»цо ’азарта: ¬сичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от път€

”рокът ще бъде чут и разбран, за€ви той
12 юни 2024 10:42, Ќели ’ристова
216
»цо ’азарта: ¬сичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от път€
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

"¬сичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от път€. ”рокът ще бъде чут и разбран", това написа ’ристо ѕетров от ѕѕ-ƒЅ, известен като »цо ’азарта, в първите си думи след вота на 9 юни.

“ой стана трети в листата на парти€та за ≈ѕ с 25 541 лични гласа.

ќще по темата
"»зказвам сво€та огромна благодарност към всички онези повече от 27 000 български граждани, които в недел€ ме подкрепиха с преференци€ и ме избраха за техен представител в европейски€ парламент - благодар€ ви от сърце! Ќе се съмн€вам, че ще ми бъде трудно в началото, но знам и в€рвам, че когато дойде кра€т на този мандат вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили", пише още той.

≈то и цели€ пост на депутата от ѕѕ-ƒЅ:

— ваше позволение - н€колко изречени€ преди благодарностите.

ѕри първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, отколкото бе нужно. ѕосле се усетих и започнах повече да ги слушам, отколкото да им говор€. “ова се оказа безценно училище за мен. „уваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, за да помогнеш.

—ъщото прав€ последната година с всички останали хора, същото правех и в кампани€та. ќбикал€м както —офи€, така и ц€ла Ѕългари€, и си говор€ с хората, но повече ги слушам. “ова е основната причина за мо€ резултат в недел€. «вучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици.

”роците, научавани от нормалните хора на улицата са безценни. ј когато тези хора вид€т, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства усп€ваш да свършиш нещо макар и малко в т€хна полза - започват да ти в€рват. ћисл€, че път€т е това.

Ќе обидих и не нападнах никого в тази кампани€. —тараех се да показвам малкото, което съм свършил, както и да об€сн€ на нормален език целите, които съм си поставил. »де€та ми за клипчетата с комичните образи бе добра, защото с т€х покрай смешното усп€х да об€сн€ доста истини, грижливо крити или изопачавани от повечето от така наречените български медии.

ќтносно "ѕродължаваме пром€ната" мога да кажа едно простичко нещо - това е отборът, към който аз принадлежа. «нам какво се изсипа върху нас, знам и защо. ѕри всичките несъвършенства на този отбор той продължава да бъде онова, което см€там, че е нужно на Ѕългари€ и на българската политика. ¬сичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от път€. ”рокът ще бъде чут и разбран.

»зказвам сво€та огромна благодарност към всички онези повече от 27 000 български граждани, които в недел€ ме подкрепиха с преференци€ и ме избраха за техен представител в европейски€ парламент - благодар€ ви от сърце! Ќе се съмн€вам, че ще ми бъде трудно в началото, но знам и в€рвам, че когато дойде кра€т на този мандат вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили.

Ѕлагодар€ на всички, които ми помогнаха - трудно ще ми е да ви избро€. Ѕлагодар€ ви, че в€рвате в мен!

Ѕлагодар€, Ѕългари€!

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


216
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
194
0
 
2
 
! ќтговори
»цо преди 4 седмици
Ѕлагодар€ на всички, които ми помогнаха да лапам €ко !
193
0
 
1
 
! ќтговори
—”‘ преди 4 седмици
’убава закана, но не мисл€, че м€стото ми е в ≈вропейски€ парламент.  ато иде в —јў, тогава да сипе закани. :)
192
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ова момче живееше близо до работното ми м€сто.„есто го виждах и се впечатлих какъв грижовен баща е и мил човек.”спех.
191
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
189 ѕростакът си остава ***, независимо, дали има само средно, като »цо ’азарта и то завършено с връзките на баща си, или право в —”, пак с връзки и протекции, като невъзпитаната Ћена от парапета с каруцарски€ си речник. ¬ Ѕългари€ опростачването е повсеместно, така че аудитори€та напълно си заслужава »цо ’азарта, Ћена от парапета,  иро просто, инвалида  окорчо международни€ измамник и останалата флора, и фауна от ѕѕ.
190
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќа глупендера»цо ’азарта не му ли е неудобно, да ходи при децата от домовете за деца без родители със скъпарски€ си джип? “ой стана пример за младите, не учи, дрогирай се, защото после ще станеш депутат и ще живееш в лукс. ѕѕ са модел за младите българи, купи си диплома и €хни държавата. "Ўефче", дай н€кой милион!/  иро просто и Ћена от парапета/.
189
0
 
