Ром преби зверски лаборантка в добричката болница

Взела кръв от дете, то се разплакало и последвали юмруци
30 яну 2018 07:30, Анисия Иванова
106
Ром преби зверски лаборантка в добричката болница
Снимка: Булфото, архив

Лаборантка в болницата в Добрич била пребита зверски от едър ром, съобщава "Монитор".

Около 12 часа вчера в лабораторията на Медицинския център пристигнали майка с дете, на около година и половина. Трябвало да вземат кръвна проба на хлапето.

Лаборантката направила процедурата, а детето се разплакало. 20 минути след като си тръгнали майката и детето, жената се върнала с едър ром. Посочила лаборантката и му казала, че тя е жената, стиснала много силно ръката на детето и го разплакала. Без да се обяснява, мъжът нанесъл силен удар в лявата част на лицето на медицинското лице и буквално я съборил на земята.

Свидетели на побоя извикали полиция, а колеги на Милена Енчева се заели да й оказват първа помощ. Имало съмнения за комоцио. След рентгена се оказало, че лаборантката е с фрактура на лявата скула.

Според очевидците, не станало ясно дали ромът е съпруг на майката, или е нейн бодигард. Първите думи на полицаите, когато пристигнали и видели побойника, били: "А, този си го знаем, не му е за пръв път".

Мъжът е задържан. От полицията официално информация няма. Прокуратурата в Добрич е уведомена устно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
Ветово преди 6 години
Ами лекарите как се държат с пациентите.?Защо не пишете за това в тая измислена държава? Само търсите етническо разделение,от това ли се храните?Каква е тая държава,какво е тва чудо?
35
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие ако знаете какви лаборантки има и общо взето какво е отношението на болничния персонал към болните,без начение роми или не....Просто си го просят. Словесната им пасивна агресия не е по-малко противна от физическото насилие.
34
2
 
2
 
! Отговори
Van4i преди 6 години
Ееее каде е женевската конвенция и свободата на словото та ме цензурирате бе хора
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТИГА СТЕ СЕ ОПЛАКВАЛИ-НАУЧЕТЕ СЕ ДА СЕ БИЕТЕ И ВИЕ ! КУПЕТЕ СИ ИЛИ СИ НАПРАВЕТЕ УДОБНО И БЕЗОТКАЗНО ОРЪЖИЕ И-НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
0
 
13
 
! Отговори
КК преди 6 години
Да се отнемат родителските права на мамата.
31
2
 
25
 
! Отговори
Решението е просто преди 6 години
Беше започнал да го прилага един лекар, Иван Георгиев, светла му памет.Този човек навремето е бил вкаран в затвора, защото се е опитал да създаде националистическа партия, бил е още гимназист.Много неща беше казал докторът за въпросния етнос, при това подкрепяше предложенията си с научни аргументи, установени отдавна. Учени на световно ниво ги знаят, но си траят! Днес се лансира патологична толерантност, защото някои извличат дивиденти от това. Ще дойде ден да си спомним за д-р Иван Георгиев!
30
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му вземат на побойника 5 литра кръв, та поне да е полезен с нещо
29
3
 
62
 
! Отговори
Гост 123 преди 6 години
Когато имаш само права без задължения това е естествено (жалко).
28
5
 
34
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Истамбулската конвенция трябва да важи и за медици,и за стари хора,и за бездомници.Приемането на тази конвенция е признание ,че нямаме читави закони.Това важи и за всички подписали конвенцията.
27
2
 
31
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До до DiesraeПросто се дразня, че когато кажеш истината и веднага те заклеймяват за нацист. И най лошото повечето еднокнижковци го имат за егати обидата. Висшисти ме гледат смаяно, като им кажа благодаря за това, че са ме нарекли нацист, защото не са прочели дори 1 книга и приемат за абсолютна истина всичко което голямата говореща кутия им казва. Направо е плачевно състоянието на обществото ни. Да се смята за огромна обида това, че поставяш твоя народ и нация на първо място. УЖАС!!!
26
1
 
20
 
! Отговори
до Diesrae преди 6 години
Подобно отношение и изказ заслужават хора които имат морал. За редакцията на този сайт думата морал е нещо средно между град в Китай и чуждица. Тук е важен рейтингът и още по важни са благите думи за статуквото! Не се хабете напразно!
25
0
 
35
 
! Отговори
Бълг. доДелянпейовци преди 6 години
Много взехте да триете коментари наред, да не ви плашат случайно. И за вас ще има възмездиекато дойде Видьов ден
24
0
 
54
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Очаквам становището на Хелзинкския комитет! Предполагам, че ще е нещо от сорта, че правата на рома са силно накърнени със задържането му и трябва веднага да бъде пуснат на свобода... за да може отново да пребие някоя слаба жена!!! Щом е познат на полицията, защо е на свобода??? Питам тези, които раздават правосъдие, а не полицаите!!!
23
2
 
45
 
! Отговори
Край преди 6 години
Някой пък мечтаят -20г. в затвора да го хранят този. В затвора е по-добре от в дома му бе топло-хранят-па и секс си правят. При лоши условия съдят България и пари изкарват. Май не вдявате, че на българите им е забранено да наказват ефикасно престъпниците. Може само молби и увещания доде го превъзпитате.
22
0
 
31
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Нищо. Важното е че беше ошушкано Катиебето и че сега всичкото Бентли и Фирари е под лупа. Хаха. Страшна държава няма що.
21
0
 
62
 
! Отговори
Край преди 6 години
Ако това стане в НОРМАЛНА държава в която има подобно население - ще има бой с пръчки, 2 г. работа на кариера или в тухларна а в някой и ръце режат.
20
1
 
77
 
! Отговори
аз преди 6 години
Ако това стане в една НОРМАЛНА държава за побой над медик ще влезе в затвора за 20 години
19
0
 
63
 
! Отговори
Край преди 6 години
Беше време -барем падането по стълбите в РПУ ги дисциплинираше. Ама сега а е паднал а на сутринта полицая дето не го е водил за ръчичка ще дава обяснения лично на Виктор Николаев за полицейско насилие. Търпете бе - ще стане като в Либерия.
18
0
 
58
 
! Отговори
Край преди 6 години
Глобете го бе Глобете го да се научи на ред. ХАААААА ха - ром глоба от 30г. не е платил. И в затвора за го вкарате ще си е по-добре от вкъщи. ЕС не дава да има адекватни наказания. Можете да му дадете 20г. УСЛОВНО.
17
0
 
82
 
! Отговори
ЖИВОТНИ! преди 6 години
ВСИЧКИ, които посягат на длъжностни лица да се ЛИШАТ от здравна помощ: да ходят на ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ! Да се лишат от всякакви социални и детски! СЪС ЗАКОН!ТОВА са ***, а не БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.Ненужни и пречат.