Свършват еврофондовете – зачестяват показните убийства!?

Проф. Николай Радулов: Ще има пререзпределяне на зони на влияние
18 яну 2018 14:30,
84

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стремят да поставят граница на очевидността на престъплението. Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят. Това каза проф. д-р Николай Радулов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

Бившият главен секретар на МВР коментира и покушението срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата.

Припомняме, че Видрата бе прострелян пред блока, в който живее, във Велико Търново на 16 януари - малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без опасност за живота. Той е известен сред криминалния контингент на града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при разследването на такова престъпление полицаите трябва да стигнат дори до 20-30 и после да започнат да ги отсяват. Според него хората, които стоят зад убийиствата, са познати на МВР.

"Ако питате МВР - те знаят кой е убиецът, но просто го следят. Замисляли ли сте се колко от известните бандити са ктитори на църкви - особено около Благоевград. Престъпниците започват да се замислят - "ами ако има Господ", отбеляза още професорът.

По думите на журналиста Стефан Ташев - Видрата се е занимавал с лихварство и е ползван за купуване на гласове по време на избори.

"Ние медиите казваме, че той бил известен сред ъндърграунд средите. Тогава защо не е зад решетките? Винаги, когато някой бива прострелян, веднага излизат някакви минали негови криминални прояви", обяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Все пак журналистът е на мнение, че убийствата са показателни за целия преход на България.

"Много мутри от края на миналия век в момента са станали бизнесмени и все още не са забравили как се разчистват сметки. Затова и престъпленията сякаш рязко се увеличиха", уточни Ташев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
44
 
8
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Другари колкото и да се чекнете по разни сайтове като този например все по навътре ще ви влиза.баце ви Бойко мърдане няма освенако сам не реши.абе пригответе се за още 10на годинки още ГЕРБ-ПОБЕДА(:(:(:(:(:
36
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станишев е третополов, но никого не е стрелял. А Баце бая конкуренти изчисти, докато беше главен секретар на МВР. Тогава се наливаха основите, а сега "надгражда", новата модерна дума.
35
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напишете в гугъл... Григор Лилов с шокиращо разследване.... Ще ви настръхне перчема от разкритието какви са били тези които уж Росен ги уби!
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3550 милиарда евро са изнесени от златото и печалбата на фирми и банки в България.
33
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свършват, но се освобождава резервът на БНБ в евро след приемане на еврото. Оттам ще започнат да ги хранят и ще има още мир и управление. Те вече са измислили откъде ще е следващата порция за разпределяне.
32
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сведение на незнаещите,досега в касата на Бруксел за десет години сме внесли 26 милиарда,а са ни върнали 16 милиарда.И да-----------Това е лъжа.
31
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е държавата.ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА Е ГЕРБ.
30
0
 
34
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Свършват еврофондовете...двупръсточелите бизньесменьи ... да видим след 2020 къде ще е "икономическия просперитет" на България.Пригответе се за съкращения.Настават светли времена..
29
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-много показни убийства имаше, когато Баце беше главен секретар на МВР.-------------И когато вашата партия БСП беше с премиер Станишев на власт.
28
0
 
40
 
! Отговори
СИК преди 6 години
ВСИЧКИ СА ПЕЛИ В ЕДИН И СЪЩИ ХОР ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.И БОКО СЪЩО, РАЗБИРА СЕ.
27
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-много показни убийства имаше, когато Баце беше главен секретар на МВР.
26
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започва преразпределение на откраднатото.
25
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като спрат, България трябва да излезе от ЕС както Великобритания, а ГЕРБ искат да влязат в еврозоната и пак ще се избият за пари. Не могат да разберат че тия еврофондове ни правят колония и зависими от султана Юнкер и бейовицата Меркел.
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това означава че всички еврофондове са отишли при.........
23
1
 
41
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Тиквата до такава степен е стигнал, че напълно е отпуснал юздите от некадърност!А сам се хвалеше, че няма показни убийства по негово време преди година.Жалък мутрагенски скапаняяк!
22
1
 
30
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Не ги мисли.Няма да има безработни от тях.Или по-точно ще има богати безработни.Мисли за тия,които и сега и после ще преживяват с 200 лв.и за тях няма нито еврофондове,нито надежда.
21
1
 
39
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледате ли какво е без еврофондове.
19
1
 
30
 
! Отговори
extremist преди 6 години
еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, - КАКВИ СА ТИЯ "БИЗНЕСМЕНИ" С ДОСТЪП ДО ЕВРОФОНДОВЕ ? КОЙ ПОЗВОЛЯВА ТОЗИ ДОСТЪП ? ЕВРОФОНДОВЕТЕ ДА НЕ СА КАТО ЧЕШМА- ВРЪТВАШ КРАНЧЕТО И КРАЙ....
18
1
 
34
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
А, искам да питам като свършат ерофондовете 2020г., освен изпотрепани "бизнесмени" (свикнали да са в кацата с обществените поръчки с рЕзко намалели кинти за острови, имоти в чужбина и скъпарски коли) да очакваме ли едно 20-30 000 безработни - основно бивши чиновници от структури свързани с еврофондовете и служители на фирми на изпотрепаните и неизпотрепани такива, живеещи само от еврофондове. Мерси