Жената пилот, спасила 200: Мъжът ми трябваше да пилотира

Един пътник загина при инцидента, станал на 17 април
Обновена: 11 май 2018 07:30 | 11 май 2018 07:28,
6
Жената пилот, спасила 200: Мъжът ми трябваше да пилотира
Снимка: Bulfoto, архив

Жената пилот, която стана известна с хладнокръвното приземяване на аварирал самолет на авиокомпанията "Саутуест" на 17 април, призна, че не тя, а съпругът й е трябвало да бъде в пилотската кабина, предаде Франс прес.

Тами и вторият пилот се наложило да кацнат във Филаделфия, когато част от левия двигател се пръснал на парчета 20 минути след излитането. Една жена загина при инцидента.

Американски вестници вече съобщиха, че мъжът на Тами Джо Шулц, бивш пилот на изтребител от американските военноморски сили, е неин колега.

Но не бе известно, че той е трябвало да пилотира онзи ден боинга, извършващ полет от Ню Йорк за Далас със 144 пътници и 5 души екипаж, предава БТА.

Тя каза в интервю за телевизия Ей Би Си, че се е сменила със съпруга си, за да може да отиде да гледа спортно състезание, в което е участвал синът им. "Повече няма да се сменям с него", засмя се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Двата самолета много се приличат, като братчета са. E, Боинг 737 има 2 двигателя, а на снимката е машина от друга класа, 4-моторник. Ама фирмения знак на Луфтханза? Та той е отпреди "работилата" да се е родила и е добре известен у нас.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,че Надето не е сложила снимка на изтребител,все пак.Явно ,че за нея ралика между Еърбъс и Боинг няма:).
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Повече няма да се сменям с него" - къде отиде феминизмът....
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Е нищо де, нали е самолет някакъв. Щом не сложили снимка на хеликоптер или дирижабъл, пак са относително близо до действителността :))
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и достойни и качествени жени, спор няма. Но феминистките не са всред тях. Те ако ставаха за нещо нямаше да са феминистки. Няма нормален къж, който би си свързал живота с феминистка.
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Наде - това на снимката е Еърбъс 380 на Луфтханза, а не Боинг на Саутуест. Продължавате да си пляскате снимки нямащи нищо общо със статията.