Убийството на бизнесмена: Пребит, увит с найлон и натикан в бидон!

Заловените вече баща и син Боюклиеви се отървали от "товара" като по филмите
28 мар 2018 15:00,
75
Убийството на бизнесмена: Пребит, увит с найлон и натикан в бидон!
Снимка: Facebook

Пребит до смърт, увит в найлон, натикан в битон и хвърлен във водите на река –- такава е предисторията на Венцислав Иванов Маринов, чийто труп беше открит край Нареченски бани.

Камери издават подробности за случилото се с бизнесмена. Записите са предадени от роднини на мъртвия, дни след изчезването му, съобщи на брифинг директорът на ОДМВР - Пловдив - старши комисар Атанас Илков.

Близките му сами отиват в заведението на третия ден, след като нямат връзка с Венцислав. Те са знаели за неговите бизнес взаимоотношения с бащата и сина Боюклиеви.

Роднините намират камерата и я взимат. "Тъй като тя е с определени кодове, я отнасят в София на човек, който може да отвори записа и да се покаже какво се случва на него", каза Илков.

Окръжният прокурор Румен Попов поясни, че камерата е била свалена от стената, където обикновено стои, а мястото е било замазано със строителни материали, за да се заличат следите от нея. Роднините са попаднали на нея, в стопанска постройка, където била изхвърлена сред строителни отпадъци.

На 26 март, благодарение на записите и разследването, е установено, че около 17:00 часа на 21 март възникнал скандал първоначално между Венцеслав и бащата в заведението, което се стопанисва от тримата. Започва ръкопашен бой, след който Венцислав е повален на земята и с удари е приведен в безпомощно състояние.

Бащата и сина Боюклиеви го издърпват в съседно помещение, където е бил държан завързан за краката, докато синът нанасял удари с твърд предмет по главата и тялото му. В резултат от ударите мъжът получава три черепно-мозъчни травми, от които е настъпила смъртта му.

Последвали са действия за прикриване на следите, между които увиване на главата с найлонова торба и привързване на тялото със завеса от заведението. След това тялото също е било увито и привързано с найлон и сложено в бидон.

Бидонът е бил затворен с метален капак от шахта и изхвърлен в река Чепеларска, на около 5 км от Нареченски бани, в посока Смолян. Трупът е бил открит, след извършените действия на пожарната служба, Криминална полиция - Пловдив и ГД "Полиция".

Установено е и заличаване на следите с изгаряне на дрехи и изхвърляне на част от материалите, с които са си служили бащата и синът. Следите от кръв по пода са били отстранени с кислол.

От Прокуратурата направиха уточнение и за това, че убитият не е дължал пари, а е имал съмнения, че се злоупотребява с паричните средства и обороти, които се реализират в търговския обект.

Задържани са извършителите на жестокото убийство на софийския бизнесмен, съобщи Румен Попов: "Можем да твърдим, че убийството е разкрито и убийците са задържани. Това са баща и син Севделин и Марин Боюклиеви, на 47 и 26 години", съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
17
 
6
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Бизнесмена е бил с десни евроатлантически принципи и виждания. Убийците са комунисти. Комунистите убиват всеки който е различен. Те убиха и дядовците на Госпожа Цачева и Генерал Борисов.
17
7
 
17
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 6 години
Няма проблем , бе ! Всичко е точно ! ... ЕВРО Г _ Й СКИ ОТНОШЕНИЯ С БАЛКАНСКИ ПРИВКУС ! ... 1000 процента нито убития ... нито убийците ... са били "цветя за мирисане" ! ... А много често такива "спорове" между нискоинтелигентни и нискокачествени "***" , завършват по - този начин ! ... Със ... смърт ! ...
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешката на бизнесмена е, че е учил психология, а не е тренирал бойни изкуства. Фатална грешка!
15
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бизнесмен е човек с висок интелект и отлично държание. Моля да Не правите такива нелепи сравнения.
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
балгарски фирменни взаимотношения
13
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз ли е бизнесмен,със голата глава и ланеца.
12
4
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 4 (Горан),Глава II, чл. 115 от наказателният кодекс - ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЛИЧНОСТТА, гласи: "Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.". Това е най-тежкото наказание, но тук имаме "утежняващи вината обстоятелства", за което присъдата би трябвало да е по- строга.
11
12
 
12
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Егати и психолога! Начи, като е завършил психология, лесно е могъл да се позове на наученото и да не си предизвиква съдбата! Ама, толкова и психолог е бил, колкото и бизнесмен!
10
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече няма да краде герберастчето.
9
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е бил толкова бизнесмен колкото и аз. Тоя ще да е бил от ония пишман бизнесмените
8
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мутра-психолог е убит поради недостиг на бойни умения? Ми като е психолог, що не си практикува професията, а се мутросва?
7
7
 
35
 
! Отговори
антимутри преди 6 години
Мутри ни обират, мутрите ни малтретират, само с мутри ни занимавате!?! До кога?
6
6
 
17
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Демек, самоубийство... Понеже "бизнесмена" е отишъл да им търси сметка за това, че го лъжат с оборота, т.е. прибират си пари от оборота.
5
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
една мутра очистена, 2 в затвора - животът става малко по-добър!
4
1
 
27
 
! Отговори
Горан преди 6 години
И сега, след категорично разкритото убийство, и мотиви и всичко? Ще има ли адекватно наказание за извършителите, или...?
3
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емиии България - "бизнесмените" ни все с прякори, журналистите ни - неграмотни, населението - все друг му е виновен ...
2
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин го е убил, защото вижда, че няма подкрепа от руския народ и не му остава нищо освен да трови и да убива.
1
8
 
46
 
! Отговори
битон преди 6 години
цялата дръжава е битон.