Майката на Еминем го съди за 8 млн. долара

В песните на сина й имало клевети
3 фев 2024 11:11, Петър Бойчев
26
Майката на Еминем го съди за 8 млн. долара
Снимка БГНЕС

Супер звездите често са изнудвани за пари от кого ли не, но Eминем, чието истинско име е Маршъл Матърс,  е привикан в съда от собствената си майка.

Есента преди излизането на втория студиен албум на Еминем - Slim Shady LP, майка му Деби Матърс-Бригс завежда дело срещу рапъра за 10 милиона долара. Обвинението е свързано с клевета по повод песните на сина ѝ, в които той говори за детството си и за нея конкретно.

Съдът в крайна сметка не уважава изцяло искането ѝ и издава решение, с което Еминем трябва да ѝ заплати само 250 000 долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: майкасъдеминем
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя ме изумява с гена си. На 51 години е, а мяза на 40 годишен максимум.
3
0
 
4
 
! Отговори
Минеме преди 3 месеца
До АнонименТази статия е точно за това време. Отнася се за 1999 година. Ако се чете внимателно.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не слушам рап, но музиката на Еминем мекефи. Не всичко но на 50% от творчеството му. А до 1.... Филмът 8-та миля е едно към едно с реалния живот който е имал от младини. Тръгнал е от нищото от една каравана в едно гето и стигна върха в рапа. С други думи Белият крал на черната музика ще си отане за всички времена.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия какво имат да делят. Още навремето бяха се захапали двамата още когато изгряваше Маршал. Даже беше написал и изпял песен за острите им взаимоотношения, а в 8-та миля направо си я показа каква пачаврица е майкааа му, дето алкохоличка и спи с пропадняци. Сега е лесно да му искаш милиони. Жалка картинка.