Бежанците са виновни за скока на престъпленията

Изследване за германското правителство намира връзката
3 яну 2018 22:00,
96
Бежанците са виновни за скока на престъпленията
Снимка: архив Reuters

Изследване по поръчка на германското правителство сочи, че притокът на предимно млади мъже мигранти е довел до увеличаване на престъпленията, съпроводени от насилие, предаде Асошиейтед прес.

В проучването, чийто автор е криминологът Кристиан Пфайфер, са използвани данни от северната германска провинция Долна Саксония. Целта му е била да направи оценка на последиците от бежанския приток върху престъпността през 2016 и 2016 г.

Още по темата

Според изследването, което бе публикувано днес, престъпленията с насилие в Долна Саксония са нараснали с 10,4 процента през тези две години - нещо, което се обяснява почти изцяло с наплива на бежанци.

Отбелязва се, че пътуващите сами млади бежанци, които са предимно мъже, е по-вероятно да извършат престъпление, ако сметнат бъдещето си за безнадеждно, както и че повечето от тях са от мюсюлмански страни, "характеризиращи се с мъжка доминация".

Изследването потвърждава необходимостта от по-големи усилия за интеграцията в Германия, коментира говорителка на министерството на семейството, възрастните хора, жените и младежта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
49
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Тез няма няма и открият топлата вода! И таман си викаш "Ииии усетиха се най-сетне!" и четеш накрая: "Нужда от по-голяма интеграция!"...ще има още топла вода да откриват значи.
32
0
 
21
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
Референдумите не винаги са демокрация! Понякога са губене на време преди избори. Засилен контрол на границите трябваше да има... Дано не е късно вече...
31
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако под "скок" се включват и обарванията на тлъсти нем.ки дирници... вярна ще да е статистиката...
30
0
 
32
 
! Отговори
Хихи преди 6 години
Хаха, каква само политкоректна снимка са сложили за "бежанците"! Смешници.
29
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На който не му изнася в ЕС да ходи в евразийската степ. *** много обича да сипе акъл, нищо че живее в най-бедната и бездарна *** в Европа. А поляците да отиват при Путин. Те руснаците много ги обичат и ще ги "оправят" за n-ти път. Франция и Германия са велики. Без тях Европа отдавна щеше да бъде разпокъсана на сфери на влияние и оглозгана. От време на време трябва да се прави и това неприятно нещо, наречено МИСЛЕНЕ. Да се анализират нещата, а не юруш и после кой ми .. в гащите.
28
0
 
61
 
! Отговори
Polska преди 6 години
И в същото време ненормалниците от Германия и Франция продължават да настояват да разселват тези икономически мигранти, крадци, изнасилвачи, убийци и терористи на квотен принцип из цяла Европа. Направете референдум да видим дали народите на Европа ги искат. Или използвате демокрацията само когато ви изнася, нали кoмундъри нещастни? По същия начин заобиколихте волята на народите във Франция и Ирландия които на референдум гласуваха против подписването на лисабонския договор. Долни човечета!
27
0
 
43
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Аааа не е вярно. Бежанците са само инженери и лекари
26
3
 
5
 
! Отговори
do Avtorkata преди 6 години
Profesor Khristian Pfeiffer , drugia pat kato tragne6 da kopy-paste da ne zabravi6 da se Inofrmira6
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха.. добър ден... то така е и в БГ с нашите... хмхм... ама МВРто не е открило още топлата вода (ест. по нареждане от по-горе)
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не..депутатите са виновни !беззаконие, корупция от най-високите етажи , до долу
23
2
 
29
 
! Отговори
българина преди 6 години
Каквото ти е населението такава ти е държавата, стара ислямска поговорка
22
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То ако е само до оплождане и създаване на деца- кандидати много. Ами после, за отглеждането по съвременните стандарти? Ами образованието? Дори и да започнат работа тези мигранти, какви заплати ще получават, за да осигурят това, имайки предвид тяхната ниска или никаква квалификация?И защо изобщо трябва да се увеличава още населението на Земята, колко още милиарда трябва да станем? И т.н.
21
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде бе. Не думайте. Нали уж всичките лекари инджинери
20
0
 
36
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Добютру!Е такива изследвания, които съществуват само, за да усвояват средства си имаме и тука. "Дайте няколко хиляди да направим изследване дали ябълките са ядливи!"
19
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Германия разбрахме,виновни са емигрантите,а кои са за България?
18
1
 
60
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Е тия откриха колелото.
17
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не може да бъде,та това бяха бягащи от ужаса на войната в Сирия...пакистанци,мавританци,авганистанци и други а ги посрещаха с мечета и плакати по гарите защото са бъдещите специалисти особено в гинекологията,каква неприятна изненада а някой да се е поинтересувал колко въобще са се хванали за някаква работа...
16
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От теб може и да са по-бели и европеидни. От мен не са.
15
50
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тeзи на снимката изглеждат по-бели и европеидни от 90% от българите.Те трябва да се страхуват и гнусят да се слеят с нас, не ние - с тях.
14
43
 
6
 
! Отговори
абе преди 6 години
Русия няма ли да приеме малко бежанци.Нали е велика сила,която се бори срещу злото,а тя е доброто.Сирийците *** в морето а Русия не е спасила и едно дете.