Ким обеща: Няма да буди Мун с ракетните си опити!

Пхенян обикновено ги извършване рано сутрин
27 апр 2018 08:30, Елка Василева
12
Ким обеща: Няма да буди Мун с ракетните си опити!
Снимка: Reuters

Лидерът на КНДР Ким Чен Ун е обещал, че повече няма да буди президента на Южна Корея Мун Дже Ин с ракетни опити, които севернокорейската страна обикновено извършваше рано сутрин.

Още по темата

Това съобщи на брифинг говорителят на президента на Република Корея Юн Йон Чан.

"Ким Чен Ун каза на президента Мун, че е чувал, че той винаги става много рано сутрин заради ракетните изпитания на Севера и обеща, че повече няма да тревожи съня му", каза прессекретарят, цитиран от ТАСС.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северна Корея била СВОБОДНА ДЪРЖАВА! Хаха хахаха хахахахха вица на деня :) Ти в кой свят живееш момче ...От сутринта ли си пиян.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опитвам се да си представя, какво ще стане, когато двете Кореи се обединят. Един страховит сибирски тигър - мощен и огромен. Това ще е една много силна икономика - завъзможностите на Ю.Корея знаем, но като се прибавят и тези на КНДР, става една от най-силните икономики в света. На вечните им врагове - японците, ще им стане много трудно да се състезават с Корея.
6
2
 
4
 
! Отговори
n преди 6 години
Яворов написа за един друг народ "..винаги храбър народ" .. Е и севрно кореийците са такива . с тях и Тръп е готов да се срещне и ги уважават. Нас "наведена глава сабя не я лови" , "каквото каже началника" и така такива никой не ги уважава. Неказвам , че севернокорейците са прави или лоши . Казвам , че са горди , а ние не последни във всичко и за това ни упраляват такива
5
5
 
6
 
! Отговори
do 4 преди 6 години
Имаш ли представа какво мисли корейския народ (този на Северна Корея де) по въпроса?Каква независимост, та те нямат какво да ядат и са тероризирани от партията майка, на практика са едни роби, живеещи на прага на оцеляването, изолирани от цивилизования свят.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай Боже да се обединят двете Кореи срещу терориста сащ!
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За световната олигархия КНДР е смъртна заплаха. Пример, показващ силата на волята на един малък народ за свобода и независимост. Сравнете Ким с лакея Борисов и неговото верою "да слушаме началниците" и да унищожаваме народа си.
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Световната олигархия е бясна на КНДР, защото тази малка страна е напълно независима, суверенна, способна да се защити сама. Затова Тръмп се среща с Ким, а не с лакеи от рода на Борисов. Светът уважава силните.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕВЕРЪТ И ЮГЪТ ПО-ЛЕСНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ, АКО ОТ КАРТИНАТА СЕ ИЗРЕЖАТ САЩ.ТЕ СА МНОГО ВРЕДЕН ЕЛЕМЕНТ В ПРОЦЕСА.