САЩ гонят 60 руски дипломати заради случая "Скрипал"

Закрива се и генералното консулство на Русия в Сиатъл
26 мар 2018 17:45, Елка Василева
199
САЩ гонят 60 руски дипломати заради случая "Скрипал"
Снимка: архив, Reuters

САЩ решиха да изгонят от страната 60 руски дипломати, както и да закрият руското генерално консулство в Сиатъл във връзка със случая "Скрипал".

Още по темата

Това съобщи на специален брифинг говорител на американската администрация, предаде ТАСС.

Става дума за 48 служители на руското посолство и 12 членове на постоянното представителство на Русия в ООН в Ню Йорк.

Посочените дипломати трябва да напуснат САЩ в рамките на една седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 89: Къде са бабичките? Ами излез ти вместо тях, а после може и те да се присъединят. Както виждаш, шоуто продължава.
84
3
 
17
 
! Отговори
Абсурд преди 6 години
90 Утре -вдруги ден и това ще се случи ,гледах вчера Путин в "световен ред" и той каза ,че ще унищожи САЩ ако те изпратят някоя ракета към Русия.Работата е много лоша ,нима някой Фярва ,че цяла война ще започне само и само от убийството на Скрипал(руснаците ако бяха-то досега да е погребан Скрипал-те фира едва ли допуснат) .1СВ започна от убийство ,а дано 3СВ да не започне от Скрипал.
83
4
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 84: Към твоето наблюдение ще добавя и моето: Русия също има добро външно разузнаване, затова винаги може да посочи 60 американски дипломати, които да трябва да си отидат. По времето на Горбачов британците бяха експулсирали руски дипломати, тогава за "шпионска дейност". Горбачов отпрати също толкова британски дипломати от Москва обратно на острова. Татчър не миряса от първия път и отпрати нови руски, Горбачов - същия брой нови британски. И ги попита "Ще продължавате ли?". Не продължи
82
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Владимир 85А нема нужда.........Руснаците НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДКРЕПА!!! Както се вижда от историята, "съюзниците" са само ДА ПРЕЧАТ, А НЕ ДА ПОМАГАТ!!! Приказката за вълка и дебелия врат я знаеш!!!! И руснаците както им видяха сметка на главорезите в Сирия и то СРЕЩУ КОАЛИЦИЯ ОТ 60(!!!!!) пуделчета, така ще се справят и сега! Вие не ги мислете, а мислете за себе си! Аз лично започвам да правя хляба и солта, и цветята....за посрещането!!!
81
3
 
7
 
! Отговори
Алексей преди 6 години
До Владимирдругари, а нещо да се подкрепим ще има ли? Много е студено, ще ни трябват сили!
80
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъри за отмъщение на американците ги качи на магистралата на войната с Русия. А със сигурност е наела, че руснаците не разработват оръжия за въспиране, а за тотално унищожение. Бабите на острова са твърде слаби и зависими да направят каквото и да е сами и затова тръгнаха след Клинтън. А проблема им е, че не са готови за истинска война. Въпреки, че имат химическо оръжие. Аз на мястото на Путин, на всички, изгонили мои дипломати под претекста Скрипал им затварям дипломатическите представителства
79
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, къде са бабичките начело с нинова да защитават с голи гърди руските дипломати. Къде са онези снажни пенсионери които пееха руския химн на 23 февруари на ***? Къде е Сидеров? Къде са всичките ???
78
1
 
5
 
! Отговори
Валентина преди 6 години
До ВладимирБраво, ето това е идея. Къде е най-близката спирка на рейса?
77
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До патриот 76Ти не си патриот, а си престъпник...........крадец и убиец!!!! Аааааа........изплаши ли се......ами и тебе може да те обвинят бездоказателно точно така, както тая ингилизка кукувица обвинява БЕЗ ДА ИМА НИТО ЕДНО ОБСТОЯТЕЛСТВО И ДОКАЗАТЕЛСТВО! Даже и хората не се знае живи ли са, къде са, в какво състояние.... пълен мрак!!! Когато и тебе така те осъдят без да си виновен, тогава може би ще ти дойде акъла в главата!
76
3
 
6
 
! Отговори
Йосиф преди 6 години
До ВладимирАз съм твърдо за! Уви, в това влажно време ми се обажда ревматизма нещо. Вие обаче отидете, аз ще съм с вас духом!
75
8
 
9
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
До Анонимен 70Вярно бе другари, да се съберем, пред посолството на омразните империалисти и да подкрепим нашите братя - руските дипломати! Хайде всички на протест! Кой е с мен?
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да споделя моето наблюдение, руски дипломати са изгонени от държави, които имат много добре работещо външно разузнаване.
73
4
 
11
 
! Отговори
ТеооГеоо преди 6 години
Нечестивата задокеанската *** , на чиято съвест тежът МИЛИОНИ се разсмърдя за един изменник , чиято съдба винаги е една и съща , че и до девето коляно! Кой , бе дърдорковци , обича и "съхранява" подобен ***....особено , като му изтече "срока на годност".....Мисля , че британската и задокеанската ГНУС са му "светили маслото" , защото е непотребен...
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха....тия кравари и пуделчетата с тях вече не знаят в безсилието си какво да направят на мечката!!!! Джафкат, подскачат, дърпат я за ушите и въобще не си дават сметка какво ще им се случи ако само веднъж тя замахне!!!! Що за цирк..вече стигнаха дъното в злобата, завистта и безсилието си!!! Човек може ВЕЧЕ САМО ДА ГИ СЪЖАЛЯВА! Не че някога съм харесвал краварския обор, за мене той ВИНАГИ е бил най-голямата фалшификация! ЧИСТА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА, добра само ЗА СВОИ!!! Останалите..кучета ги яли!
71
4
 
10
 
! Отговори
Майтапчия преди 6 години
Путин вече спокойно може да пусне риалити формат:"Кой иска да забие знамето на Бялата къща?"Ще участват отбори от по трима души в изпитания от приложен характер.Естествено,всичко трябва да бъде изпълнявано в защитно облекло,заради очакваната радиационна обстановка към момента на финала.(хи-хи)
70
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп се престара за да не го обвинят, че е са го избрали кремълските хакери
69
19
 
6
 
! Отговори
санкции за диваците преди 6 години
Браво на САЩ !!!ЕС трябва да последва примера на САЩ !
68
14
 
4
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Браво,доволен съм!!!!
67
21
 
7
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Така се действа с държава терорист която е причина за здравословни проблеми на 46 британски граждани (не само на руския разузнавач). С какъв акъл може да ползваш химическо оръжие в чужда страна върху мирни граждани. А България мълчи!!!!!
66
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да кажа една тайна на братушките - турския АЕЦ дето щяхте да го стрите е вече на трупчета