Сторми приклещи Тръмп! Порноактрисата внесе иск

39-годишната актриса смята, че е оклеветена и иска $75 хил.
Обновена: 1 май 2018 11:34 | 1 май 2018 11:30,
31
Сторми приклещи Тръмп! Порноактрисата внесе иск
Снимка: Facebook

Сторми Даниълс внесе жалба срещу Доналд Тръмп, обвинявайки го в клевета, предадоха ДПА и Франс прес, като се позоваха на нейния адвокат.

Американската порноактриса, чието истинско име е Стефани Клифорд, е завела иска в съд в Ню Йорк. Той е бил внесен от адвоката й Майкъл Авенати. Така към съдебната полемика между Сторми Даниълс и Доналд Тръмп се добавя нова глава, предаде БТА.

Сторми Даниълс е в съдебна битка с Тръмп, откакто поиска от съдия в Лос Анджелис да анулира споразумение за поверителност, според което тя приела да не говори за своята предполагаема връзка с Тръмп в замяна на 130 000 долара обезщетение.

Още по темата

Адвокатът на Тръмп - Майкъл Коен, каза, че е договорил сам споразумението и е извадил парите от джоба си, за да плати на актрисата. Самият Коен също е обект на разследване.

В телевизионно интервю в края на март Сторми Даниълс разказа пикантни детайли за връзката си Тръмп в периода 2006-2007 г. Тя каза също така, че била заплашена през 2011 г. на паркинг в Лас Вегас от неизвестен мъж. Той казал, че ще се разправя с дъщеря й, ако тя разкрие връзката си с Тръмп.

В средата на април Сторми Даниълс представи фоторобот на непознатия, който я заплашил. После Тръмп коментира в Twitter фоторобота и каза, че той е на човек, който не съществува. Тогава той определи действията на Сторми Даниълс като "абсолютна измама".

В иска срещу Тръмп порноактрисата, която е на 39 години, обвинява президента в клевета и оценява на 75 000 долара вредите, които е понесла заради неговия коментар, видян от 50 милиона негови последователи в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милфката скоро ще поздрави рибите в Мексиканския залив,взела си е премията за услугата а сега се сетила че е евтина.
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ще стане ако всички като тази подадат искове срещу мъжете с които са били?Има ли мъж да не е бил поне веднаж с такава?Пари,пари и пак пари!
4
2
 
17
 
! Отговори
Дедовия преди 5 години
Най-много пак да му приклещи дедовия на Дон Трън, ама без ръце...
3
1
 
23
 
! Отговори
смях в залата преди 5 години
Порноактриса срещу такъв актьор.
2
1
 
14
 
! Отговори
Дай боже всекиму преди 5 години
Чичо Дончо много обича точно такива като тази да го "приклещват"!
1
1
 
14
 
! Отговори
ХОХОХОХОООО преди 5 години
ТАЗИ ИСКА ДА СИ ПОЗЛАТИ ОРГАНА....ХАХАХАХ-КАКТО КАЗВАТ -АМЕРИКАНСКА МЕЧТА--А ТРЪМПАРО ДОБРЕ СЕ Е СПРАВИЛ-ЩОМ ГО ПОМНИ ТОВА ГАДЖЕ....ХАХАХАХАХ