Бил съм я бил бил... Скандал с ексдепутата Костадин Язов

Възрастна жена, твърди че е бита от него, но дали?
14 май 2018 15:30,
74
Бил съм я бил бил... Скандал с ексдепутата Костадин Язов
Снимка: ГЕРБ

Скандал се разрази около бившия депутат от ГЕРБ Костадин Язов. 73-годишна жена от Пловдив твърди, че ексдепутатът й нанесъл побой, той пък отрича.

Районната прокуратура в Пловдив на свой ред излезе със съобщение, че данните около инцидента със Стоянка Вътова и Костадин Язов са изключително противоречиви.

Според разказът на жената - на 10 май тя пазела паркомясто пред дома си, защото очаквала да дойде бус, който да разтовари багаж, изпратен й от сина й.

Затова възрастната жена стояла на паркомястото да го пази за камиончето, когато ексдепутатът Костадин Язов решил на същото място да остави джипа си. Това довело до скандал между двамата. По думите й той три пъти я блъснал с колата си, а след като първо влязъл в кафенето, после излязъл и я ударил по врата с шамар.

Стоянка Вътова отказала да дава обяснения по преписката, основавайки се на здравословното си състояние, уточниха от прокуратурата. В разговор с полицаи тя заявила, че непознат за нея мъж около 14 часа й нанесъл удар с ръка в областта на тила след спор за паркомясто пред заведението.

Разследващите са разпитали и очевидци, които твърдят, че след инцидента Вътова с още двама мъже близо 3 часа са разтоварвали багаж от камиончето.

Чак след 17 часа възрастната жена отишла в спешен кабинет, където била прегледана. Лекарят, който извършил прегледа, казал пред полицаите, че състоянието й е стабилно и не се предвижда специфично лечение или някаква друга интервенция.

От прокуратурата уточниха, че работата по преписката продължава и ще бъдат разпитвани още свидетели на случилото се.

"При проведена беседа със служители на полицията тя е заявила, че непознат за нея мъж й нанесъл удар с ръка в тила след спор за паркомясто", се казва в съобщението на прокуратурата.

Костадин Язов твърди, че казаното от жената не отговаря на истината. Но самият той отказва да даде подробности, защото законът му забранявал.

Междувременно в районната организация на ГЕРБ, където той членува, обсъждат евентуалното му изключване заради уронване престижа на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
35
 
! Отговори
Али баба преди 5 години
Партиината принадлежност едва ли е наи важното втая ситуация въпроса е какво прави наглец от такъв ранг въобще в парламента и в комисия слушах му тъпите обяснения този *** е толкова елементарен селски тарикат че трудно прикрива помиярскара си същнос дори в национален ефир опитва да прокара версия за активно мероприятие. Кои е тоя мишок че да му организира някои такава схема срамота надявам се че при следващото паркиране няма да попадне на възрастна жена. И нещата ще си доидат на местото
12
2
 
48
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
..."самият той отказва да даде подробности, защото законът му забранявал"Ко речи? Вече е противозаконно да се дават показания? Да взема да те намеря и да ти почупя кутията, която би трябвало да ти съхранява мозъка, който го нямаш ли, що ли?Ла.йно.мет нещ.астен!!
11
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагла физиономия на типичен гербераст има тоя. Мяза на оня наглец, който набеди детето че е стреляло с пистолета му.
10
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В държаватана Мутрата от Банкя , мутренското поведение си е нормално за неговите съпартийци.
9
2
 
49
 
! Отговори
Yoan преди 5 години
Бой по врата! Видимите резултати, гарантирано от поредния оял се политик! Защо ли не се учудваме вече.
8
4
 
18
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 5 години
Невинен до доказване на противното !!! Слава,слава,слава !!!
7
0
 
8
 
! Отговори
до До журналиста преди 5 години
той да го ползва, лесно, *** после има да се чуди народа, какви са тея кодове.
6
6
 
42
 
! Отговори
Мое мнение преди 5 години
Боко-гербаджиите са много по-лоши и от комунистите! Комунистите поне опазваха българската идентичност и държава, както и народа й!!! Тия гербаджии са толкова нагли, брутални и цинични,че няма партия аналог с тяхната!
5
3
 
16
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
По мое време имаше много паркоместа.
4
2
 
60
 
! Отговори
ГЕРБ са мафиоти преди 5 години
Когато чуя, че някой е свързан с ГЕРБ, преустановявам контакти с него. 99% процента от тези хора са крадци и мизерници.
3
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много станаха НЕДОСТОЙНИТЕ от ГЕРБ....което говори за тенденция...има някаква разделителна линия между хората от народа и гербаджиите....които май с държането си показват,че просто са новите комунисти...
2
2
 
45
 
! Отговори
??? преди 5 години
Типично за ГЕРБ. Няма новина.
1
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бития бит, еб... абеее вие знаете натаък.Аз бих подходил по соломоновски - бабата си е получила каквото трябва, мястото не е нейно за да забранява някой да спира. А тоя да го изключат от партията, така де, да му секне крана с облагите.