"Довиждане" - новата песен на Торино и Пашата

Този път направихме "снежен" клип, казаха те
17 фев 2021 12:47, Анисия Иванова
11

"Довиждане" e заглавието на най-новата песен на латино кралете Тодор Димитров – Торино и Павел Денов – Пашата. Двамата изпълнители я представиха в студиото на "България сутрин".

"Правим песни с по-лятно звучене и танцувален ритъм, но този път решихме да направим по-снежен клип. Получи се нещо интересно, много добре реагира публиката. Съсредоточили сме се върху музиката и затова ни се получава", сподели Тодор Димитров – Торино.

Според него, ако гледате в една посока и следвате един път, няма как да не ви се получат нещата. Ние просто не се отказахме да правим това, което обичаме. Рано или късно то идва в живота ти и става част от теб, подчерта Торино.

"Имаме 6 години разлика и въпреки това, покрай мен той израсна много и сме си разделили нещата поравно. Винаги вземаме решения двамата. Нещата се случиха много бързо за мен, докато той е опитвал години преди това, от малък е правил рап. Той е страшно търпелив, много спокоен, много обран", разказа Пашата пред Bulgaria ON AIR.

Павел Денов обръща гръб на високоплатената си работа и ръководната си позиция, за да се занимава с музика и сега не съжалява за това свое решение.

"Той има качества, на които аз тепърва се уча - много е добър в организирането. Организационната му дейност е на топ ниво. Павката е много решителен, това е едно от най-силните му качества", отвърна на комплиментите Тодор Димитров.

Двамата са се запознали във фитнес зала, след което започват да живеят и да творят заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
От вътре преди 3 години
Викат му ториното щот си купи кола от Торино, а на ония пашатаа защото някога е падъл овце и те така.
7
1
 
4
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Какъвто ни футбола, такива ни и раПерите.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Песента е посветена на Бокича по случай изборите на 04.04 !
5
3
 
2
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Анисияяяя, Боже упази ни...вярваш ли си или ти плащат тези. Латино кралете / музикалните / съм сигурен че никога не си ги чувала, Може би знаеш " Едно ферари с цвят червен "....и много други подобни световни хита. Да си жива и здрава...
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисирско заглавие - кви крале бе мисиркиии,кой ги знае па тия,аман от "певци" в тая държава,да вземат да свършат нещо иначе всеки може да си ръкомаха с ръцете като тия.
3
0
 
10
 
! Отговори
Гост преди 3 години
,,Латино кралете"....??! Ша падна !
2
0
 
10
 
! Отговори
ПОТРЕС преди 3 години
Латино кралете...
1
0
 
5
 
! Отговори
лошо преди 3 години
Взели са най-лошите прякори .Единият е на бандит от Русе ,а другият сикадждия , авер на боко