Актьор: Диктаторите играят много лош театър!

"Това е страшното – властта не е облечена с разум"
Обновена: 17 апр 2018 23:01 | 17 апр 2018 22:50,
20

Как се прави култура в днешната сложна геополитическа ситуация?

"Няма значение какво се случва – животът трябва да продължи. Това, че едни некадърни политици се заменят с други некадърни политици, не е от значение. Всичко е игра на его и интереси. Мен ме интересуват децата в Сирия, които са станали жертва на тази химическа атака", категоричен бе актьорът Валентин Танев.  

Според него самозабравилите се диктатори играят много лош театър, но властта е в тях и те си го позволяват. 

"Това е страшното – властта не е облечена с разум. Това не са създатели – те разрушават. Тази борба на его между политиците можем да я видим и в България", подчерта той в "Денят ON AIR". 

Гостът в предаването отбеляза, че човешкият род има няколко много сериозни проблема – глобално затопляне, глад, неграмотност. Въпреки това тези изключително мощни държави хвърлят толкова много средства за война, допълни Танев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15Да да много си прав да да, ъъъъъъъъъъ да да.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът на труда възприема актьорите като интелектуалци, защото многократно повтарят от сцената умни мисли на писатели, драматурзи и сценаристи. Когато обаче им дедеш думата, за да изкажат лично мнениние, често биваш безкрайно разочарован.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Актьори , певци , художници --най-добре е да си гледатезанаятите и да не се правитена разбирачи на геополитика .
13
2
 
5
 
! Отговори
Политически пророк преди 6 години
Каква е гаранцията,че газовата атака в Сирия ,не еизвършена от джихадистите или от Ердоганя.??????
12
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ебаларката Вальо Танов е супер. А как играеше в "Швейк", направо разбива. Това което казва е абсолютно вярно де. Най-големият проблем е, че света се управлява от най-долната си и жалка пасмина. Какви резултати очаквате тогава.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, простата блондинка какви *** въпроси задава и пишман-интелектуалецът какви глупости говори. Това ли е интелектуалният елит на България!
10
5
 
16
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Тея всичките творци и ентелектуалци са така - понеже са на държавна издръжка и гледат винаги да имат мнение което съвпада с това на управляващите.На управляващите мнението съвпада с ръкодните държави на България.Едно време артистите бяха успоредни на априлската линия, сега на атлантическата.Тоя дедак не може ли да помисли каква е ползата на лошия диктатор Асад да си трови дечицата със хим. оръжие?Иска да подлуди народа си, иска да го бомбардират САЩ ли? Какво точно иска лошия диктатор?
9
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкият бездарник!! Геополитиката му пречи да ,,прави култура''! Но пък извънземните му говорят в главата и Той Знае кой какви ги върши в Сирия :-)
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да ми посочи друга алтернатива на диктаторите освен шариата при мохамеданите. И да ми обясни защо шариатът е по-добрата алтернатива.
7
21
 
7
 
! Отговори
Да преди 6 години
Напълно съм съгласен. С кого всъщност се бият диктаторите. Кого убиват? Всички те се крият в бункери и командват от там. Джуджи, Асад и т.н. Тези, които умират са хлебари, художници, учители, шлосери, инженери, лекари, войници само не и диктаторите, чиито деца са на сигурно място в Европа и Щатите. Огромния проблем на човека е слепотата му и робската му психика, както и егоцентризма и себелюбието, които затварят очите му. Неуважението към Истината води човека в лапите на врага му.
6
6
 
22
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ако това е Лицето на българската интелигенция и инелектуална общност - тежко и горко на Бг.!!!
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като му чета изказзванията на този и осъзнавам, че "висшата" класа в България страда от силна липса на морал и реализъм. Освен това са и нагли, безочливи лъжци. За съжаление, те са еманация на българския народ. Наистина, ниско качество проиизвеждаме. А тези са съвременните активни борци, дето се борят за разбиването на нацията и държавата. Нагаждачи срещу заплащане. Сигурно и жените и дъщерите си продават за пари. За майките е сигурно, защото на същия принцип продават България.
4
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, всички повтарят за жертви на хим атака, но имало ли е жертви, имало ли е такава атака, Кой е извършил ПРЕДПОЛАГАЕМАТА атака... подробности, но важни, на които трябва да се отговори.Или по презумпция обвиняваме който са ни наредили силните на деня. Но тогава тази жалба е не искрена, фалшива.
3
6
 
34
 
! Отговори
noFreeman преди 6 години
Вальо... Вальо... и ти си един актьор. Видя ли с очите доказателството за отравянето в Сирия та дрънкаш бе грозник. Иначе ти харесва ония демократи хамерика и другите две джендърски държави да бомбят и избиват невинни... ***... поне не се изказвай, че се излагаш и ще те гледат още по малко отколкото въобще те гледат!
2
4
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
И на този парички му броиха.
1
3
 
17
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
И пренаселеност. От нея произлизат и другите три проблема. Хахаха