Коледен подарък от вокална група "Мики Маус"

Вяра Панталеева разказа за песента "Заедно"
23 дек 2022 11:25, Красимир Ангелов
2

За 10-а поредна година децата от вокална група "Мики Маус" ще зарадват своите близки, приятели и почитатели с традиционна коледна песен, която е написана специално за тях. Изпълняват я заедно с техния ръководител Вяра Панталеева.  

"Това е наша коледна традиция, която поставихме преди 10 г. Вокалната група стана на 10 г. през април. За всички тези 10 г. събрахме много емоции, много преживявания, с много различни гост изпълнители. С песента "Заедно" се опитахме да обединим коледните емоции от годините. Текстът е на моя съпруг Чавдар Цолов, който успя да вкара в песента заглавията на всички коледните песни от предишните години. опитал да събере заглавията на всички коледни песни, които са направили досега", каза Пантелеева в "България сутрин".

Първата песен, направена преди 10 г., всъщност е създадена от нея, когато е била дете и не е получила подарък за Коледа. Години по-късно съпругът ѝ ѝ вдъхва нов живот.

"Посланието на последната песен е да бъдем заедно ръка за ръка. Когато работиш с деца, си отговорен за това на какво ги учиш чрез музиката. Посланията са нещо много важно. Годините, в които бяхме разделени от пандемията, дадоха отражение върху хората по целия свят, ние вече сме много по-различни", добави ръководителят на "Мики Маус" пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте целия разговор във видеото.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Жокера преди 3 месеца
Ресторантска певачка .