Русия се размина с терористичен акт! Путин благодари на Тръмп

Обект на бомбената атака щяла да е Казанската катедрала
Обновена: 17 дек 2017 21:24 | 17 дек 2017 19:11, Веселина Йорданова
156
Русия се размина с терористичен акт! Путин благодари на Тръмп
Снимка: архив, Ройтерс

Руският президент Владимир Путин е телефонирал на американския си колега Доналд Тръмп, за да му благодари за информацията, която е позволила предотвратяването на терористичен атентат в Русия.

Това съобщи Интерфакс, като се позова на Кремъл.

Информация, осигурена от ЦРУ, е дала възможност на руските правоприлагащи органи да предотвратят планирана самоубийствена бомбена атака в Казанската катедрала в Санкт Петербург.

Терористите са арестувани.

Путин е заявил, че Русия ще предупреди властите в САЩ, ако получи данни, че се готви атака в Америка, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обръщам се към всезнаещите български писатели от интернет!!!! Кога вие ще спрете да обсъждате други държави какви били .... защо не погледнете как тънете в корупция , престъпност шуробаджанащина и какво ли не...!!!
73
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сътрудничество между САЩ и Русия това трябва да е бъдещето!!!!
72
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ArmagedonКитай ако не се бяха обърнали с лице към запада и ако не бяха възприели техният начин на правене на икономика още щяха да ловят врабчета. Лесно е когато имаш пример пред себе си и трябва само да го следваш и копираш а жълтата раса е доказала че може да копира много точно това което правят другите. Трудното става когато станеш лидер и сам трябва да поведеш света след себе си, за такова нещо Китай няма сили и в близките 100 год няма да има. БВП-то им може да стане 1 но дотам.
71
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Armagedon"Нито за секунда не се съмнявам във великия скок на Поднебесната."А трябва да се съмняваш. Всички които не се съмняват грешат.
70
17
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До ВасилевПутин е велик политик и държавник... - загуби всичко, което можеше да се загуби, дори и малко повече... - и кръвен брат превърна в кръвен враг...
69
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ArmagedonНяма как да стане това с Китай мой човек. Светът се движи напред благодарение на идеи и технологии, а нито едното нито другото се създава в Китай. Китай е общия работник на постиндустриалния свят.
68
5
 
25
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Путин е велик политик и държавник. Жалко че България няма такъв.Агент Майкъл Шенкер!ЦРУ!!!
67
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ко ся?? ЦРУ знае по-добре ко стаа в ***??!?! Ужас! Жив да не бях!! Добре, че няма загинали хора ама голям резил за джуджето.
66
3
 
1
 
! Отговори
111111 преди 6 години
Несе караите. Анонимния ште оправи положението...
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
64
9
 
20
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Слава на Русия и Владимир Владимирович най-великия политик и държавник.Агент Холи Блек! ЦРУ!!!
63
14
 
5
 
! Отговори
111111 преди 6 години
Тука всички сте турци несе правете на зор българи заштото 500 години под турско робство нее малко а пък този анонимния да хване дасе засука некаде кадето хора не минават пълен *** !!!!
62
2
 
11
 
! Отговори
Агент Нанси Претън преди 6 години
Абе Василев, колко пъти ти казвах да си пиеш хапчетата за раздвоение на личността! Вчера пишеше едно днес точно обратното! ЦРУ Агент Претън Н.
61
3
 
13
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Световния Хегемон на Илюминатите Масони, вкарал в употреба всякакви средства за превръщането на световното население в аморфна, кафява и умствено изостанала и генетично болна маса, и който Хегемон (Новия Световен Ред) не се церемони да употребява методи като Ислямизация, ГМО, дебилизиращи ваксини, хормонални атаки с храната и т.н. Сатанински похвати от всичко най-много се бои от истинското приятелство и сътрудничество между Путин и Доналд Тръмп! Ужас! Треперят!!!
60
2
 
8
 
! Отговори
До Василев преди 6 години
Не си лягай в това състояние, пийни си хапчетата. И по малко мисли.
59
12
 
7
 
! Отговори
FALCHIMENTOTO преди 6 години
МНОГО ВИ Е ЖЪЛТА и ФАЛШИВА НОВИНАТА!!!!!!Срещу РУСКИТЕ СЛУЖБИ са сложени едни БУШОНЧЕТА плод на ЦРУ и ПОНЕЖЕ КУКУВИЦАТА Тръмп згази ЛУКА пред ПУТИН сега се опитва да се СБЛИЖИ отново и ПОДХВЪЛЯТ някакви ПОДОПЕЧНИ техни лица ,НА КОИТО да се ИЗСИПЕ уж "ЦЕЛИЯ РУСКИ ГНЯВ"!!!!!! Тъпичко е УМНИЯ МОЖЕ да четч между РЕДОВЕТЕ !!!! А вие сте СУПЕР ПРОСТИ!
58
6
 
8
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Щял да предупреди американците , те в Русия ги проспали .Айде гледай си ботокса.
57
3
 
3
 
! Отговори
Хаджииванов преди 6 години
До Armagedon - Глупости... Преди да кацнат на Луната ...трябва да се съобразят с един фактор. Парите. Трябва да изперат едни пари, които да отидат там , че летенето до Луната (което не знам дали се е осъществявало така , както се говори, че е - излязоха доста "секретни" доклади по темата...) . Та , трябва война. Китайците също я чакат с интерес. Демографските темпове на развитие при жълтите , дори и с ограниченията налагат нужда от нови територии и пазари...Така че -не съм съгласен с теб...
56
1
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До Изкукал пенсионерХитлер им изписа веждите на евреите(Труман)
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съединението прави силата. Русия и САЩ се обединяват заедно с Китай срещу радикалния ислям.