Тръмп извади $130 хил. от джоба си за... порноактриса

Плащането било, за да я накара да мълчи за срещата им
Обновена: 14 фев 2018 07:44 | 14 фев 2018 07:40, Камелия Цветанова
33
Тръмп извади $130 хил. от джоба си за... порноактриса
Снимка: Reuters, архив

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп каза, че той е платил 130 000 долара от собствения си джоб на порноактриса, за която се твърди, че е имала сексуална връзка с милиардера през 2006 г., предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Пред в. "Ню Йорк таймс" Майкъл Коен каза, че парите не са му били възстановени нито от Организацията Тръмп, нито от предизборната кампания на Тръмп. Парите той дал на Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд.

Изплащането на сумата, той определи като напълно законно и нямащо нищо общо предизборната кампания. Подобно изявление той е направил и пред Федералната избирателна комисия. Тя се интересувала откъде са били взети парите. Адвокатът казал, че те не са нито дарение за предизборната кампания, нито пък са били отчетени като разход на кампанията.

За плащането първи съобщи миналия месец в. "Уолстрийт джърнъл".

Тогава изданието написа, че Коен уредил плащането на сумата през октомври 2016 г., за да накара Сторми Даниълс да не разкрива по време на предизборната кампания своята предполагаема сексуална среща с Тръмп. Интимната среща била през юли 2006 г. По онова време Тръмп е бил вече женен за Мелания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ово е брате стандарт"казал сърбинът когато видял летяща от висок етаж гола жена.На Тръмп няма да му стигнат парите ако всички с които е спал му вземат по 130 000 долара.Добре че бившият ни президент нямаше такива проблеми.
26
2
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
Мераците му големи на Тръмпа, но топчиците му мънинки- така казват всички жени които са спали с него.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма работа е Тръмп. Той е голям приятел на Израел.
24
3
 
0
 
! Отговори
arbalet преди 6 години
ZIVOT SI ZIVEIA BOGATASHITE ,TOIA TRUMP OSVEN ZE E AROGANTEN I E PSIHIZNO BOLENTRIABVA DA NALOZAT OGRANIZENIA I ZA BULGARI SUSHTO ,DA NE PRIEMAT POVEZE BULGARI V AMERIKA
23
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Има си хас, пък и парите за този чутовен секс да идват от "Организацията Тръмп" и кампанията му за президент - все пак, нито "Организацията" е спала с актрисата, нито кампанията... Отделно, че 130 000 долара за единия секс, наистина са много, прецакал се е човекът,хем тогава не само е бил женен за Мелания, ами навярно вече си е помислял и за президентското кресло, явно не повече, отколкото за секса)))).
22
1
 
1
 
! Отговори
... преди 6 години
Хе хе! Епа пий една студена вода! Тов се оказа водещ бузнес модел на тръмпа! КОлко десетки хиляди собственици на фирми и бизнесмени се оплакаха, че те му вършели работата а той не им плащал дори цент! Значи мога да заява, че именно така се правят пари от президенти на USA! Само земаш!
21
3
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Пак му ровят кокалите на Тръмпи и то приживе. А с подобни четива могат само да му го преместят.
20
5
 
8
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До ЛюбопитноCNN(собственост на FOX,оръдие на Сорос) са ясни-те всеки Божи ден започват и свършват с "громенето" на Тръмп,явно друга работа си нямат.Така че е нормално да мятат всякакви глупости.Само че тука си намериха майстора.Нищо чудно да ги сполети участта на лъжливото овчарче-да престанат да ги гледат,заради потока от явни лъжи които бълват.
19
4
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
Много ги е яд толерастите на такива като Тръмп. Намериха 100 компромата и все жени. Порно актриси, компаньонки, незнам какво си и все жени. На обамчо 2 снимки му стигаха да го разберат всички какъв е, за килърито пък да не говорим. Тоя обаче все с жени.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има, дал. Това са нормални човешки неща.
17
4
 
9
 
! Отговори
:D преди 6 години
Либералните малкопишковци яко му завиждат на Тръмп хахах
16
2
 
18
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Тука работата е ясна,поиграл си човека в леглото-платил си.С нищо не накърнява интересите на данъкоплатците(и избиратели).По-интересно би било да разберем какво е правил нашият Тик.веник с Цветелина(Бориславова),та тя за няколко години стана милиардерка?Ясно за чия сметка.
15
4
 
8
 
! Отговори
Любопитно преди 6 години
А му се подиграваха от CNN, че имал малки ръце и намекваха за друго.Пък той гледай какво самочуствие извади, да праска порноактриси.Не случайно веднъж им каза "вижте тези ръце, вижте тези големи ръце, и не само те са големи" : ))) (CNN нонстоп незнайно защо го подиграват на "човека с малки ръце").
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то туй Тъпериканците са голяма работа. Значи като те изберат за някакъв по-сериозен пост и всеки почва да ти гледа под завивките.Важното е да може да си изпълнява задълженията и да води страната в правилната посока.Пък с кого спи да му мисли жена му.
13
1
 
1
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Откривам голям пропуск на нас, българите. Отдавна трябваше да се представят поне Иво Инджевия , или пък Митодито за кандидати за членове на МОК-много повече файда щеше да има от техните усилия...........
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опс, грешка. Странджата *** безплатно, понеже и като *** е толкова некадърен, че едва ли някой ще му плати ;)
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин няма нужда да плаща. Поне 50% от рускините ще си легнат с него само заради честта да гонаправят. И ще си мълчат, защото са благодарни за това, което човека направи за страната си. Заради него на тях не им се налага да гурбетчийстват като странджата и за жълти стинки да *** по медиите ;)
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Актрисата може и да е била нещо преди 20 години. Преди 10 може и да е ставала за 60 годишни. Вече не става. Вече спокойно може да се пише феминистка и защитничка на правата на жените. Като Мадона и разни други.
9
10
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
А Путин вади милион за проститут... - за да мълчи...
8
1
 
15
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Много вехта чанта, тая драна лисица!Това е сделката на живота и!