Пловдивчани в ужас от убийството на Красимира и децата й в Канада

Жертвата имала 2 години връзка с убиеца
Обновена: 17 мар 2018 07:31 | 17 мар 2018 07:30,
96
Пловдивчани в ужас от убийството на Красимира и децата й в Канада
Снимка: Facebook

Съседите в Пловдив на убитата Красимира Пейчиновски и две от трите й деца се оказаха в неведение за случилото се.

Възрастна жена от квартал "Кючук Париж", където убитата в провинция Онтарио пловдивчанка е живяла, разказва пред "Монитор", че била "много добро и отзивчиво момиче".

"Тя на мравката път правеше... Помагаше на майка си Иванка, взимаше я там, в Канада, по шест месеца, издържаше я", говори през сълзи Петкана Георгиева.

39-годишната пловдивчанка и синът й Рой Пейчиновски на 15 г. били убити на място от основния заподозрян за зверството Кори Фен.

13-годишната й дъщеря Веналия Пейчиновски била открита в много тежко състояние и починала по-късно в болницата, разказва какво се е случило приятелката на Красимира Ваня Димова.

"Аз я сънувах снощи Краси. Сънят ми бе объркан, а около нея имаше други хора, имаше деца. Дойде в съня ми, за да ме успокои и ми каза: "Всичко ще бъде ок", разказва Ваня.

Още по темата

През 90-те години на миналия век тя и семейството на Красимира живеели врата до врата в блок в „Кючук Париж” в Пловдив. Ваня заминала за Канада през 1992 г., а Красимира пет-шест години по-късно.

И двете били част от пловдивската трупа за джаз балет, в която играели по различно време. Съдбата ги събрала отново на чужда земя и те възстановили приятелството си.

Красимира била едва на 19 г., когато отишла в Канада. Там изкарала курс за козметичка и започнала работа. Оженила се за македонеца Васил Пейчиновски, с когото имали три деца – две момичета и едно момче, но след време се разделили.

Връзката на Красимира с Кори Фен била 2-годишна, казва Петкана Георгиева и добавя, че "дори в най-уредените държави стават трагедии”.

Според приятелката на Красимира Ваня Димова истински късмет е спасил най-голямата дъщеря на Красимира от убийство. Момичето имало шофьорски курс и затова не било вкъщи.

Зверството станало по обяд. Колежка на Красимира я потърсила у тях, защото пловдивчанката не отишла на работа. Отворил й окървавеният Кори. Колежката се усъмнила и повикала полиция.

„Искаме промени в законите, така че жертвите на домашно насилие да бъдат защитени. Ще инициираме такава промяна в законите на Канада след този случай”, коментира Ваня Димова, която и в момента живее в Канада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
16
 
! Отговори
Майк преди 6 години
Идете в Канада. Там е супер. Там е безопасно.
32
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Язак за македончетата,но като са имали майка булгаrка таква им била садбата!Ваште жени умираат за такви маже като тоа маймун!
31
15
 
9
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
Домашното насилие е проблем .Мъжете като по -силни физически, често издевателстват над половинките си.Липсва законова защита за жените.
30
3
 
6
 
! Отговори
йоло преди 6 години
Той поне има оправдание, а на вас какво ви е оправданието че са ви размекнати мозъците?!
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива неща стават, когато жената почне да се *** с мъжете.
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е като не са приели Истанбулската Конвенция , мъжете нямат страх и колят жените си в Канада! За мен тая е започнала както в бг. да си прави номерата, като си е мислила, че тоя е като нашите бг. балъции ! Но е попаднала на назобен тестостеронен наркоман, и под влиянието на високия тестостерон и наркотиците се стига до подобни ситуаций
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя има поглед на психопат, отдалеч си личи, че не го слуша главата и тренира по потник и със шапка със татуси и брада, естествена развръзка на нещата. Ще го изкарат невменяем 2 г. в клиника за душевноболни и излиза чисто нов. Ходете във Русия, а не при тия психопати.
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз като го гледам поредния стероиден батка с размкнат мозък от химия.
25
7
 
11
 
! Отговори
българина преди 6 години
каквото е търсила в канада го е намерила го. жалко за децата.
24
3
 
13
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До АнонименНе ми приказвай за църкви и комунизъм, защото целия български народ знае, че зад неговите неволи стоят кукловодите, които сътвориха образите на Трите Прасета, това е евроатлантическия образ в метафора!Първите две прасета бяха закърмени с човека сиромашка кръв, още след разпада на социализма, едното прасе рекетираше собствения си народ в СИК, а другото прасе беше в щаб квартирта на главния рекетьор Павлов!Третото прасе го изкопаха от правосъдната система, като послушно!Дженкинс!ЦРУ
23
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно ми е 39 годишен човек да разбера как и какво намира да си говори с 10 години по млад човек от него?! Явно този 39 годишен човек в случая жена не е имала високо IQ за възрастта си. Тая си си е мислила че може да си играе с него като с бившият мъж и преди това другият мъж. Омръзват и губи им времето и после чао. Ще съ озърта за друг. Хахахаха да ама този път не позна!
22
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали си падате по лоши момчета които в повечето случаи са на стероиди които тотално ти разказват играта на малкото мозък...
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пловдивчани в ужас" .... сериозно?
20
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли е била толкова добра и порядъчна жена. Един по улегнал мъж , който е бил женен и има деца не мисля, че би направил такова нещо. Тая как не се е страхувала че може да хване 16-шната и дещеря. Иска млад и як. Ами ето ти го! Тези от Бг дето уж си мислят, че я познават хахаха те много са ми смешни. Тия смешници само чакат да стане нещо и почват да говорят как са познавали жертвата и колко е добра била. А самата жертва дори незнае за жалкото им съществуване
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевТакива са новините бе Василев хората вече свикнаха и не им прави впечатление, че някой е убит Няма я ролята на църквата, попчетата мислят само за ролекси във училищата трябва да се изучава религия задължително и Плутокрацията да се забрани във тоя си вид както беше забранен комунизма.
18
1
 
27
 
! Отговори
Арнолд преди 6 години
Внимавайте с анаболите че ще ви избие на агресия. Това не е майтап.
17
6
 
36
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Не знам какво става в Канада, но като чета всеки ден новините за България, все едно чета военна сводка, нещо като трима убити при катастрофа, едно самоубийство ,брутално убийство,измамени възрастни пенсионери,бити и пребити на пътя, разбит банкомат, работници излъгани от работодателите, починали пет човека заради недостиг на лекарства и недостъпна здравна система!Това е живота в евроатлантическа България!Общество между хишници и жертви, където се самоизяждаме!Агент Неш Уйтакър!ЦРУ!!!
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо децата ?
15
9
 
15
 
! Отговори
Турчинь преди 6 години
Поредната моралистка oтишла да преподава философия и лазерна химия, Естествено влбила се е във първия назобен тежкар, който е срещнала вместо да си хване някой богат чичка на 95 год. Със същия успех можеше да скочи под влака, защото се е чувствала самотна и предадена.
14
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Млад мъж искаш а...Ето ти млад мъж