Руският посланик в ЕС: Отровена ли е наистина Юлия Скрипал?

Тя изглежда чудесно и здрава, коментира той
24 май 2018 17:56,
40
Руският посланик в ЕС: Отровена ли е наистина Юлия Скрипал?
Снимка: БТА

Интервюто на Юлия Скрипал дава възможност отново да се повдигне въпросът дали тя наистина е била отровена, и то с бойно отровно вещество, заяви руският постоянен представител в ЕС Владимир Чижов, цитиран от ТАСС.

Още по темата


"Тя изглежда чудесно, на външен вид не носи никакви следи от отравяне с това, което британските власти определиха като бойно отровно вещество. Не съм специалист в тази област, но мога да предположа, че бойното отровно вещество унищожава всичко живо в дадена зона достатъчно ефективно, дори в слаба концентрация", каза Чижов.

"Фактът, че тя изглежда практически здрава ни кара да се замислим дали наистина е имало отравяне, а ако е имало, с какво е било извършено, да не говорим от кого", добави Чижов.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВикторОбдишване може да се прави и през устата. Трахеономия се прави само когато горните дихателни пътища са блокирани.
14
3
 
10
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До ВикторВикторе, канарче златно. Такава дупка може да се направи и на човек, който не е бил отровен с новичок. А примерно е бил под влияние на упойка и нищо не е усещал... Често се случва по различни купони. И аз така, веднъж бях се напил, а после приятелите ми разказваха едни неща, дето са ставали, та чак да се уплашиш. И после, 10 години по-късно, стана ясно, че нищо не е ставало... Леле, какви душици сте
13
4
 
22
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Всъщност двамцата са били упоени с някакво вещество, а после са им били извършени интервенции като видимата - пробиване на трахеята и пр. в рамките на извършваното по СЪЩОТО време на СЪЩОТО място учение на английските химически войски... И какво са си мислили - използваме двама руснаци, обвиняваме руснаците, засилваме санкциите. Или нещо подобно. И, както е видно, милиони канарчета вярват. Утре ще решат, че на света сме много и всеки втори ще трябва да се хвърли от мост, канарчета мили
12
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе всички знаем че руснаците се опитаха да ги отровят. ВСИЧКИ го знаят.
11
3
 
12
 
! Отговори
цирк преди 5 години
Викторе от къде си сигурен че тази снимка е правена в Англия. Може този белег да е от години.
10
1
 
15
 
! Отговори
защо ли преди 5 години
Борис Джонсън нещо е говорил напоследък
9
3
 
26
 
! Отговори
ало преди 5 години
До ВикторТи като си бил до нея как си останал жив от тази силно токсична и смъртоносна лъжа?
8
27
 
5
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Това потвърждава, че Скрипал са отровен нервно паралитично отровно вещество. Тя не е могла да диша, и за това лекарите са й направили отвор в трахеята за да може да я обдишват. Защото тя е била парализирана от отровата и не е могла да диша самостоятелно.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много странна дупка има скрипал
6
6
 
29
 
! Отговори
факт преди 5 години
Вместо да коментирате някаква дупка,запитайте се защо не са изгонени Английски дипломати за тази измама и лъжа,целия свят беше излъган и се стигна до напрежение.
5
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кървавият пигмей натвори бая простотии за нула време. Сега са го погнали холандците за самолета. Очаквайте поляците за избиване на правителствената им делегация. Абе изобщо настъпиха ушанките мотиката.....
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
направена е от космоса, по нареждане на путин . с лазер .
3
4
 
5
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
До ikarСпоред мен е от трахеотомия дупката в трахеята на Скрипал.
2
3
 
16
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До ВикторСпоред вас на какво се дължи дупката? Варианти: 1 През нея са наляли Новичока, 2 през нея е правена трахеотомия, 3. Има я от по-рано.
1
17
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Ами дупката в трахеята откъде е? Задавал ли си е този въпрос руския посланик.