Незаменимият Путин - към нов мандат като президент

Той пък обяви война на корупцията и равнодушието към проблемите
Обновена: 23 дек 2017 16:56 | 23 дек 2017 16:35, Камелия Цветанова
377
Незаменимият Путин - към нов мандат като президент
Снимка: Reuters, архив

Управляващата в Русия партия подкрепи официално кандидатурата на президента Владимир Путин на президентските избори догодина, предаде ТАСС.

На конгрес в столицата Москва днес партия "Единна Русия" очаквано застана зад Путин, който се кандидатира като независим на президентските избори на 18 март.

Още по темата

Управляващата в Русия партия иска "крайната победа" на президентските избори да е на Владимир Путин, заяви по-рано председателят на "Единна Русия" и премиер на страната Дмитрий Медведев, цитиран от Ройтерс.

В словото си Медведев каза, че сега, а и в бъдеще, формацията ще даде на Путин "цялата възможна подкрепа".
Масово се очаква президентът да бъде преизбран за още един шестгодишен мандат, отбелязва Ройтерс.

"Тази година партията навърши 16 години. И през всички тези години тя имаше един безспорен лидер. Лидер, който обединява най-различни хора. Обединява гражданите на нашата страна - Владимир Владимирович Путин", каза Медведев, цитиран от ТАСС.

Той посочи още, че съпартийците му "отдавна и твърдо са определили на кого ще окажат подкрепа".

На конгреса самият Путин призова за борба с корупцията и равнодушието към проблемите на хората, предаде още ТАСС.

"Нищо не подрива стабилността и не отнема ресурси за развитие толкова, колкото неправдата, несправедливостта, корупционната ръжда и подкупността, равнодушието към своята страна и откъсването от нуждите на гражданите, надменността и високомерието от страна на политиците, чиновниците, бизнеса или онези, които се наричат елит", каза руският президент.

Путин представи на конгреса визията си за модернизиране на Русия, отбелязва Асошиейтед прес. Агенцията посочва, че руският президент се е кандидатирал като независим, запазвайки дистанция от управляващата партия, на чиято репутация вредят обвиненията в корупция срещу нейни високопоставени функционери. Въпреки това Путин говори днес на конгреса, обещавайки повече стимули за бизнеса, борба с корупцията и допълнителни ресурси за недостатъчно финансираната здравна и образователна система.

С рейтинг от над 80 процента се очаква руският президент да бъде преизбран лесно при гласуването на 18 март, отбелязва АП. На изборите Путин ще се изправи срещу няколко други кандидати, сред които номинираните днес Павел Грудинин от комунистическата партия и телевизионната водеща Ксения Собчак от партия "Гражданска инициатива", както и издигнатият преди няколко дни председател на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
7
 
2
 
! Отговори
Demokrat преди 6 години
До Анонимен"ВСЕКИ АНТИХРИСТКИ ПУТИНИСТ ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНА ПРИСЪДА"Добре, ще си го запишем
226
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУТИН ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ДОРИ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ НА ИЗБОРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЯКОЯ СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!ПЪЛЕН ФАРС СА ИЗБОРИТЕ И ТОВА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ГО ЗНАЕ НО СЕ СТРАХУВАТ ОТ РЕЖИМА ТОЧНО КАТО ПО-ВРЕМЕТО НА СТАЛИН, ЗАЩОТО ПРАВАТА НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ СА НАПЪЛНО ОТНЕТИ В ПОЛЗА НА РЕЖИМА !
225
4
 
6
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
До Чапаев 224Познах те! Ти си пуделчето Волен.
224
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо плюете Елцин, ходете вие да управлявате разпаднала се държава загубила 1/3 от територията си и 50% от населението си. Държава пълна с промити савецки скотове и пияници и планова икономика. Зад Русия нямаше някое ФРГ да им покаже пътя. Това бяха изключително тежки времена, но поне в Русия тогава имаше някаква форма на свободна преса. Путинова Русия е по-зле от Русия на Елцин защото Путин възроди СССР, Запада им е наложил санкции и визи, икономиката е все така зле, доходите - бантустански.
223
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ И РЕЖИМА В РУСИЯ СЕ РАЗЛИЧАВАТ САМО ПО ТОВА, ЧЕ В РУСИЯ НЕ Е ЗАБРАНЕН ОЩЕ ШОКОЛАДА!
222
4
 