7
 
! ќтговори
…ордан преди 1 месец
Ѕреййй, и какъв среден пръст има само... ƒокато има хора, които искат такива »цовци —редни ѕръстчета да представл€ват Ѕългари€ в ≈вропа, н€ма да го прокопсаме.
188
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
189 јнглийски€т на средниста »цо ’азарта е на ниво 5 клас.
187
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»цо ’азарта, който показа среден пръст в парламента, е още един ***, който ще срами Ѕългари€ в Ѕрюксел. ¬ ѕѕ още си учат уроците и никога н€ма са ги научат, вече три години все учат на наш гръб. Ќо живе€т в лукс и забавлени€.
186
2
 
5
 
! ќтговори
KORAMIYANKO преди 1 месец
ћного жалка истори€ ей...
185
10
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќай-големи€т некадърник в държавата е т.нар. президент –адев. ќт неговите изцепки и "гениалности" започна всичко. » продължава да разедин€ва и да ни закопава. Ќ€ма стигане в посока надолу. ≈два ли н€кой усп€ толкова да провали държавата от тройната коалици€ насам.
184
6
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко б€х техен симпатизант, аз също щ€х да дам преференци€ на »цо. «авистниците му да го д.хат! ј на бас, че той ще се ориентира за ден-два в задължени€та си, на путински€ парашутист ще му тр€бват месеци...
183
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈й, умр€ха от завист възрожденците за заплатата на »цо. Ќо той поне работи. ј т€хната ¬олга ще взема пари за бездействие. «а нищо не става. ≈вропейците си умират да си говор€т с развален грамофон, едва ли не! Ќа него защо не завиждат?
182
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ова за ¬олгин, че ще ставал евродепутат, н€каква шега ли е?
181
3
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
буха буха бухаха,  ирчо ѕарапета »цо ’азарта, Ѕоко “икавата .... пък ние бехме за€вили че ерата на борчетата е отминала...
180
2
 
2
 
! ќтговори
ћонгол преди 1 месец
Ќека погледнем по-трезво на нещата. Ќе можем да виним ’азарта, че се превърна в герой от песните си. “ри деца с хип хоп в Ѕългари€ не може да нахрани човек...Ќе можем да виним и ѕѕ, че си избраха един *** за представител в ≈— - в крайна сметка, само подобни, които не могат да стигнат сами и до *** в евро парламента ще изпълн€ват послушно и ще цъкат както тр€бва. ¬сичко е нормално и според очаквани€та ! —ега, за ти€ 35% гласували вече не знам какво добро да кажа..
179
2
 
6
 
! ќтговори
Ѕеци преди 1 месец
“ой казва че се среща с деца от домове и вече ги слуша.....това малко ли е за европарламента. мисл€ че за това си заслужава да получава 20-30 хил€ди евро. ўе слуша и ще се бори за Ѕългари€. ћайка ни жална.
178
1
 
1
 
! ќтговори
»ли€ преди 1 месец
ƒо јнонимен≈ как кой, към ко€ парти€ е.....
177
5
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јбе кой го направи политик това недоразумение !
176
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬€рно само и само за висока брюкселска заплата е жадувало момчето! » без особени усили€ и заслуги му € дадоха!„е то от концерти с мижав интерес толкоз не мож изкараƒруго си е да търкаш банките в ≈вропарламента , колкото е направил тук, толкова и там ще направи, ама кой ти гледа“р€бва много да почерпи гласувалите балъци
175
4
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√≈–Ѕ са лоши, без съмнение, но тези направо са за изчегъртване- измамници, мошеници,лъжци.