Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента

Двамата ще вдигнат сватба при това
Обновена: 28 апр 2018 12:42 | 28 апр 2018 12:32, Елка Василева
380
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: архив, Булфото

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише "24 часа".

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев,  медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Още по темата

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
10
 
! Отговори
Mariec преди 5 години
Ех тази Деси, дотам ли изпадна? То него цял народ не го иска, ама пусти пари и слава.....
135
1
 
11
 
! Отговори
бате Янчо от Бургас преди 5 години
Много хора директно или толерантно намекнаха, че трябва да спрете с медийните си изяви. Но вие сте "гьон-сурат" и заслужавате правилните отговори! Затова казвам:- как го правихте това бебе, с лъжичка ли обира?- като се роди (дай боже живо и здраво), специална рубрика ли трябва да откриваме за него когато пръдне, оригне или се оака?
134
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
133 - Деца трябва, НО НЕ и от некачествени хора.
133
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има лесно - като не ви харесва го игнорирайте. Така правя с бездмонцитие. Не им давам д аядът инпситепенни измират :)
132
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роската прави пачки, деца, политика. Крадев само изпада в ступор и чака инструктаж от Кремлин!
131
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевналиев отново изпревари Грипенов!
130
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Росен да забремени и Радева, че Фърчилков вече е приземил самальота завинаги ;)
129
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Путин и Медведев още се мъчат завалийте да заченат по между си
128
3
 
11
 
! Отговори
Перото преди 5 години
Добри новини на България и трябват деца пък макар и от такива родители. Браво плевня напънал си синоптичката както трябва Щом е успяла да зачене..
127
17
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Жив и здрав да е Р.Плевнелиев и семейството!!!
126
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ли намирам голяма разлика между принц Уилям и Кейт Мидълтън и Роско и Деси Е. Банова? Трябва да е от пониженото ми самочувствие и недостатъчен патриотизъм.
125
2
 
3
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
Кой от двамата е заченала.какво семе дяволско проникна вав тези ириси.
124
9
 
28
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Тези двамата за Уилиям и Кейт ли се мислят,че трябва народът да е запознат с бъдещето им котило? За този Плевееел пишете през ден, колко статуетки на мира е взел като,,Мис Свят.Като й се проличи тоя корем,чакайте статии от типа,,КОЛКО ЕЛЕГАНТНА Е ДЕСИ В 8 месец, а после ,,ТАЙНАТА НА ДЕСИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ СЛЕД БРЕМЕННОСТ.Радев сегашният ни президент е много по-стойностен от този, а все се заяждате с жена му.Кой е карал колата й,каква рокля си е облякла. Поне не се натрапва като Деси,а само я плюете
123
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина адски много хора се интересуват от Плевнелиев.Главно затова, че толкова много е омръзнал на всички. Та се надяваме най-после този, който непрекъснато ни пробутва това недоразумение да разбере, че не искаме повече да ни занимава с него.ТОЗИ ЧОВЕК Е ПОЗОР ЗА НАРОДА И ИНСТИТУЦИЯТА.
122
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз така и не разбрах кой е таткото?
121
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на младоженките...кой е бащата.
120
31
 
11
 
! Отговори
Фактите говорят преди 5 години
Противно на твърденията, очевидно Плевнелиев е личност от която се интересуват адски много хора. Как иначе да си обясня, че в този слънчев, съботен ден, под подобна, изсмукана от пръстите статия има 350 коментара?!!
119
23
 
23
 
! Отговори
ужас преди 5 години
Хайде стига с тази помия по хората!!! Българска работа - само да плюе и обижда! Да са живи и здрави и двамата, да си родят детенце и да са щастливи!
118
5
 
23
 
! Отговори
Мегачеп преди 5 години
В стила на съкращения на имена от сорта на Ни Ло бих искал да пипитам как ще се казва бъдещото дете на Ро Пле и Де Ба? Луй?
117
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сватбата ще е далеч от медиите-ще има само 150 бр. 3D камери и едва 100 журналиста,защото хората не желаят да се шуми за тях в медиите-ахахахахааха !