Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!

Бруталната саморазправа е станала след полунощ във Варна
21 мар 2018 12:15, Анисия Иванова
115
Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!
Архив: Булфото

Зловеща и кървава история се е разиграла тази нощ във варненския квартал "Младост". Млад мъж е убил възрастна жена и след това се е самоубил, съобщиха от Апелативната прокуратура в града.

Около 1.00 часа след полунощ 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял.

След това прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседния апартамент, където живеела 84-годишната Минка М.

Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи, които подали сигнал на спешния телефон 112.

Пристигналият на място полицейски екип разбил вратата на жилището на пенсионерката, но било късно. Жената била мъртва. Убийството ѝ било извършено с множество удари.

В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. По първоначални данни мъжът е страдал от психично заболяване.

Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им. Действията по разследването продължават.

Досъдебно производство за извършеното убийство с последвалото самоубийство на мъжа ръководи Окръжната прокуратура във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Да се самоубиеш с ток, се искат специални познания и подготовка.Един психично болен човек едва ли може да се справи с това, да не говорим-как в чужд апартамент ще намери каквото е необходимо и ще го извърши успешно...Може да е станал сам жертва на случайност, но да е самоубийство-не допускам!
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 54 от славяниндаже беше още по зле, нямаше дрехи по магазините, нямаше обувки, нямаше и храна ..и като няма нищо, няма и *** от където да ровиш, логично нали ?Копахме като африканци зада има ядене.... много добре си спомням ква мизерия беше!добре че често нямаше и ток, та мизерията поне оставаше частично скрита :):)
52
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Пълната свобода довежда до пълнна безотговорност, безгрижие, непокизъм към всичко - това е причината хората които е трябвало да оценят положението на младежа да не го направят правилно!
51
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименумните отдавна се изнесоха----за това малкото останали не трябва да допускаме да попаднем под руския ботуш отново, щото тогава хептем ше си заминем, както беше през комунизма
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрацията е колективизъм също като команизма. Ако имаше бабката мъж с ловна пушка да превиши неизбежната си отбрана. Тогава историята ще е друга. Но системата е такава че произвежда данъчни роби и отчуждение. Саматя тя също може да не е светица.
49
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 48 от славянинно въпреки това путинизма си остава най ефективното оръжие за масово поразяване на собственото население , хем умират млади, хем неуки... в Путинландия средната продължителност на живота е като в най-черната Африка !
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хвала на българската психиатрия дето за нищо не става!Бъркат деинституционализация с пълна липса на контрол над болните.
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 48 Да той Путин ни управлява и не сме от 30 години в "демокрация"Точно този 24 годишния не е бил замислен по време на комунизма .От свободия и наркотици сме на това дередже !
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм Мишо шамар и ви каня елате в Америка тук е спокойно. Карам си тира и не ми пука на грездея. Емиграция му е майката
45
0
 
1
 
! Отговори
222 преди 6 години
До До 19Те не са и тарикати,просто страхливи и продажни мишоци,нищо повече!
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До славянинпутинизма и комунизма са по ефикасни, доказано от историята и статистиката
43
1
 
5
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Психясали цветановци...
42
0
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Докога доказано лудите и престъпниците ще се разхождат на свобода ???? ДОКОГА
41
2
 
13
 
! Отговори
бай Тодар преди 6 години
Яжте банани!
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си това ако се беше случило по времето на Орешарски, колко парички щяха да получат умните и красивите за да маршируват по жълтите павета.
39
1
 
12
 
! Отговори
маларт преди 6 години
нещо за нивото на психиатричната помощ. всички в сектора са системно недофинансирани, а болните не могат да си плащат за лечение, тъй като повечето не работят заради заболяването. нямат лечение, не си пият лекарствата, близките са избягали и така свършват нещата. Борисов д аподготвя по един чиновник и до психично болните
38
0
 
3
 
! Отговори
Лунчова преди 6 години
До 38Руснак ли си? От София ли си? Да се видим и аз съм рускиня
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е нормално защото живота ни тръгна напред а голяма част от т .н. общество си мисли че всички сме равни както при социализма . е няма едни ще са гладни други пребогати и затова ще има изкукуригали комсомолци... психари....
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моят съсед,мъж на 35 години се хвърли от 10 етаж миналата година,а винаги поздравяваше и изглеждаше ведър.
35
2
 
6
 
! Отговори
@33 преди 6 години
В Русия пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна.