Показен разстрел на българи в ЮАР! Убитите: Анжело и Неси

Мъжът е бил подсъдим за измами с кредитни карти
Обновена: 16 фев 2018 12:53 | 16 фев 2018 12:53, Анисия Иванова
130

Българинът Анжело Димов, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, и съпругата му са намерени убити в Южна Африка.

50-годишният Анжело и 47-годишната Неси (Незабравка) са открити с огнестрелни рани в главите в къщата им в южното предградие Бергвилет, съобщи полицията в Кейптаун, цитирана от местни издания.

Жената се е занимавала с производство на празнични торти за рождени дни и сватби. Преди да срещне Анжело, работела в ресторант.

Според следователите, лаптопите и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било застреляно. Телата са били открити, след като никой не взел 6-годишната дъщеря на Анжело и Неси от училище в понеделник.

Никой от съседите на българското семейство не е чул нищо.

Адвокатът на Анжело Димов по делото за измама с кредитни карти – Уилям Буут е заявил, че ще се погрижи за детето.

Семеен приятел заяви пред HeraldLIVE, че бизнесът на Незабравка Пеева е бил успешен и тя не е знаела с какво се занимава нейният мъж.

В двора на къщата на убитите съпрузи е имало малка постройка, в която е живеел 27-годишният син на Анжело Димов от първия му брак, но той бил тежко ранен при мотоциклетна катастрофа през декември и е отпътувал за България, за да се възстановява.

Полицията в Кейптаун работи по всички възможни версии, включително двойното убийство да е заради действия на Анжело от криминален характер, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не знаела с какво се занимава мъжът и ...Айде ве, серЬОзно ли :))))Тя правила торти, а той берял кокучета и минзухари ;)За разлика от българския Сед, мафията бързо решава делата.
33
2
 
37
 
! Отговори
Лайфчойс преди 6 години
Тия да не са от нашите честни бизнесмени, дето изчезнаха за топлите страни, че тука такива ги надробиха. Веска Медижиева и Галеви какво правят, как са?
32
2
 
20
 
! Отговори
БеГеЗулуМ преди 6 години
На някой му е писнало от зулумщините.
31
1
 
36
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Има и много други български мафиоти, които живеят в ЮАР.
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гърмят ги хората мошениците
29
1
 
45
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Там е задължително да пътуваш с автомобил, но пак няма гаранция, че ще останеш жив. Спират те тъмнокожи африканци с оръжие и ти казват напусни автомобила ако откажеш те застрелват без да им мигне окото. Взимат автомобила и го продават. Ето така живее коренното население на ЮАР.
28
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До емаПрава си, но това е сметката, която трябва да платят бледоликите юдейо-християни, вършили какви ли не зулуму над църните африканци в продължение на векове, че и не само там! Най-голямото зло, сполетяло нявга рода адамов е това, че бледоликите юдейо-християни започнаха да доминират света! И унищожиха по най-брутален начин стотици милиони хора около света и до ден днешен продължават кървавата си вакханалия около света! Светът трябва да се изчисти от юдейите и християните!
27
5
 
21
 
! Отговори
0т Cидней Авcтpaлия преди 6 години
Явно детето е било голямо, защото е обичай ако детето е бебе след като застрелят родителите да пускат бебетата в фурната в кухнята. Не се шегувам ако не вярвате вижте весниците снимки на опечени деца. Също има случай на бели деца на улицата за минути им отрязват ръцете живи. После ги продават за няколко хиляди на черния пазар. Наистина скъпо върви бяла ръка от 5к нагоре. После децата живеят без ръка, казват че толкова бързо станало че дори не рабират какво им се случва и докато извикат помощ
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че Мъск е избягал от тази дупка докато още е бил тийнейджър.
25
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава е съдбата на предателя и изменника на родината
24
3
 
41
 
! Отговори
ема преди 6 години
най геноцидната държава където живота на белият човек стои по долу от това на куче или муха и ежедневно берли жени се колят изнасилват и след товва плаят с такава женстокост за която ни ООН ни НАТО ни никой говори .Не годете в тази идиотска държава това е *** на света.
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показен разстрел пък застреляни в дома си .
22
2
 
53
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
В ЮАР това е ежедневие. Там се води необявен бял апартейд. На много места в ЮАР има избити бели африканери. Хора от африкански произход дори без образование се слагат на ключови министерски места само заради цвета на кожата им. ЮАР можем да го обявим за една приключила и закрита държава.
21
5
 
20
 
! Отговори
аз преди 6 години
Сега детето ще го осиновят местните *** и после сексуалнмо ще им робуваТака е като имаш родители бандити
20
2
 
48
 
! Отговори
Victimized преди 6 години
Защо всеки изпуска факта, че последните седмици в ЮАР показно се убиват и разстрелват бели семейства? Това за криминалното минало на човека го пишат във всички статии за да не изпъкне много сериозния проблем с положението в Южна Африка.Всички медии мълчат, а там ежедневно по няколко бели семейства биват убивани зверски. Дано да е заради измамите, понеже иначе другата тенденция започва да става плашеща..
19
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
До До 123Е да де. Точно за това ми е интересно, да видим дали има по некадърни и злонамерени от нашите или те са наистина номер 1 по тези показатели.
18
2
 
14
 
! Отговори
az преди 6 години
Накрали са се и са намерили щастиети си в чужбинаЖалко за дететто иначе за тези ми дреме
17
5
 
25
 
! Отговори
Обир преди 6 години
От историите които съм чувал от местни за ЮАР това е най-обикновен обир. Доказва го и това че са убили и кучето. Там е съвсем нормално група *** да влязат с взлом в дома ти с цел грабеж и да избият/отвлекат всички дори и да не се съпротивляват.
16
6
 
36
 
! Отговори
xXkiraXx преди 6 години
Ако беше станало тука версията щеше да е следната: убийство и след това самоубийство. Мъжа е застрелял жената, а след това себе си, заради тежка любовна драма. Съвет към бандюгите от чужбина - просто стреляйте в България - така ще ви хванат за шнура, или ще го сложат на сметката на Росен, нищо, че и той се самоуби - ше възкръсне.А ако случайно си изтървете пищака - има много военни пенсионери колекционери на оръжия от местопрестъпления - те ще се погрижат за това.Успех!
15
3
 
14
 
! Отговори
АЛов преди 6 години
Там така се оправят нещата и пвоече няма кражби,а тука продължават