Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента

Двамата ще вдигнат сватба при това
Обновена: 28 апр 2018 12:42 | 28 апр 2018 12:32, Елка Василева
380
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: архив, Булфото

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише "24 часа".

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев,  медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Още по темата

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 69Хрън-мрън - дядосвай си се там. Човека си има и други деца и скоро ще е дядо, ама това не означава, че трябва да забие пред камината и да си дъртосва.
35
4
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Освен 4-5 положителни коментара за Роската Плевнелиев.................всички други сме обединени за безполезността и вредата му за България.
34
4
 
24
 
! Отговори
До 69 преди 6 години
Бедни или богати няма значение.Едно е да си на мъж на 24 ,друго е да си на 34 ,още по-друго е да си на 44 ,а пък съвсем различно е да си дядо на 54.Казвам дядо ,защо аз съм на 54 и имам внук на 4 год.Това е нормалния ход на живота.Другото са извращения.Момиче на 35 да си ляга с дядо си на 55 за пари.Опс извинете-тя го обича.Вярно че сега има модерни препарати за вдигане на самолета но те пък правят Десита-тата рано вдовици.Значи когато детето им ще е абитуриент баща му ще е 75 години.
33
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това хората ... не сте хора ...
32
9
 
21
 
! Отговори
за Р.П. преди 6 години
"Големият патриот" Р.П. се командваше от едно чуждо посолство, ама толкова явно, че дори не си направи усилие да го прикрие...............явно нямаше и мозък за това.............свикнали сме да имаме и други слаби президенти и предатели на БГ-нациоанелн интерес, но Р.П. беше карикатура.Освен това цели книги излезнаха за зависимостите му с олигарсите.
31
16
 
8
 
! Отговори
game1 преди 6 години
до 62: Ман... за кви класи ми говориш бре мен ?Класите на мълчанието и скатавката ли ?? Тази класа ли... класата на тва че си от бсп ли и имаш някой зад гърба си ??Моля те пич, от такива класи сме на това дередже !!! Само това че не признаваш генооццида на комунистите е достатъчен факт.. Вярно Роската е малко по усмихнат и имаше рязко отношение към Русия, но все пак спрямо първанов и радев ...няма нужда за сравнение
30
12
 
26
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
До game1Румен Радев , дори и Георги Първанов са няколко класи над Росен Плевнелиев.
29
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия двамата затвърждават максимата, че никога не е късно да станеш за резил.
28
37
 
12
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Най-успелият президент ! Без съмнение ! Жельо Желев и Петър Стоянов също бих казал...Първанов - мишката, скатавката... комунделата.. без комантар просто...Радев- не признава геноцида на комунистите и наглеца му с наглец на уважи жертвите на комунизма !!!! *** голем !! Инаже мъжага го раздава на лоста..
27
2
 
6
 
! Отговори
Не само преди 6 години
До И защо да му се радвЕ не само на Господ можем да се надяваме!Ако знаеш Владо северната мечка как му се кани,по вероятно е от него да отнесе шамарите,а защо не и ,,НОВИЧЪК"
26
3
 
23
 
! Отговори
за Р.П. преди 6 години
Нормално ли е един президент да се вози в частен самолет заедно с шефовете на едно чуждо ЕРП- ЕВН???Видяхме колко е зависим Роската..............от западни служби, от чужди фирми в България..............срамувах се , че имаме такъв индивид за президент!
25
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога прокуратурата ще се самосезира и разследва откъде може Роската да има пари за луксозно и скъпо имение в съседна Гърция???
24
6
 
30
 
! Отговори
И защо да му се радв преди 6 години
До ОтвратенЗащо да му се радваме на този комунист крадец?Неговото място е в затвора с пълна конфискация на имуществото!Не само не му се радваме ами даже и клeтви му пращаме! Като няма държавност,на Господ се надяваме!
23
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им е честито детето и много да ги радва !
22
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси я разбирам донякъде. Този е крал, има милиони и имоти, уредила си е положението. Бебе ще му ражда, нейна работа. Но как ще преодолее отвръщението към този човек, който с поведението си показа, че освен слугинска зависимост и продажност, други качества няма. Той беше слуга и на Шайката Суджуци, слуга на САЩ, безличен и отвръщаваш. Явно лукса за сметка на уважението.
21
9
 
27
 
! Отговори
за Р.П. преди 6 години
Ще запомним Роската с няколко неща като президент:1. за малко да обяви война на Русия2. с гафовете му3. вози се с частните самолети на EVN - абсолютно недопустимо.Не харесвам и Бойко Борисов, но в сравнение с Роската, Бойко е направо играч от висшата лига спрямо един селски ритнитопковец.
20
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито! Да са живи и здрави и да се обичат!
19
34
 
10
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
Чета злобните коментари, чудя се от къде този народ мисли така противно и негативно . Затова тънете в завистта и простотията си,драги ми съотечественици! Радвам се,че напуснахме България навреме, за да не бъдат децата ни заразени от същата тази злоба, която имате в изобилие.
18
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ,повръща ми се вече от тези.Леле ,леле-и двамата от всичко най-много държат на семейството ,но пък и двамата по три пъти женени.Ди си живеят живота и стига са ни ги навирали в очите. 99, 90 % от хората не ги интересува какво правят или какво ще правят тези двамата
17
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бивш комунист сега най-големият либерал,американофил и демократ.Да голяма работа е направил.Казват че има около милиард лева.С толкова пари мисля,че ще се редят на опашка пред тях да им прави деца.