Без жал и свян: Ало мафията измами 8-годишно момиченце

То дало пари и златни накити, за да "спаси" майка си
Обновена: 27 яну 2018 09:34 | 27 яну 2018 09:26, Елка Василева
89
 Без жал и свян: Ало мафията измами 8-годишно момиченце
Снимка: flickr

Ало мафията не се посвени и атакува деца. 8-годишно момиченце от Плевен стана жертва на телефонни измамници.

Детето било принудено да даде голяма сума пари и златни накити, мислейки, че спасява живота на майка си, съобщи Нова тв.

Преди дни, докато момиченцето било само вкъщи, домашният телефон иззвънял.

„Казаха, че мама е блъсната от кола и се нуждае от операция и че тате пътува, за да даде кръв. И ми казаха да търся навсякъде в апартамента пари, злато”, разказва измаменото дете.

Детето дало на измамниците близо 5000 лева и златни накити.

„Плачеше! Бяха изтеглени да се купува нещо и заминаха. Златото го е намерила, като изпаднало долу на земята. Не съм я разпитвал, защото всеки един разговор я травмира, има епилепсия”, разказва бащата на измаменото дете.

С детето работят психолози. Случаят е предаден на прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А беше време когато дечицата си играеха свободно и безгрижно до късно вечерта !
31
3
 
7
 
! Отговори
Съботно дежурство преди 6 години
До Блатко НеновБлатко,кажи братко с ръка на сърцето че днес си се намърдал в канцеларията на санитаря и млатиш здраво по клавиатурата,нали?
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е при демокрацията, рай за *** Н гАЛ и те. А през ,,лошия'' комунизъм измамниците щяха да са в лагера в Белене за назидание на всички, които сега си знаят, че ще ги пуснат след 24 до 72 часа и о' кей.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно банковият чиновник, дал заема е звъннал където трябва.
28
7
 
5
 
! Отговори
427 преди 6 години
Защо 8 годишно дете е оставено само???
27
9
 
4
 
! Отговори
Блатко Ненов преди 6 години
Загробват ни, нацията бавно си отива, честта на петилетката е просто петно от олио върху свещения паметник на червената армия. Къде е мавзолея, другари, къде оставихме партийната книжка на нашите деди. Какво ни остана? Вчерашна боза и пукната плоча на Елвира Георгиева.
26
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** и нискочелият безскрупулен *** се отличават с това, че докато при нормален човек чуждата слабост предизвиква състрадание и необходимост ако не да се помогне, то поне да не се пречи и вреди, при тези индивиди се проявява инстинкта на хищника и дива радост да унищожи и възползва максикмално. От продаване на гласове по избори до всякакви гадости! Гарантирано от герб!
25
6
 
5
 
! Отговори
Блатко Ненов преди 6 години
И манифестации имаше а връзките на пионерите - на всеки километър бяха. Кеф ти Жигули, кеф ти Москвич, дванайсет мига от пролетта и си чало. А сега - интернет минтернет и една Корнелия Нинова ни остана. Прокудиха децата ни в чужбина. Аман от неща!
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прокуратурата на хранилка при тях. Както и МВР. От измамниците взимат процент а от детето и скритите 5000 лв нищо няма да вземат. Следователно - измамниците са от нашите. Дори да се разкрие нещо - веднага ще бъде потулено. Какво като е дете. Парите са важни. Все пак част от тях отиват и за ***.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kade sa mvr polizaite isledovsteli kolko godini tel ismsmi ne turskata konvenzia a mvr rabota 100 miliona mvr velikia boiko dovolen ot rabota na mvr tel ismamnizi kolko g schte gi tarpim do koga
22
13
 
9
 
! Отговори
Блатко Ненов преди 6 години
Нямаше телефони, а имаше салам и в салама кученце, ама морето беше двайсе стинки и се обичахме всички и проблеми нямаше. и само един пол и той голям от тук до Масква. Така беше то.
21
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До липсващи елементиЕДНО Е ЛИПСВАЛО ПРИ КОМУНИЗМА ДРУГО Е БИЛО ЗЛОТО !!! ДОКАТО Е ИМАЛО ПО-МАЛКО УБИЙСТВА НА ПРЕСТЪПНИЦИ !! ТЕЗИ УБИЙСТВА СА СЕ ВЪРШЕЛИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОМУНИСТИ СРЕЩУ НАРОДА И ТО МАСОВО!!!ТЪЙ, ЧЕ КОМУНИЗМА ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕ ГО ХВАЛИ ЩОТО СЪМ ГЛЕДАЛ ФИЛМ ЗА СТАЛИН КАКВО УНИЩОЖЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО Е БИЛО ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОМУНИСТИ!!!
20
1
 
14
 
! Отговори
до БЛАТКО НЕНОВ преди 6 години
Имаше домашни тел, а мобилни нямаше никъде идио.
19
10
 
10
 
! Отговори
Блатко Ненов преди 6 години
По комунизма това не можеше да стане, щото нямаше телефони.
18
4
 
8
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Трай бабо за убост! То ако имаше богове, този свят нямаше да е такъв смотан и несправедлив! Факт! Вместо да чакате бог - помогнете му радикално!
17
2
 
9
 
! Отговори
Дали? преди 6 години
този "инцидент"е открехната вратичка за налагане на богопротивната Ювенална юстиция .... наред с ислямската конвенция. Братя и сестри!!!
16
1
 
8
 
! Отговори
ДО 11 преди 6 години
кАК ЩЕ ОТЧУЖДЯТ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ТВОЕ БЕ МАЛОУ.. пРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА, ЗЕМЯТА, МЪЗДУХА, ВОДАТА СА НА ВСИЧКИ ХОРА ШИБ... КАПИТАЛИСТИ
15
1
 
5
 
! Отговори
. преди 6 години
*** долни, да уплашат така малко дете :@ Знаят ли какво е епилепсия, нямам думи ***.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който става офца, вълкът го изяжда! Сега е демокрация и всеки е свободен да се определя за какъвто си иска98 и да проявява свободно всички зверски инстинкти, които Сатаната и Бог са му подарили.Ако някой се опита да го ограничи попада под ударите на Конвенцията!
13
5
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 15 (моряк и половина) "Ей, така и няма да се намери един г-л Радко Младич да изчисти България от изметта!"Вие, не разбрахте ли, че месия който да дойде и да ви спаси от тегобите, НЯМА! Докато не се хванем здраво да бачкаме (а не да пълним кафетата) няма оправия.