Зад пердетата на един публичен дом в Германия – секс с кукли!

Съдържателката Евелин Шварц притежава 12 "момичета"
3 май 2018 21:45, Елка Василева
59
Зад пердетата на един публичен дом в Германия – секс с кукли!
Евелин Шварц с две от "момичетата" в публичния дом. Снимка: Дойче веле

Тези красавици изпълняват безропотно всички желания: 12-те "момичета" от единствения в Германия публичен дом със секс кукли. Що за хора го посещават? Репортерът на Дойче веле Чейз Уинтър надникна зад пердетата.

На една задънена уличка в тих квартал южно от центъра на Дортмунд откриваме единствения в Германия публичен дом със секс кукли. За 80 евро на час клиентите могат да наемат една от 12-те силиконови кукли, сред които има и един "хибриден" модел - с женски гърди, но с пенис. След което да се усамотят с избора си в една от стаите и да се отдадат на сексуалните си фантазии.

"Изглеждат добре, никога не боледуват и изпълняват всички желания"

Съдържателка на този публичен дом, който същевременно е и "студио за садомазохизъм", е 30-годишната германка Евелин Шварц. Решението с куклите ѝ хрумнало преди година, след като срещала все по-големи трудности да намери момичета, които говорят свободно немски език. "Чужденките, които не говорят добре немски, просто не разбират всички желания на клиентите", обяснява Евелин Шварц.

Съдържателката на дортмундския публичен дом попаднала случайно на едно видео от Япония, което ѝ подсказало идеята. Започнала с четири секс кукли, които поръчала от Китай. Но бързо разбрала, че ѝ трябват още. Сега притежава общо 12 секс кукли, всяка от които струва между 1000 и 2000 евро.

"Те изглеждат добре, никога не боледуват и изпълняват безропотно всички желания на клиента", казва Евелин Шварц и добавя, че бизнесът върви добре: секс куклите посрещат на ден до 12 клиенти, обикновено мъже, но понякога идват и жени или двойки. Съдържателката на публичния дом си има асистентка, която почиства куклите, преоблича ги и им слага грим. Фирмена тайна било как точно мият куклите, но Евелин Шварц ни уверява, че след всяко използване те биват основно почиствани и дезинфекцирани.

Що за хора идват тук?

В един онлайн форум клиент, дал 10 от 10 възможни точки на куклата Ана, споделя, че за него това било "съвсем ново преживяване". Единствената му забележка е свързана с теглото на куклата - заради нейните 30 килограма той изпитвал затруднения да я мести в желаните пози.

Някои от клиентите намират куклите за твърде пасивни, на други пък точно това им харесва - защото не им се налага да ги увещават да изпълняват по-специални желания, обяснява Евелин Шварц и твърди, че 70 процента от клиентите ѝ са потърсили поне още веднъж услугите на нейните кукли.

Сред тях имало хора от всички социални и възрастови групи - млади и стари, богати и бедни. Както във всеки друг публичен дом. "Някои просто искат да опитат нещо ново, други пък никога не са правили секс", казва съдържателката и добавя, че изискването към посетителите е да са навършили 18 години.

Сред клиентите ѝ се срещат и такива, които имат проблеми в общуването с други хора. "Тук не им се налага да гледат притеснено в земята, докато говорят", казва Евелин Шварц и добавя, че куклите ѝ посрещат и хора с опасни сексуални фантазии. "По-добре да си груб с кукла, отколкото с истинска жена."

Някои посетители на публичния дом дори развиват чувства към куклите. "Имам клиенти, които идват всяка седмица заради определена кукла и много се натъжават, ако в момента е заета", разказва Евелин Шварц.

Скоро и секс роботи?

Такива публични домове има и другаде. В Япония например са много разпространени, в Барселона също има публичен дом със секс кукли, а в Берлин предлагат доставка на секс кукла на посочен от клиента адрес.

Покрай напредъка на технологиите скоро може да се появят и секс кукли с изкуствен интелект. Но заради цената и високите разходи по поддръжката им те едва ли могат да бъдат разглеждани като алтернатива на силиконовите кукли, смята Евелин Шварц.

