Без следа: Полицаи, военни, кучета по дирите на Росен Ангелов

Според разследващите той е в района на с. Луково
259
Без следа: Полицаи, военни, кучета по дирите на Росен Ангелов
Снимка: МВР

Вече четвърти ден няма следа от заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов.

Според разследващите той се намира в района на с. Луково, като за последно е бил във вилата в селото, в която се е самонастанил. Успял е да се измъкне за броени часове от разследващите. Затова именно край селото са съсредоточени всички сили. Десетки полицаи и военни издирват Ангелов в гората.

Още по темата
През нощта са работили термокамери, вече са пуснати следовите кучета. На мястото има екипи и на "Гранична полиция".

Периодично прелита и хеликоптер в околността.

Росен Ангелов е изключително добре физически подготвен, планинар е, познава местността и не е проблем за него да оцелее дълго време в планината, е мнението на разследващите.

В района има 25 000 вили и е възможно той да се самонастани в някоя постройка.

Росен Ангелов е с три присъди, последната присъда е влязла в сила през 2009 г. и е за блудство в малолетна. Оттогава той е бил  обявен за издирване и 8 г. не е бил открит.

Има подадени 3-4 сигнала във всички тези години, които са проверявани от съответните структури на МВР, но те са били без резултат, каза пред bTV председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

"Около 1100 са тези, които имат присъди, около 600 са тези, които са обявени за задържане под стража. Във всички тези случаи се разчита на информацията, която постъпва, на активната роля, която имат всички представители на местната власт в отдалечените населени места, и на районните инспектори", каза Цветанов.

За Росен Ангелов те са били безуспешни, защото информацията не е била потвърдена, допълни той.

Към  настоящия момент разследващите са категорични, че той е извършителят на шестте убийства на база експертизите и всички събрани веществени доказателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
14
 
! Отговори
До статистик преди 6 години
Да го намерят най-после независимо в какво агрегатно състояние ще е,поне да си спестят време и пари за съдилища,че и без това целия милкиционерски ресурс се хвърли да търси един,който все едно се е изпарил.А във Франция,Белгия и Германия за нула време хванаха терористи,които в тълпата можеха да се укрият.
19
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9 години никой не го търси ама има ресурс да те спират за проверка на винетката и гражданската а сега вече и за неработещ катализатор :)), ако го бяха хванали сега нямаше да има 6 убити
18
1
 
9
 
! Отговори
Какво си мисля преди 6 години
Един човек, едно време беше взел едни пари, писа се за около 1 млн. ама вече не помня евро или лева. Взел човека парите с обещание да не хване един друг човек. Ама не си спазил обещанието и не само го хвана, ами го и наритал както бил оня вързан с белезници.Та си мисля, дали този, дето тогава го хванаха и го ритаха вързан и лежа в холандски затвор не усука сега на баце топките точно в нужния момент.Дали това не е дълга и точна Ср... пска ръка.
17
0
 
39
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Тоа образ навърза половината полиция,отряд "Кобра" и ГЗ да си приказват сами.Големи инвалиди са тия,честно ви казвам.Тия тумбаци,полицаите,да бяха свикали 5-6 ловни дружинки от региона и щяха да го намерят за часове (ако го търсят въобще,де)!Или са го удавил/обесили/измръзнали/ и чакат само удобен момент за "триумфално" обявяване на край.И дебелият батко пак да раздава пържоли,както при детето от Перник!!!
16
0
 
26
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
Тия още ли го търсят там където го няма вече ?? Кога ли ще престане тоя цирк, и куките ще се усетят че са го изпуснали ?
15
2
 
30
 
! Отговори
Статистик преди 6 години
Предвид традициите на МВР в последните години,както и на някой твърде достоверни слухове, приемам облози. 3 към 1 ! Аз залагам, че до седмица /до 13 часа на 14-ти януари 2018г./, Росен ще бъде намерен като труп. Официалната версия ще е: злополучен инцидент, паднал от скала или нещо подобно. Залагам месечната си заплата - 1000 лева. Ако не се окажа прав - ще я получите моментално! Ако позная, очаквам от вас около 330 лева. Има ли навити?
14
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията претърси "внимателно" района, пък после по земята се търкаляха важни вищиствени доказателство - тефтерче, обувка и пр.
13
0
 
38
 
! Отговори
Кон Дьо преди 6 години
Скрили са го някъде, да направят показна акция,Бойко да го хване пред очите на Меркел!;)
12
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казват че е вкарал 6 патрона в гениталиите на Боби. Изглежда страстите са се разгоряли покрай младото агънце Нанси а не покрай старата овца Кети. Може от майката да се е прехвърлил на дъщерята а после и двете са го натирили. Щото най-много куршуми има в бащата и Боби.
11
2
 
24
 
! Отговори
AgentMulder преди 6 години
А може да е в някой подземен бункер, неотдавна обитаем и полицията няма акъл да го търси там ..
10
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сърбия са 100 км. 2.5 дни нормален ход за нетрениран човек.
9
1
 
46
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Защо ли ми се струва, че основна задача на полицията е да брани управляващите от посегателства, а народа е оставен напълно беззащитен, на "добрата воля" на престъпниците. Марионетката Цветанов е смешен с опитите за изявления. O tempora, o mores!
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
става досадно вече с тоя едно и също търсете го сега нови 10 год в гората това лице или е в сърбия или е дал богу дух кой знае кога и къде,жалко за убитите от който и да са !
7
0
 
43
 
! Отговори
Байко преди 6 години
Глупости,аз съм от селото няма 1 полицаи тука , камоли хеликоптери.
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Игра на стражари и апаши.
5
1
 
30
 
! Отговори
НАП преди 6 години
До ИвайлоТези 25000 плащат ли данък "Колиба"?
4
0
 
33
 
! Отговори
Ивайло преди 6 години
25 000 вили?!
3
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изведнъж стана заподозрян...Нали беше "убиец", бре джypналя???
2
1
 
33
 
! Отговори
Бай Член преди 6 години
Сигурно отдавна е в Сърбия!
1
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той вчера автомат имашеДнес може и самолет да има и да е отлетял на някъде