Свършват еврофондовете – зачестяват показните убийства!?

Проф. Николай Радулов: Ще има пререзпределяне на зони на влияние
18 яну 2018 14:30,
84

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стремят да поставят граница на очевидността на престъплението. Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят. Това каза проф. д-р Николай Радулов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

Бившият главен секретар на МВР коментира и покушението срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата.

Припомняме, че Видрата бе прострелян пред блока, в който живее, във Велико Търново на 16 януари - малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без опасност за живота. Той е известен сред криминалния контингент на града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при разследването на такова престъпление полицаите трябва да стигнат дори до 20-30 и после да започнат да ги отсяват. Според него хората, които стоят зад убийиствата, са познати на МВР.

"Ако питате МВР - те знаят кой е убиецът, но просто го следят. Замисляли ли сте се колко от известните бандити са ктитори на църкви - особено около Благоевград. Престъпниците започват да се замислят - "ами ако има Господ", отбеляза още професорът.

По думите на журналиста Стефан Ташев - Видрата се е занимавал с лихварство и е ползван за купуване на гласове по време на избори.

"Ние медиите казваме, че той бил известен сред ъндърграунд средите. Тогава защо не е зад решетките? Винаги, когато някой бива прострелян, веднага излизат някакви минали негови криминални прояви", обяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Все пак журналистът е на мнение, че убийствата са показателни за целия преход на България.

"Много мутри от края на миналия век в момента са станали бизнесмени и все още не са забравили как се разчистват сметки. Затова и престъпленията сякаш рязко се увеличиха", уточни Ташев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в бг е руският модел на посткомунистически мутренски капитализъм в по малък мащаб. той няма нищо общо със социалните системи на запада като скандинавия холандия дания франция германия и др. напримар финландия и швеция са 100%социални държави за разлика от русия която е феодално мутренска олигархия
56
0
 
17
 
! Отговори
Удри преди 6 години
Не мафиоти ами м ъ р ш а,еврофондовете - да, но пъкмъките тук не ще да свършат !!
55
4
 
25
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Свършват еврофондовете зачестяват показните убийства!?------Мафията в Бг си има държава!А, един от законите на мафията гласи " Пари, нема - действайте"Да му мислят "овцете" останали в кошарата Бг!
54
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
da 54 e mnogo praw!!след като влезем в еврозоната и същите ще лапнат и тия пари!!
53
2
 
34
 
! Отговори
1914 преди 6 години
Силата е в народа,и когато го разберем просто ще им бутнем капака и пускаме водата...
52
2
 
30
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До тонкатаБог Бойко, не решава, ние ще го принудим. Чистенето на "бизнесмени" няма да замете следите на престъпленията на ПП "ГЕРБ". Но, тук има, едно, "Но", Тонка, за тези престъпления, след време, ще го отнесе, не само Бойко, но най-вече вие, неговите гласоподаватели. Ще бъдете съдени, по бързата процедура, за углавни престъпления срещу Държавността.
51
1
 
42
 
! Отговори
Е, и? преди 6 години
До А дано 49И като спрат еврофондовете, гробарите ще ни натикат в еврозоната, за да се освободи резерв от близо 25 милиарда, държан от БНБ заради МВФ. И ще го окрадат като КТБ. И пак ние и децата ни ще плащаме. Сведоха България до блажния вестник от оня лаф "като *** блажен вестник". Свините е ясно кои са. *** кои са, също.
50
3
 
41
 
! Отговори
Алфа Вълка преди 6 години
От опита си мога да кажа, че еврофондовете не са за нас *** дето сме се поробили и живеем у *** дет се вика. Няма значение дали си изпълнил всичко и отговаряш на всички нормативни уредби, трябва да си плащаш и най-вече да си връзкар.ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАМ И ЛАПАТ ЕВРО ПАРА СА ПОТОМСТВЕНИ ЧЕРВЕНИ ЧОВЕЧЕТА, ОТ КОИТО ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ СЕГА ПЛЮЯТ ПО БСП И СА ГЕРБАДЖИИ!
49
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38Прочетох. Никакво разкритие не открих в статията му. Липсва причинно- следствена връзка между Италия- семейството- убийствата- Росен.
48
2
 
31
 
! Отговори
@ преди 6 години
Бедна ни е фантазията какво ще след около пет години!!!
47
0
 
33
 
! Отговори
Убиха шефа преди 6 години
1996-та година. Най-мутренското време.Минавам покрай един клекшоп в София и чувам:- Имате ли цигари?- Айде изчезвай бе! Няма цигари, убиха шефа снощи!
46
2
 
47
 
! Отговори
А дано преди 6 години
Дано да спрат еврофондовете още тази зима. Една стотинка да не получим и когато дойдат щъркелите, политиците да отидат на юг към страни с еврофондове и да оставят тази бедна и жалка държава. Та да могат горките горица да си съберат акъла и да започнат да мислят и те като овчиците жадни за зелена паша да видят светлинка за живота си. Дано, дано да няма еврофондове, та да няма какво да се краде и скалаците да отминат от тази територия наречена Република България. Стискам палци да стане.
45
1
 
39
 
! Отговори
споко! преди 6 години
До ДзъНе ги мислете тях! Те вече си изнасят бизнеса в чужбина. Започнаха да купуват фирми в САЩ. Някои ще се изнесат. Останалите тук ще се самоизядат.Когато корабът започне да потъва, първо го напускат мишките.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тонката За да разсмееш Господ, сподели с него плановете си!!!
43
1
 
38
 
! Отговори
Циник до 38 преди 6 години
Колега прочетох статията в Булгариън Таймд!Къде са отворковците - които твърдяха, че Росен е убиеца ОТ РЕВНОСТ??!!Оказва се, че едни милиони са се въртели шеметно през десетки фирми - фантоми!И "послушните медии" ни приспаха с версия Ромео & Жулиета!Отвратително - убитите са заровени...ч е рвеите ги ядат....истината и нея!
42
2
 
39
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
1. Съмнително е това нещо да е държава2. Ако е държава то тя не е наша. Тя е на група престъпнници добрали се до властта и американските агенти, набутани във властта да служат на чужди интереси.
41
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да преразпределят Боко пак ще *** суджуци накрая, ако загубеното ни стадо продължава да го търпи.
40
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджиите си мислят, че до 2030-та няма наистина да е останал един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, малкия и средния бизнес, хората които реално пълнят хазната, предстои да фалира, след 2030-та няма да има пари за пенсии, ама без въобще да преувеличавам, това и си заслужавате, всичко е честно.
39
0
 
24
 
! Отговори
Неутрален преди 6 години
тонката, мн си от 80-те процента, такива като теб след 2025-та няма да има кой да ги храни ;) Предстои да го видиш и преживееш ;)
38
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързат роднини на ГЕРБ че безработицата ще скочи и валутния борд ще се срути без евро. Най-евроятно ще закърпят бюджета до 2022 г. с нови държавни заеми.