Полицията арестува фена, ранил полицайка с бомбичка

Той е набор 93, не е осъждан
Обновена: 22 апр 2018 08:03 | 22 апр 2018 07:30, Красимир Ангелов
82
Полицията арестува фена, ранил полицайка с бомбичка
Снимка: Булфото, архив

Полицията разкри и задържа фена на Левски, който метна бомбичка и рани полицайка по време на дербито с ЦСКА в сряда.

Още по темата
Ултрасът е неосъждан до този момент и роден през 1993 г., съобщава "24 часа".

По информация на изданието името му е Йордан.

По време на мача е носел не една, а две маски на лицето си.

Задържаният е бил в сектор "Б", откъдето е метнал взривното устройство, което се взриви в стъкло пред тунел с полицейски резерви. От удара стъклото се пръснало и парче се е забило в окото на служителката на жандармерията Гергана Зашева.

Наложи се спешна операция, благодарение на която зрението на младата жена бе спасено. Предстои й обаче нова операция след месец.

При инцидента пострада и нейния колега Петър Иванов, но по-леко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
10
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Абе тези два отбора още ли имат фенове, колко *** трябва да си че да ходиш на подобен цирк, и до кога някакви гамени и неграмотни *** ще върлуват и унищожават държавна собственост и ще нападат който си искат безнаказано, преди всяко меле се ангажират стотици полицай и охранители и пак ефект никакъв ..........
45
14
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 6 години
Никой няма право да си крие лицето ,а само полицията може ,нали ?
44
1
 
0
 
! Отговори
Yols преди 6 години
Fakenews. Sam se e predal kato vidial piratskata blackband na mvr ministara...blackflag s cherepi...
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте снимка на Йордан.Да го види цяла България.Цял мач с маска,сега пак ли!Много сме толерантни,най-вече с престъпниците.Кметицата на Младост цял ден седя с белезници,на централна улица.А тоя ще го криеме,а,както обикновено.
42
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е оставен от полицията да стои с маска?Защо полицията не изпълнява закона?Специално беше гласуван закон че никой няма право да си крие лицето!Ето затова пострадват хора.И полицаи.Полицията е толерантна с най-агресивните утай-ки.Е затова страда цялата държава.Трябват барети по улиците.Да бият,да задържат.И в затвора да се работи тежка работа.Като навремето.Криминалите най-мразят да работят,особено пък тежко
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ми то туй, да не ви е балет уе" - Случаен ***.Честно ли ?
40
1
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Преди 15 години на мача ЦСКА-Галатасарай по същия начин пострада момиче от публиката . Извършителят беше осъден условно и да изплати обезщетение . ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО не е изплатено,той се укри/ а и не вярвам някой да го издирва/ момичето е 96 % инвалид с припадъци и т.н....И сега ще стане така !!!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та товс е опит за предумишлено убииство. Интересно какво нсказание ще му измислят. Аз залагам: НИКАКВО. Все пак милиционер милиционерина око не вади а ПФК ГовеДоносник вдички знаем към коя структура и на #КОЙ принадлежи. Дано жената да се възстанови и да осъди това животно.
38
9
 
5
 
! Отговори
45 преди 6 години
Нищо ново, фен на левски, значи пак някой от малцинствата...
37
2
 
2
 
! Отговори
2 преди 6 години
Mogat da rabotiat burzo i efektivno kato stava vupros za texen kolega a, ama ne i kogato stava vupros za obiknovennite xora! A sega shte chakame 10 GODINI da se tochi deloto zaradi ska panata ni sudebna sistema
36
0
 
0
 
! Отговори
до бравос преди 6 години
много си толерантен към онез, които тепърва биват индицирани от системата ви за "интегриране". не е ли това малце надалеч от калифорнийсктатсистема за убийства?
35
2
 
4
 
! Отговори
Бравос преди 6 години
Сега смъртна присъда с ефективно изпълнение и след това нема да се внесе ни една пиратка дори.
34
0
 
0
 
! Отговори
пак до Мммм преди 6 години
да не кажете после, че ние ги фащаме, а те ги пускат, *** на медията!
33
0
 
6
 
! Отговори
Ммм преди 6 години
Ето това, ако е истина е добра новина.ЗаПърви път от 28 години насам.
32
22
 
5
 
! Отговори
тука има-тука нема преди 6 години
полицайките имат нужда от добър seх, а не от наранявания с камшик! бъдете толерантни към тpетополовите, които ви пазят от властта, също тpетополова!
31
2
 
21
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Доживотна забрана да стъпва на 1000 метра от стадион и 100000 лв. глоба.Ако не може да ги плати,по 1 месец затвор за всеки неплатен лев от глобата...
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕГА САМО НАБЛЮДАВАМЕ!!!СЛУЧАЯ НЕ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ШВЕДА И КАМЕРИЕРКАТА!!!АКО ТОЗИ БЪДЕ ОСЪДЕН НА ЗАТВОР ЗНАЧИ ИМАМЕ НЕВЕРОЯТНА ПРЕСТЪПНОСТ В ПРОКУРАТУРАТА КОЯТО РАБОТИ САМО КОГАТО Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС!!!
29
6
 
32
 
! Отговори
Можело значи преди 6 години
Значи милиционерите можели и да работят. Интересно!А убийствата на старци по селата си стоят неразкрити, а извършителите убиват, крадат и изнасилват без да ги е страх от закона и милицията.
28
13
 
23
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Казвам ви , че няма по-прости държавни служители от полицаите, ако щете ми се сърдете, ако искате недейте!!!Вижте само и полицая, който е отговарял за групата, как може толкова простотия, да вкараш хората си в затворено помещение, без да имаш видимост, да не говорим, че някой хашлак ако иска може с един колан да върже дръжките на вратите!!Какво прави полицайката, която обискирва жените в затворено помещение, точно когато агитките вият???Агент Рей Макрой!ЦРУ!!!
27
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 6 години
До ПламенСещаш ли се, че затворите се охраняват от служители на Министерство на Правосъдието, а не от това на Вътрешните Работи? Или важното е да се плюе!