7
 
! Отговори
Все тая преди 6 години
Не съмнявайте, че Владимир Путин ще е следващият (и по-следващият) и т.н. президент на Россия.
221
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на Сталин (в мирно време) са избити над 100 хиляди бесарабски и таврийски българи. 15 пъти повече отколкото в Батак. Путинофилите обаче се просълзяват от радост като говорят за Сталин.
220
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСЕКИ АНТИХРИСТКИ ПУТИНИСТ ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНА ПРИСЪДА И ТЕ ДОБРЕ СИ ГО ЗНАЯТ!
219
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В православна рашка обучават поповете да стрелят с оръжие. Т'ва не е виц. Просто Рашка.
218
5
 
2
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
А бе Щерьо, къде се буташ и ти между бузите? Не видя ли, че давам акъл САМО на 435? Май и ти не разполагаш с голям подчерепен капацитет.
217
7
 
14
 
! Отговори
АНТИСТАЛИН преди 6 години
ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА : ДЕТЕ 44ТАМ ЯСНО СЕ ПОКАЗВАТ МНОГО МАЛКА ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РЕЖИМА ПО ВРЕМЕТО НА СТАЛИН !!!!ПУТИН Е ДОКАЗАНО НО МНОГО УМАЛЕНО КОПИЕ НА СТАЛИН!БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВА ГАДИНА Е БИЛ СТАЛИН И КАКВИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА Е ИМАЛО НАД НАРОДА КОЙТО Е БИЛ БЕЗ НИКАКВИ ПРАВА ДОРИ ТЕЗИ КОИТО СА СЛУЖЕЛИ НА РЕЖИМА!!!
216
13
 
8
 
! Отговори
диди преди 6 години
Успех на Владимир! Още 5 години гаранция за мира! Дано опуха и Хохлите че да миряса света!Има още работа за вършене видяхме ги краварите на какво са способни! Бог си знае работата!
215
6
 
11
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
до 210И не само. Стойноста на заграбеното от съветските окупатори в периода 1944-50 г. се равнява на днешни 150 милиарда лева. Сума предостатъчна да се изплати външния дълг, вътрешния дълг, фирмените задължения и личните задължения на всеки българин. Ще остане една солидна сума с която да демонтираме всички съветски пропагандни съоражения на рашки с шмайзери, и да ги откараме в новозавладения Крим, да си ги побият там и да им се кланят.
214
4
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
До ЧапаевЧовече, защо не се подготвяш за светлия празник на кока-кола, а се опитваш да даваш акъл на цяла една нация, без никой да те е молил?
213
8
 
10
 
! Отговори
АНТИСТАЛИН преди 6 години
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ АНТИХРИСТА МАСОВ УБИЕЦ ПУТИН ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО ОТ БОГА И ДА УМРАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО А ДУШИТЕ ИМ ВЕЧНО ДА СЕ МЪЧАТ И ПРЕДИ И СЛЕД СМЪРТТА ИМ :D
212
4
 
4
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
До 435. Определено си неумен, но явно не го осъзнаваш. Много плоско, бе пич.
211
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!
210
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РукавишниковВеликата Рашка може да излъчи само един 'кадърен' да управлява. Толкоз може. От лосиони и одеколони, няма как да се пръкне втори. Затуй - офирече от КГБ. Службата виновна за избиването на милиони руснаци. т'ва е рашка - недоразвити полу човеци.
209
4
 
3
 
! Отговори
путларах акбар преди 6 години
На коледа стават чудеса: Може пък Луцифер да връчи повиквателна заповед да се яви в АД-а
208
8
 
6
 
! Отговори
435 преди 6 години
До Hafen die Wahrheit 174Само БГ демократичната система допуска затворници и сикаджии във властта. В Русия не е така, макар че ние "демократите" много искаме нов Елцин да срине отново държавата им