А Катлийн Ричардсън, професор по етика в роботиката, обръща внимание на следната тревожна тенденция: "Защо си мислим, че е нормално да имаме отношения с кукли? Навлизаме в един егоцентричен свят, който вече напълнихме със садисти - чрез порнографията, проституцията и сексуалните издевателства над деца, а сега сме на път да им дадем и секс кукли и така окончателно да им отнемем възможността да открият човешкото у себе си", смята Ричардсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвременната цивилизация е пример как развратът е свързан с егоизма на човека, а от липса на любов, каквато е егоизма се достига и до нежелание за създаване и раждане на деца. Така че злото, наречено разврат унищожава човечеството, като го лишава от възпроизводство на потомство. Така се унищожава едновременно и отделния човек и човечеството като цяло. Това представлява и наказанието за разврата, заедно с многото болести и престъпления, с които е съпътстван.
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светът е създаден толкова интелигентно, че злото се саморазрушава. Разбира се заедно с приносителя му. Развратът винаги е избуявал в определени периоди на човешката, след което е настъпвало някакво изтребление. Всемирният потоп и Содом са част от примерите, но и изчезването на цели империи и народи, поради природни катаклизми и нашествия. И грехът, в случая развратът е основна причина за това. Грехът е неправилен начин на живот, неправилна употреба на живота, не по смисъла, за който е създаден.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 42: Заради такива изказвания се налага измислянето на женски роботи.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
24, 33, 35 - забравяте, че ще има и секс -кукли, наподобяващи алфа мъжкари. Да не говорим пък, че има идея всеки да може да си поръча кукла-копие на известен актьор или актриса. Също и че само по снимка ще могат да структурират робота така, че все едно се целуваш с човека-еталон за създаването на съответната секс кукла. В смисъл, че устната му кухина ще е точно копие.Защо си мислите, че само жените ще си изпатят и ще бъдат по-малко търсени? Кой ще обгрижва момчето на мама, когато тя остарее?
38
0
 
0
 
! Отговори
Корекция на №14 преди 5 години
Вчерашният 7 днес е 6.
37
0
 
1
 
! Отговори
n преди 5 години
До ДНЕС РУ К,во ти става бе . Прегледай се , може и да ти няма нищо . Ти и в секса видя червено знаме . Пий си хапчетата недей се изоставя , ще става все по зле . ГОРКИЧКИЯ
36
0
 
2
 
! Отговори
До бравос преди 5 години
Тези кукли са изработени и се използват в Азия.
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая мадам да беше отслабнала поне. Вярно, че не е труженичка, ама само като я видях и ми мина мерака не секс да правя, а да живея.
34
2
 
14
 
! Отговори
гост преди 5 години
от зле на по зле тъжнооооо
33
5
 
26
 
! Отговори
бравос преди 5 години
Хубаво нещо са те-ивропейските ценности. Дааа, ***, гейове,секс с кукли--от ценност на ценност фърчим....
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 44И за разплод няма да ги търсят, има технологии за всичко. Според мен от няма накъде ще се очовечат и ще спрат с глупостите за да най-накрая постигнат заветното равенство
31
3
 
16
 
! Отговори
До 44 преди 5 години
За ОГРОМНО съжаление си МНОООГО ПРАВ! Мисля, че след ерата на роботите, единствената задача на жените ще е за разплод! Секс ще се прави само с роботи! И всички такива който правят секс с хора ще им викат извратеняци! Лошо лошо!
30
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това е бъдещето, ще дойде момент когато живата жена няма да може да се конкурира с роботите. Сами си го направиха с лигавенето и измамите
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен да турят сега още една буква "К" в ЛГБТИ- то и да почват борба за правата на поредните извратеняци...
28
3
 
12
 
! Отговори
непрофесионално преди 5 години
мнениеПатология е наистина, с...кукли.Природата ни е отредила всичко необходимо за контакт м/у двата пола - емоция при допир, страст и нена последно място чувства.Всичко с една цел - съхраняване на човешкия вид.За тези с куклите - те целят само задоволяване на нагона , но не и човешкото отношениет.е залагатна животинското.
27
9
 
11
 
! Отговори
закони на природата преди 5 години
Закони на природата.Това си е патология. Тъй като куклите не могат да забременяват, постепенно обществото ще се очисти от своите паталогични елементи.Известно е че импотентните люде са склонни към насилие над жени и деца.Предвид извратеността на комунистите, това може да се окаже и бърз начин за очистване от комунистическата чума.
26
15
 
11
 
! Отговори
ДНЕС РУ преди 5 години
НЕ СЕ ДИША, СМЪРДИТЕ НА СЪВЕТСКА ПРОПАГАНДА, РУБЛАДЖИИ НЕДНИ!
25
2
 
20
 
! Отговори
Абе преди 5 години
днес.бг направете една статия за виртуалната проституция. Вече и в България е много популярна. Има хиляди ученички които се събличат пред камерите. Имат хиляди зрители всеки ден. Някой го правят групово , по 3-4 приятелки. Има и двойки, семества. Изобщо разврата е пълен.
24
2
 
35
 
! Отговори
пецата преди 5 години
радва ме идеята че технологиите ще накарат тъпите *** да не се надяват само на оная си работа а ще им се наложи да си намерят истинска работа, другото е че ще паднат цените на проститутките, третото е че всеки мъж може да си купи в къщи и повече да не се занимава с капризите на жените за да получи 1 с.кс, целия филм със свалянето, воденето по ресторанти и накрая не е сигурно че ще ти пуснат го пропускаш, аз и живи съм чукал по големи дървета от кукла
23
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ходиш на кукла... хм. Че това си е абсолютна патология. Като гледам в Германия как вървят нещата, не ме учудва.