Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?

Джигитът получи два предупредителни протокола и акт
113
Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?
Снимка: Facebook

33-годишният Ясен Сираков от Правец е шофьорът с джипа, заснет в клипа с агресия на ул. "Магистрална" във Велико Търново.

Той получи два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство заради сблъсъка си с възрастен британец с мотор в Търново. 

Дамата днес се срещнаха пред районното в града, където бяха повикани да дадат показания.

Шофьорът на джипа се извини на 61-годишният британец пред медиите.

Още по темата
Въпреки това той разказа и своята версия, много по-различна от тази на очевидката, заснела спречкването.

 Сираков призна, че е изпреварил възрастния британец с мотора, за което е виновен, но отрече да го е нападал.

"Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми, слиза и започва с две ръце да блъска по колата, накрая се изплю. Аз нямах накъде да отида - отпред има мотор, а този човек ще влезе при мене с вратата. Може би е моя грешката, трябваше просто да го снимам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя грешка е, че започнах да го обиждам. Питах го дали не е луд. Усетих, че той е англичанин. Оттам на клипа се вижда, че аз се въртя, не знам как да реагирам. А той ме удари няколко пъти. Тук още една грешка си намирам, че не се обадих аз в полицията, да кажа, че този човек ме напада. Сега, аз съм го изпреварил и съм направил беля на центъра на града, че съм карал лошо. Значи като слаб шофьор отвсякъде! Но този човек ме напада да ме бие, аз какво трябваше да направя!", коментира Сираков пред "24 часа".

Шофьорът сега отчита като негова грешка и това, че не се е обадил на полицията.

"Това беше най-страшната картина. Спира с мотора, аз помислих, че ще ме удари. За да ми се случи това нещо на мен, аз не мога да търся сега, че е дошъл умишлено да ме напада. Явно съм го уплашил с колата си. В следващия момент обаче той спира пред мене и започна с две ръце да блъска, и освен че имаше пяна на устата, той се изплю, като Пришълеца. Очаквах да счупи стъклото и да ме заколи", каза той.

Сираков призна, че се разкайва за доста неща.

"Искам да използвам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал лошо, защото наистина ме доведе до ей тая ситуация. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от тъмен джип и едва ли не, аз съм набил възрастен англичанин.

И аз ако се видя така по телевизията, ще си кажа: "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора!". Предпочитам наистина този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, отколкото да излиза така - прекрасна гротеска. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Излизам агресорът в случая и го разбирам и идвам тук в районното, за да видя какво ще се случи с мен", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иванритача беше ш/вед. :)
78
0
 
15
 
! Отговори
Иван преди 5 години
"С мишоци силна държава не се прави." - много точно казано. Всички са гледали безучастно, долу-горе толкова безучастно, колкото когато англичанина е ритал камериерката в главата. "Защо да се меся", най-често срещаното оправдание...
77
1
 
8
 
! Отговори
мухахахах преди 5 години
той се изплю, като Пришълеца.------------------добре че имаше Брекзит, иначе пустите му англичани щяха да ни маризят из цяла Европа;)))
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
77 - Идеалът го има от мноооого време и в повечето общества отдавна е умрял. Старото му име беше хайдук !
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе днешни, вие май вече съвсем откачихте!!!
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами те "патриотите" следват същия мутренски идеал като този, всичките са "натренирани" и мечтаят за черни джипове и момичета с джуки. То няма мъж с някаква физика който вече да не го играе като мутра в БГ.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
68 Преди не разбирах, когато някой кажеше "Типично робско мислене". Откъде пък тоя знае, какво е робското мислене ? Къде го е чул ? Да не познава роби ?После видях твоя коментар и разбрах ...
72
0
 
19
 
! Отговори
Бодибилдър преди 5 години
Натрениран бил ... хахахаха, тоя пенсионер щеше да му откачи главата :))) Мога да си представя какво щеше да стане ако не беше "натрениран", сигурно щеше сам да падне ако англичанина го беше духнал ...:))
71
1
 
36
 
! Отговори
XxX преди 5 години
Не знам кой крив, кой прав, ама от всички мъже и големи патриоти, отново един пенсиониран англичанин събра кураж да му обърше два шамара на този селинджър. Нашите седят и се крият по колите. Ако някой се чуди защо Англия е Англия, а България е България, е да си знаете вече. С мишоци силна държава не се прави.
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еи този шофиор да го канонизират веднага за светец отвсакъде дори и от долните му *** лъха на честност макар че не съм сигурен такъв ли е ароматът на честноста
69
0
 
18
 
! Отговори
Боец преди 5 години
Само не разбрах защо всички разправят как този *** със инфинитито втора ръка, едва ли не бил пребил англичанина. Гледах видеото, англичанина такъв бърз десен му вкара, че тоя се завъртя около оста си. Хубаво, че не беше много агресивен чичото, че този сополанко щеше да заоре нос в асфалта за нула време. Явно е, че англичанина се е боксирал, личи му по стойката. Имат разлика в годините поне 20-30 години, но пак щеше да го смачка.
68
0
 
28
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Дал си всички спестявания за "400 коня джип". Хахахаха, еййй това е типичех български сървулски манталитет. Ще продаде нивите на дядо си, че да си купи малко по-лъскава кола, а после си брои стотинките да напълни резервоара и маа кисело мляко и хляб. Запо бе, защо ни е толкова смотана нацията?! Къде в нормалните държави с по 2000-3000 евро средни доходи и нагоре, ще видите такива коли по улиците? Къде я има тази селяния, кажете ми? Миналата седмица се връщам от Рим, ами там няма такъв цирк.
67
0
 
5
 
! Отговори
Дрън дрън дрън преди 5 години
Тоя е *** дрънкалото, напомня ми на няква динка.
66
17
 
1
 
! Отговори
mbox Русе преди 5 години
Аре ве плебеи. Като не можете да си позволите такава кола кво ми дскачате ве?!
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безнаказаните мутри като този в БГ не са случайни хора и почти винаги са навързани я с местната власт, я с полиция, я притежават някоя благословена фирмичка, усвояваща еврофондове. Ако обикновени работещи хора се изправят срещу такъв, ще им завалят какви ли не глоби и честитки от НАП. Страхът е породен от системата, структурата на примитивното ни общество е такава.
64
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 5 години
Готкият,само дето не се е разплакъл
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да дадеш 40 бона за десетгодишно бензиново издухано инфинити е изглючително глупаво, не се учудвам на последващите действия на празноглавия
62
1
 
2
 
! Отговори
Съвети от дядо ! преди 5 години
Затова, тръпайте парички и приятели, за да може да смачкате такива агресори !
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
63 & Да, мутра или искаш да е мутра. И в двата случая, не заслужава да живее сред българи !
60
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАТРЕНИРАН бил и слизал от ТЪМЕН ДЖИП, та затова излязло, че е виновен... Тук отдавна няма държава, а само питекантропи.