Путин: Смисълът на живота ми е да дам всичко от себе си за Русия!

Руският президент официално встъпи в длъжност за четвърти път
Обновена: 7 май 2018 19:51 | 7 май 2018 14:45,
296

Снимка: Reuters

Владимир Путин встъпи днес официално в длъжност като президент на Русия, съобщиха световните агенции, предаде БТА.
Още по темата
Той постави ръката си върху конституцията на церемония в Андреевската зала на Големия кремълски дворец и се закле да служи на руския народ, да опазва правата и свободите му и да защитава руския суверенитет.

"Смятам за мой дълг и за смисъл на моя живот да дам всичко от себе си за Русия, за нейното настояще и нейното бъдеще", заяви той след полагането на клетвата.

Преизбран през март със 76,7 процента от подадените на президентските избори гласове - най-високият резултат от идването му на власт - Путин ръководи страната от 2000 г. като държавен глава или правителствен ръководител.

"Напълно съзнавам каква огромна отговорност нося към всички вас, към Русия", каза Путин на церемонията по встъпването в длъжност. Той се изрази в подкрепа на надеждното обезпечаване на сигурността на Русия, за равноправно и взаимноизгодно сътрудничество с всички държави. 

Путин представи "Русия за хората" - страна, която дава възможности за реализация на всеки човек - като ключов ориентир на своята политика. По думите му Русия трябва да бъде съвременна, динамична и смело да посреща предизвикателствата, които ѝ отправя времето. Да даде повече поле за изява "на предприемачи, учени, хора на изкуството и всички, които се стремят към обновление".

Държавният глава изрази увереност, че Русия ще пробие в редица сфери, благодарение на своето "свободно общество", което възприема всичко ново и е отворено към напредък, което отхвърля несправедливостта, застоя, бюрократичната безжизненост и всичко, което пречи на хората да разкрият пълния си потенциал за реализация.

Встъпването му в длъжност бе известено с 30 оръдейни салюта. След като положи клетвата си, Путин, който е и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Русия, отиде на Съборния площад. Там той прие рапорт на командира на Президентския полк, който премина след това пред президента. Церемонията след това продължи с преминаването на почетния кавалерийски ескорт - 21 конника в униформи от времето на Отечествената война през 1812 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
0
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Е да де, но даде живота 30 хиляди млади руснаци. Направиха ги на пастет, за да може изродиии като теб и приятелчетата ти да си купувате яхти. Защо не пратиш щерките ти на фронта?
219
5
 
3
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Путин- обещавам - таз година в Евразия,догодина в Азия ,а по догодина ще ви вкарам в Африка-по стандарт де !
218
8
 
2
 
! Отговори
лъжеца с къси крака преди 5 години
"Путин: Смисълът на живота ми е да дам всичко от себе си за Русия!"-лъже....Ще открадне всичко от Русия до което се докопа...
217
2
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До 207Нещо не си на център.
216
7
 
3
 
! Отговори
Либералист преди 5 години
На 9 май 1917 Българската армия разбива руските окупатори в Македония. Русия е разгромена от България на Южния фронт! Вечна слава!!! Черният ден на руската армия в Македония е закономерна последица от антибългарската политика на Русия по време на Първата световна война (1915 1918), когато Русия воюва срещу България по всички фронтове.
215
3
 
2
 
! Отговори
хахахахахаа.... преди 5 години
До До Чия е агонията? "Руснаците са бедни и тънещи в мизерия.Българина дори живее по-добре от тях."Моля...моля....
214
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До много много злеКой ти каза, че руснаците са зле? Ток, вода, парно и газ са много евтини. Хляб им беше 18 рубли миналата година. Мляко от 30 до 60 рубли в зависимост от масленост. Пенсиите бяха от 12000 и нагоре. Бях там на гости миналата година.
213
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата лаят, керванът си върви! Русия е силна и богата, повечето руснаци може да не са много богати, но са силни духом. С Путин и Господ напред!
212
7
 
2
 
! Отговори
dp преди 5 години
Може дори да си вярва, проблемът му е, че не знае какво е добро за Русия.Нямаше да натиска толкова да я откъсне от цивилизования свят ако знаеше.Или знае но лъже разбира се.
211
5
 
5
 
! Отговори
много много зле преди 5 години
До ЧАР7800 рубли = 90 евро минимална заплатаВъзраждане та дрънка.
210
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това е най-големия руски виц...
209
16
 
16
 
! Отговори
ЧАР преди 5 години
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И БОГ ДА ГО ПАЗИ !СИЛНА ЛИЧНОСТ И ГОЛЯМ МЪЖ. ВЪЗРОДИ РУСИЯ ОТ ТОТАЛНАТА РАЗРУХА ПРИ ЕЛЦИН.И МНОГО ЛЮБОВ КЪМ НЕГО ОТ ПОЧТИ ВСИЧКИ. КАЖЕТЕ МИ КОЙ ДРУГ ДЪРЖАВНИК Е КАТО НЕГО ? МЕРКЕЛ - ИЗПЕРКЕЛТРЪМП - ТОТАЛНО ОТ.КАЧЕНТЕРЕЗА МЕЙ - ЗЛО КУЧЕМАКРОН - СИМПАТЯГА НО....С БА.БИ
208
13
 
14
 
! Отговори
бля бля бля преди 5 години
приказки за наивници пияници и зомбирани от комунизъм люде
207
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно!
206
10
 
10
 
! Отговори
Грешни данни преди 5 години
До Малко данниРусия имаше златен резерв от 1185т, вече е под 600т.БВП е 1,2 трилиона.Дори не е 1,4 както е писал по-долу някой.Миналата година износа на глава от населението е $2400, от които 80% са суровини.За сравнение за България този показател е $3700.
205
10
 
2
 
! Отговори
Спомени на Дунав преди 5 години
Няколко дни преди 22.06.1941 година в Букурещ изревават страшно..Пристига новината че Червената армия въпреки, че перфектно знае за готвеното нападение над СССР е обезоръжена.Самолетите и са строени на летищата с цел ликвидация за няколко часа бомбандировки.Артилерията е истеглена за да не смущава немските танкове..веднага предупреждават немците, че се готви вероятно убииство на десетки милиони и пълна ликвидация на немската армия.Заедно с нея и на недоволни от съветската власт ..
204
5
 
2
 
! Отговори
Вижте на снимки преди 5 години
"Активиран черен масов убиец може да видите сниман около Саркофага МИ " подава ТАмерланд ..ИМА перфектни снимки на пратени да осквернят саркофага и ...
203
10
 
8
 
! Отговори
Striker преди 5 години
Бхахах! Това беше целта на Белия свят - още един мандат за джуджето и СесСЕРе-2 на колене. Иначе хубава шега е казал кремлинския *** - става за виц!
202
9
 
2
 
! Отговори
Пристигат данни преди 5 години
След като активиран черен масов убиец почва погрома над СССР 1935 година стотици хиляди важни почивали като домашни хора на Земята почват да пристигат на пунктове за приемане на зверски убити вкл в мирно време.Поделят ги на червени,бели,предатели,герои,военни ,цивилни,деца,възрастни,набедени..Започва подготовка на кадри за важна война след 2000 година.вероятно зад Плутон..
201
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Oще 5 години и Путин ще направи Русия от средно изостанала държава в Евразия до африканска държава.