Стоичков ще дере гърло за Тервел Пулев в Чикаго

Боксьорът излиза срещу Тристан Джеймс на 2 март
4
Стоичков ще дере гърло за Тервел Пулев в Чикаго
Снимка: Facebook

Легендата на родния футбол Христо Стоичков се очаква да пристигне в Чикаго специално за мача на Тервел Пулев на 2 март. Това съобщи Кубрат Пулев, който също ще бъде до брат си.

Първата среща на американска земя за бронзовия медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012 е срещу представителя на домакините Тристан Джеймс, като всички места в залата, вече са запълнени.

Стоичков ще лети от Маями до Ветровития град този уикенд, за да гледа лично мача на Тервел и да подкрепи братя Пулеви. Той дори е отменил всички свои ангажименти към мексиканския спортен канал "Унивижън депортес" в столицата на щата Флорида.

Събитието в "Белведере център" започва в 19:30 часа местно време на 2 март в Чикаго и специално за всички наши сънародници в залата бългаската група "Джърси гърлс" ще изпълни химна на България.

Тервел Пулев излиза срещу Тристан Джеймс за своята осма поредна победа при професионалистите, след като предишните седем той постигна на ринга в Европа - в България и в Германия.

На 3 март, в Чикаго, братя Пулеви ще участват и в тържествената церемония по издигането на българското знаме пред кметството в града, която ще се състои за 12-та поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
Бонго преди 6 години
И тримата са горе-долу на едно ниво като боксьори...
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двамата тиквочи - братя - разбраха ли най-накрая коя е родината на дядо Коледа?Бухахахахаха.
2
2
 
23
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
А с Джошуа ко стана? Брат му Кубрат не се ли възстанови :))))
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саше, били обяснил как точно се "дере" гърло ...