Деси Добрева готви фестивал в София

Певицата ще представи и нова песен
17 май 2022 10:51, Красимир Ангелов
14

Певицата Деси Добрева представи новата си песен - "Марику".

Видеото към песента се отличава с участието на комика Ненчо Илчев и магарето Марко, а самата песен е с клубно звучене.

"Това е хумористична странджанска песен. Изцяло промених оригиналния текст, за да влезе в концепцията по-добре. Възхитена съм как успяхме да съберем всички неща, които заснехме за един снимачен ден, започнал в 7 ч. сутринта с парапланер", каза тя в студиото на "България сутрин".

Деси Добрева посочи, че на 2 юни в Арена "София" (столичен колодрум Сердика), ще реализира концерта, който се наложи да отложи миналата година. Тя отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че събитието вече се е превърнало във фестивал и покани хората да отидат облечени в носии или да носят със себе си нещо традиционно българско.

"Вече сме над 150 души на сцената - моите колеги от Лудо младо бенд, формация "Гераци", 26 деца от духов оркeстър "Джуниър бенд", Петя Панева, децата от музикалното училище "Любомир Пипков", нестинари, любимите ми кукери от Благоевградско, едни невероятни огнени феи ще се включат също в спектакъла. Ще направим два съвсем истински ритуала в сърцето на София. За децата това нещо е уникално", обясни певицата.

Гледайте целия разговор във видеото.


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.