Задържаха Шумахера след разправия на пътя

Известният автокрадец опитал да изтласка микробус с колата си
10 мар 2017 13:54,
33
Задържаха Шумахера след разправия на пътя
Снимка: архив Булфото

Известният автокрадец Иван Янински – Шумахера, бе задържан след разправия на пътя.

Екшънът се разиграл снощи на магистрала "Хемус".

Шумахера се опитал да избута с автомобила си микробус от лентата. Стигнало се до размяна на реплики и вадене на пистолети, съобщи bTV.

При пристигането на полицията униформените установили, че един от участниците в спречкването е именно Шумахера. Той е с 46 висящи дела за автокражби и грабежи.

В момента е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 46 делаНапротив имаше един. Когато бях малка при него стояхме на вън до 3ч през нощта с децата и никой не му и минаваше през акъла за нещо опасно да се случи. За много по дребни неща влизаха в затворите, и явно за нашето съзнание трябва такова възпитание, така хората свикват да не мислят за глупости и се променя съзнанието. Тогава всички ходеха на работа и имаха жилища и си плащаха сметките и хората бяха весели и здрави. Сега гледат на лудо, сърдити, болни и надрусани и мнооого глупави
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
след 3 дни ще е на пътя с 47 висящи дела
29
0
 
13
 
! Отговори
46 дела преди 7 години
Еее този е направо рекордьор. Нашата саката Темида какво чака? Сигурно да направи 100 дела, поне е кръгло число. Поредно доказателство колко е изостанала цялата ни система, и за съжаление това няма да се оправи още дълги години. Само да имахме един управник който иска да оправи нещата, само един ни трябва но ... не ни върви последните 100 години.
28
0
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
До Анонимен 8точно от съдебни реформи сме я докарали дотук, зачеркни реформите, ама не само последните 25 години, а последните 100 и нагоре години, до времената когато се е бесело по площадите, и няма да има никой с 40 висящи присъди.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо да я прекръстим на Беззакония
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, правосъдната ни система работи ли изобщо. Какво означава 46 висящи дела, къде висят, защо няма наказани, че тоя се шляе на свобода и създава проблеми. Защо въобще издържаме някаква институция която явно нищо не върши. Висят си едни дела и престъпниците продължават да си вършят престъпленията понеже са на свобода.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
той си е чист колекционер! да го пускат че битката за номер 1 е жестока!
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е с 46 висящи дела за автокражби и грабежи.----------------бързал е за работа:)
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪлгарският съд да бъде толерантен към гражданина от малцинствата. Да му осигурят всичко което му се полага и да го пуснат с съвсем чисто досие. Като се имат предвид завидните му майсторски умения зад волана да бъде издигнат за формула 1 от страна на България и рекламно лице на Фаст Фаст Хендс-демек Мистър бързи ръце! Да бъдат напечатани тениски и *** и да бъде пусната нова спортна колекция маратонки-ШУМАХЕРА Маде ин България!
22
0
 
18
 
! Отговори
47 преди 7 години
е, добре че го задържаха за хулигански изцепки, щото тия 46 висящи дела за кражби са дребни работи ...а кой е вадил пистолета? законен ли е? или това е също е дребно провинение, ако Е как така е законен, аз защо нямам право на пищов? нямам нито едно висящо дело, ако трябва ще навъртя няколко ...
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво толкова лошо е направил човека, крадял коли, е ми това му е занаята- крадец, какво очаквате да дирижира концерти ли. Има един пожарникар, който вместо да гаси пожари се прави на държавник, ето това е лошо и за това ви крадат колите.
20
1
 
44
 
! Отговори
BGR преди 7 години
46 Висящи дела и тоя човек си кара колата спокойно и необезпокояван от никого. Къде живеем бе хора?? Трябва ли да пребие или убие някой тоя човек.
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да стъпи накриво, защото в съдебната ни система и в ареста се чувства в свои води. Боядисайте му килията в розово, пуснете му славейчета и чучулиги да му пеят по цял ден и ше стане човек от него.
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еха тоз Българин е за рекордите на Гинес ако успеят да обяснят нашите какво значи "висящи".Ама и тия в микробуса явно не са мирни граждани/щом оръжие са си вадили/
17
0
 
31
 
! Отговори
G преди 7 години
Какъв е пистолета (газов/боен)Регистриран ли е.Имало ли е заплаха за убийство.За токова нещо ако съм аз не ми мърдат 2-3 години ама за други с кинти може.
16
0
 
26
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
При 46 висящи дела трябва да има увиснал магистрат. За Цацаров си мисля, ама не го казвам. Моите почитания и към медиите. Всеки вече е информиран как изглежда за.дника на 'шумахера" и какви са му белезниците и може да се опази сам. Иначе няма кой.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 7 години
До *** - Може да го привикат на пенсия.. но за да му предложат да стане 'народен представител'...
14
0
 
25
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
Да го взимат в прокуратурата! Явно доста добре познава законите,щом още е на свобода!!!
13
1
 
19
 
! Отговори
Niki преди 7 години
И кво. Сега ще станат 47 дела .... не той е за затвора.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 7 години
...46 висящи дела .. ??!! Човека си е изряден платец на правосъдната система ! Дали ще ми дадат и наполовина толкова 'шансове' айи не плащам ??!