Заради взривения банкомат: Шумахера и Байката в ареста!

Топкрадците на коли се преквалифицирали на обирджии
Обновена: 2 мар 2018 16:14 | 2 мар 2018 14:15,
15
Заради взривения банкомат: Шумахера и Байката в ареста!
Снимка: архив "Булфото"

Топкрадецът на автомобили у нас Иван Янински-Шумахера е сред задържаните за взривения тази нощ банкомат в Илиянци. В ареста е и друг известен автоджамбазин – Юлиян Ценев-Байката.

Двамата са се преквалифицирали от автокрадци на обирджии на банкомати, пише "24 часа".

Общо петима бяха задържани след преследване от полицията тази нощ. Поредният банкомат, станал жертва на похищение, бе взривен тази нощ на бул. "Рожен" в кв. "Илиянци" в София.

Още по темата

Сигналът е подаден в полицията около 5:15 часа сутринта.

Бандитите опитали да избягат, но полицията ги причакала, а след преследване ги хванала в района на Ихтиман. Те са били следени няколко месеца от полицаите от СДВР и Главна дирекция "Национална полиция". Криминалистите смятат, че е възможно те да са извършили още някои от взривовете на банкомати в София.

Шумахера е един от най-известните и най-печелившите автокрадци в страната. Той има повече от 50 криминални регистрации и висящи дела. Сред завоеванията му са автомобилите на Младен Михалев Маджо и на бившата съпруга на експрезидента Юлияна Плевнелиева.

За последно Шумахера бе задържан след разправия на "Хемус" преди година. Той опитал да избута друг автомобил от платното, стигнало се до размяна на реплики и вадене на пистолети.

Шумахера и Байката били тандем в краденето на коли. Байката бил издирван от Интерпол и заради скимиране на пластики в Индия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
4i4o dяdko преди 6 години
баси държавата ,баси чудото
12
0
 
0
 
! Отговори
4еpa преди 6 години
TE SA MEDONOSNI P4ELI ZA SADA- P4ELA ZATVORENA NE NOSI MED !!!!!! PSKA6 GI HVA6TA6 I VSEKI PAT MED ZA NEPODKUPNITE MILI I BEDNI SADII !!!!!!!!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук от всичките коментирали,нито един не знае точно как стоят нещата,ама всички много знаете :)))))) голям съд-голямо чудо! КЛАВИАТУРНИ МИШОЦИ СТЕ ВСИЧКИ!
10
1
 
12
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Само в България може да си известен КРАДЕЦ.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като са в ареста да не би да се уплашат? Колко регистрации и арести имат тези? За пръв път ли им е? Ще ги подундуркат малко в ареста и след 72 часа ще ги пуснат. И какво нищо и половина? На другият ден тръгват на лов за банкомати. Такива като се хванат първо ги трошиш от бой след това ги пускаш в една каца със студена вода да ги закалиш. След това на менгеме им стискате ташкенците. Накрая им трошите и двете ръце. А да ги видя дали следващият път ще имат смелост да гърмят банкомати!
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАК го пуснете. 50 криминални регистрации и си джитка на свобода. Егати пародията на държава!
7
2
 
16
 
! Отговори
ТОП МВР/Прокуратура/ преди 6 години
и Съд, Шумито имал 50+ висящи дела, но това не му пречи да се разхожда и дирибейства Въоръжен??? Дайте още по 200 мил. на заслужилите МВР/Прокуратура и Съд - очевидно са си свършили работата.
6
2
 
11
 
! Отговори
Един преди 6 години
3 години условно по герберския закон.
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кой каза, че панделата не променя - от автокрадци в обирджии. Видима промяна!
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ги пуснат с извинения.Щом на най успешния автокрадец не му стигат парите, та се е хванал на втора работа, значи отчисленията са огромни.
3
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
ХАХАХХАХАХААХА колко е лошо да си ***. Сега ще ги набедят за всички банкомати. Нищо де те и без тов абях почнали да стават много нагли. Между другото това си е класическа схема. Арестуват ги за нещо друго от обичайното, от което нищо не разборат и така няма да издадат фуржките дето им правят чадър, закражбите на коли. От разбиване на банкомати също нищо не разбират и няма кого да издадат. Накратко тези ще влезнат в панделата (иначе ще ги гръмнат някъде) и всичко ще си е по старому.
2
1
 
4
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
А от коя партия е ?
1
1
 
39
 
! Отговори
президент преди 6 години
За над 50 криминални престъпления заслужава орден и народна пенсия.