Новини с таг "%E0%ED%F2%E8%E4%FA%F0%E6%E0%E2%ED%EE %E4%E2%E8%E6%E5%ED%E8%E5"

21.04.2017 15:07
Те били създали своя собствена нелегална "държава"

«1»

Фиксинг БНБ

EUR 1.95583
GBP 2.21003
USD 1.66908
RUB 2.81178
RON 0.419994
TRY 4.22389

Спонсорирани публикации