Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!

Бившият национал е възмутен от лъжите по негов адрес
2 дек 2017 13:30,
153
Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!
Снимка: архив "Булфото"

Футболната звезда Мартин Петров е възмутен от информациите, че любовница стои зад изчезването на крупна сума пари от банковите му сметки.

"Всичко има граници", не сдържа разочарованието си футболистът.

Миналата седмица стана ясно, че той е сигнализирал прокуратурата заради изчезването на 3,8 млн. лв. от сметката му в "Уникредит Булбанк".

Футболистът установил измамата на 18 август тази година при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца. В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Още по темата

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Малко след като информацията стана публична, се появиха информации, че Петров имал любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", каза Петров пред "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банката на Иван Костов.Той сложи ХаПръдналСЪМян там да му пази кинтите.От къв зор италианците го държат тоя *** химик (Дипломира се като инженер-химик в Химико-технологическия институт в София) на тази позиция??Какво му разбира кухата чутура от финанси???????
79
1
 
22
 
! Отговори
Пръч преди 6 години
Много интересно, как г-н Харпанцумян се ослушва по случая. Ако е нещо за друга банка е пръв в сутрешния блок да обяснява и да осветлява нас простите, ама тука се прави на ни лук ял, ни лук мирисал..Какво се случва в тая банка? БНБ къде е? Журналистите защо не му на врата да го човкат? КАКВО СТАВА?
78
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до *** (сървул) 43Провинциалистчето, ти за гражданин ли се имаш?! ХА-ХА-ХАВ МОЛ-а в село ПловДИФ не знам как е.Такива места не посещавам.Една от причините е че там е пълно с миришещи провансали а другата е че това са места за простолюдието.А с тези 500 евро направо ме "стресна".Какви "цифри", какво "богатсво" у един селски бек.Аман от шебеци.......провинциални.
77
4
 
31
 
! Отговори
ШОК! СНИМКИ! ВИДЕО! преди 6 години
Айде сега да видим дали ще се случи невъзможното - банка да връща пари. Тва не се е случвало никога в историята на света. Не знам дали ви прави впечатление, но като вкарваш пари в банка ги обработват за 30 секунди. Ако обаче пък опиташ да си изкараш собствените пари от там започват да ги обработват по 14 дни и да се правят на луди. Не знам как може да се доверявате на тия мошеници още.
76
1
 
19
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Честно казано, не го мисля. Г-н Петров е дал много на България, но щом се шуми относно този случай явно банката се дърпа да го компенсира. А той е сключил договор с банката за менажиране на финансите му. Банката е проявила безхаберие в резултат на което неин служител се е възползвал. Ще им се наложи да му възстановят парите, а тази мадама, освен ако не е на някой някоя ще съжалява стократно за стореното. И не защото е откраднала, ами защото е откраднала не от когото трябва - банката.
75
1
 
8
 
! Отговори
HARBURZI-MAN преди 6 години
Новия супер герой Харбузи Мен ще оправи нещата спокойно, той е най-големия - с него се съобразява федералния резерв, както и г-н Марио Драги. Няма кво да стани.
74
2
 
4
 
! Отговори
до 79 преди 6 години
"TAZI BANKA E NAI-STABILNATA, "HARBURZIMAN", "KAKTO I MARIO DRAGI"Пич, ти да не би да имаш нужда от помощ. Очевидно не си писал с ръце.. Само дай сигнал и ще се обадя на 911 за помощ
73
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TAZI BANKA E NAI-STABILNATA,SHEFA I E CUGDENEZ,KOITO GOVORI LOSDHO BALGARSKI,NEPREKASNATO DAVA INTERVUTA,S KOITO SE SAOBRAZYAVA I FEDERALNIAT RAZERV NA USA,KAKTO I MARIO DRAGI.PRED POZNANIATA NA HARBURZIMAN ,KOITO E MNOGO GOLIAM SPEZIALIST I MOGE AKO ISKA DA FALIRA EDNA BANKA MOGE DA GO NAPRAVI ZA EDNA MINUTA.
72
3
 
21
 
! Отговори
Хвър-Пърцумян преди 6 години
Да не стане скоро Хвър Хвър и да забегнем за ЮАР с на хората парите? Намирисва лошо тука
71
1
 
15
 
! Отговори
ДО 76 преди 6 години
Може и да не са във формата на пари вече. Вероятно тая мадама да си е цоцала по малко по малко - къде за дрешки, къде за коли, обзавеждане и да се е поувлякла. Една такава шефка на клон беше завлякла банката с няколко милиона, понеже бъркала в кацата с меда. Капка по капка - малко изглежда, ама за 10 години се натрупват.
70
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запор и конфискация на парите а те са вероятно в същата банка под друго име.
69
3
 
33
 
! Отговори
Анал-из преди 6 години
Ами кое е странното - човека е специалист по футбол, не е специалист по финанси. Доверил се е на банката, защото вярва, че са специалисти по това и ще му решат проблема с менажирането на пари, което е най-правилното нещо. Ако имаш толкова много пари, няма да смогваш да се занимаваш сам с тях, за това аутсорсваш усилието. Логично да не следиш тези неща след като някой друг го прави за теб.Доверил се е, изгърбили са го - тука банката трябва да поеме цялата отговорност.
68
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На служителката й е бил прекратен договора преди 10 месеца а Петров чак сега разбрал? Кой й е бил прекратил договора и защо Петров не е знаел? Тук нещо понамирисва. Че тая е ковретина е ясно, но и Мартин ги е забъркал некви.
67
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всяка операция е прибирала по 200 бона хонорар на час и си е законно.
66
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. ______Абе да пропуснеш да видиш навреме 1 превод, 10 превода, да разбирам, ама 450 операции и то в продължение на 10 години ми изглежда адски съмнително
65
4
 
13
 
! Отговори
ЕЕЕЕ преди 6 години
Искам и аз да работя за 25к на месец. Не случайно се натискат да бачкат по банките плебеите. Не са глупави XD
64
2
 
20
 
! Отговори
Хохо преди 6 години
3 000 000лв / 10г = 300 000 лв/г 300 000 лв/г / 12м = 25 000 лв/мЗа 800 лв на ден, може да шибаш различми топ манекенки всеки ден. Тая трябва да е имала златно.....
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държи пари в банка но е много рисковано или кражба или фалит на банка и парите изчезват. Президентът на КТБ източи 3 милиарда евро и хиляди изпищяха.
62
1
 
17
 
! Отговори
кога преди 6 години
Не разбрах банката ли е оповестила, че личната банкерка е и любовница, или някой друг е пръднал?
61
8
 
13
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Футболистчето си е мислел,че ще си я поч.уква безплатно,но безплатен обяд и таковане няма. Това беше само при социализма,но при капитализма за всяко нещо си плащаш. Така е моето момче и за това недей рева сега. Тя просто е взела,това което е сметнала,че й се полага,а ти не си й платил...