Тръмп нареди: Грандиозен военен парад във Вашингтон!

На него американците да засвидетелстват почит към армията
7 фев 2018 07:40, Елка Василева
82
Тръмп нареди: Грандиозен военен парад във Вашингтон!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп е наредил на Пентагона да организира военен парад във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес.

Вестник "Вашингтон пост", който пръв съобщи новината, написа, че Тръмп иска тази година в столицата да се състои грандиозен военен парад с войници и танкове.

Говорителка на Белия дом потвърди информацията. Тя каза, че Тръмп иска Пентагонът "да помисли за тържествена проява", която да даде възможност на американците да засвидетелстват почитта си към армията.

Говорител на Пентагона заяви, че ведомството знае за искането и "обмисля вариантите".

Американското министерство на отбраната оповести и че войната в Афганистан е струвала на данъкоплатците в САЩ средно по 45 милиарда долара на година. Тъй като засега не се очертава конфликтът да свърши, изглежда тази сметка ще продължи да се плаща още години наред, отбелязва Асошиейтед прес. Данните бяха оповестени на изслушване в Конгреса.
 

/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Portugal преди 6 години
САЩ представляват опасност за международния мир.Forca Portugal! <3
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм леко объркан и незнам,тези военни паради азиатски комунизъм ли са ,или са демократични ценности!?Щото до миналата година всички демократи се бъзикаха с военните паради на Изток,а сега са готови, друга песен да запеят!
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този парад ще го "гръмнат". Всички ще обвинят Хилъри, и ще започне гражданската война. Армията ще конфискува оръжия на хората, ще има много жертви. Такъв е сценария, измислен още преди 150 год. Тръмп е последния президент. След това идва Новия световен ред и Антихриста. А най-накрая за капак, Атомният апокалипсис.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Въпросче...О, какви още ще има! Латиноси, дето са се цанили да служат срещу американско гражданство, мъже, до вчера били дами и най-храбрите ниггерс, от които врагът побягва, щом ги види!Тръмпи видя, че руснаците правят всяка година паради, че Си Дзи-пин направи грандиозен парад, на който имаше едни момета, на които веднага бих се предал да ме правят каквото поискат! Ей, намерете клипчето с онези от гражданската отбрана с червените униформи, да се изкефите!
62
5
 
1
 
! Отговори
ДО 67 преди 6 години
До парадАа, така ли?!Намекваш, че на червения площад са истинските военни- православни-славяни?!?!Вие тях ги обичате така силно..че сте точно като гейовете...които уж мразите.
61
0
 
4
 
! Отговори
парад преди 6 години
има голяма разлика между военен и gei парад
60
4
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
45 млрд долара само за Афганистан, разбира се, е лъжа.45 млрд може да струва подръжката на всички американски военни по света.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ имат войска във всяка страна на НАТО и разполагат вече войски във все повече окупирани държави Украйна, Грузия, Сирия и т.н.
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приветствам! Силата се уважава, а не пидерастията! Бай Тръмп знае, нещата се случват и вече тона към него взе да се променя, защото има резултати в така обичаната от Вас икономика! Вижте от препирните с Ким Чен какви хубави неща взеха да се получават - Корея се обединява и както се подигравахте на Ким, сега се чудите какво става! Ами момчето от Пхенян си прави майтап с Вас, а се оказа Нобелов лауреат за мир и слава!
57
0
 
0
 
! Отговори
Ха? преди 6 години
Той Путин затова ли дразни?Тръмп е луда глава и се е доказал че е по женската част, ама кво му е. Може да им прати някои *** да им удовлетворят мерака.
56
1
 
10
 
! Отговори
Въпросче... преди 6 години
Какъв грандиозен парад ще прави с *** войници и третополови? А да видим.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше едно клипче в интернет.Един грък дразни едно магаре докато онова му го нацепи.
54
13
 
2
 
! Отговори
време беше преди 6 години
Заповедтта идва навреме да усмири Путин който благодарение на мекия Обама се научи да си разиграва коня без някой да му държи сметка.Да се надяваме че няма да се стигне до ескалация.Все пак е очевидно че и на добре настроения към Москва Тръмп му писна от техните изцепки.
53
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми имат пари и карат. И Мерцедес и БМВ се натискат да им ги продават при това цените им са в рубли. И на айфон цевните са в рубли. А феновете на еврогейскийя съюз мият улиците на запад да изкарат мизерни евра да купват 20 годишни трошки.
52
2
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Аре сега човките дето реваха че военните паради ги правили само в Азия и не били присъщи за запада? Опорни точки ?
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе,хее за някой ще е много интересно,да видят най-големият гей парад! Да влезнем положението на Тръмп,все пак постоянно е на нож с гейове и либерали,ще им организира нещо грандиозно от което да останат доволни!
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До nemam nerviМного ми е интересно, всички фенове на путин карат немски или други западни автомобили, половината от тях са с айфони и постоянно плюят по щатите и западаНие не плюваме срещу айфоните и колите, ние плюваме срещу агресията им по света, включително България като суровинен източник на хора, природни богатства и военно положение. Има голяма разлика, не извъртай това което не ти е удобно. А и според твойта логика ако съм от Левски трябва да карам синя кола а всички Цесекари с червени
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дружинката на натовските офицери травестити в женски униформи ли ще парадира?
48
1
 
15
 
! Отговори
Нов преди 6 години
В парада ще участва и представителен блок на ИДИЛ
47
0
 
6
 
! Отговори
oikjuдвнр преди 6 години
САЩ изнасят най-много оръжие в света т.е. най много кръв се лее от техните бомби, и ракети и др.. същевременно са постоянен член на съвета за сигурност заедно с други държави износители на оръжие. Половината оръжие пласират в близкия изток. Ако се спрат военните заводи и производството на оръжие - човеците ще умрат от глад. *** разбери накъде отива тоя свят?