Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

"Фронтекс" да сложи край на мръсния бизнес, иска Себастиан Курц
Обновена: 27 май 2018 11:04 | 27 май 2018 10:57, Анисия Иванова
125
Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

Австрийският канцлер Себастиан Курц смята, че за борбата срещу потока нелегални мигранти в Европейския съюз е необходимо по най-решителен начин да се пресича работата на трафикантите още в Африка, предава Regnum, цитирайки германски медии.

Курц е убеден, че това може да се направи, ако на "Фронтекс“ се дадат пълномощия да се бори с нелегалната миграция в трети страни със съгласието на техните власти.

Австрийският канцлер подчерта, че граничарите от "Фронтекс“ трябва да сложат край на мръсния бизнес на превозвачите на мигранти и да не се дава на съдовете им да извършват опасните пътувания през Средиземно море, които често свършват трагично.

Ръководителят на австрийското правителство отбеляза, че е съгласен с увеличаването на броя сътрудници на "Фронтекс“ до 10 хил. души, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБСОЛЮТНО ПЪРВЕНЮ ЗА ГЛУПАЦИТЕ ТИП ПУТИНОФИЛСКИ РУСНАЦИ!МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОЛИТИКАТА НА ЕС СЕ РЕШАВА ОТ БАБУШКА!!!АКО ИСКА ДА ПРОМЕНИ НЕЩО ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА СРЕЩА С БАБУШКА !!!БАБУШКА КАЖЕ ЛИ КРАЙ С БЕЖАНЦИТЕ ЗНАЧИ КРАЙ! ДОРИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЪРЖАВИ ДА ГИ ИСКАТ :DОБАЧЕ АКО БАБУШКА КАЖЕ, ЧЕ ИСКА ОЩЕ НЕЛЕГАЛНИ ТОГАВА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДА НЕ ИСКАТ ПАК ЩЕ Е НЕЙНОТО :D
84
1
 
15
 
! Отговори
Dr.<MenGeme" преди 5 години
До Доктор Сър Пичук-Брато Европа става клоака в западна Европа ****е и арабите не искат да работят гледат да мине деня и да работят най-леката работа пълно е с африканци и азиатци дори велик в миналото Германия,Австрия,Холандия,Швеция,Норвегия и Дания дори те станаха миш маш..жалко на факт и нещо много важно учи малката хубавица да няма нищо общо с тези пришалци от малка та като порасне да си знае красивото момиченце да се пази като дявол от тамян.
83
9
 
9
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
До До фактУспех ти желая в европейската ко.ина и си купи бронирани *** ама внимавай бежанците могат да имат отварачки за консерви.
82
2
 
19
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Преди дори по-малко от 10 години и САЩ бяха с преобладаващи бяло население, но това вече не е така и повечето сега са тъмнокожи. Това чака и Европа през следавите няколко десетилетия.
81
2
 
29
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Трябваше да минат години на безконтролно нашествие на всякакви тар.ам.буки,за да чуем най-сетне нещо правилно по въпроса!То и заявлението на Курц е супер меко,ама нейсе,все е нещо.Истинското решение е тотално затваряне на границите и репатриране на поне 90% от вече дошлите.Ама не знам какво още трябва да се случи,за да се направи нужното....
80
14
 
14
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Европа е бита карта който може да се спасява.Като виден нац.ст мисля за Латинска Америка.Мир на праха на Европа закривай!
79
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се надявам Себастиан Курц да поведе РЕКОНКИСТАТА на континента Европа срещу ислямската напаст.Всеки нормален европеец от всяка европейска държава ще го подкрепи.
78
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 9 години живот и работа в Италия вече правя планове за напускането й.Превърнаха тази красива страна в тотален зверилник,където италианската мафия е дори бял кахър в сравнение с престъпленията на африканците.На мой италиански приятел му конфискуваха семейният хотел за да настанят тези див***ци и дори го арестуваха за съпротивата му. Vaffanculo cazzo!
77
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези и*д*и*о*т*и от Фронтекс докарват африканците безплатно от африканския бряг италия да не би бежанците случайно да се удавят по пътя. Увеличениена фронтекс реално е увеличение на безплатния транспорт от африка до Сицилия и още повече нежелани елементи. Единственото решение е да се ЛИКДИДИРА ФРОНТЕКС И ДА СЕ КОНФИСКУВАТ СПАСИТЕЛНИТЕ СЪДЪДЕ НА НПО-ТАТА. Така бежанците ще си *** в Средиземно море решавайки проблема от само себе си.
76
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късно е КурЦ,те вече вилнеят здраво и няма връщане назад.Западните общества са обречени на заличаване заради тежките си грехове във миналото.
75
0
 
16
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 5 години
Тези и*д*и*о*т*и от Фронтекс докарват африканците безплатно от африканския бряг италия да не би бежанците случайно да се удавят по пътя. Увеличение да фронтекс реално е увеличение на безплатния транспорт от африка до Сицилия и още повече нежелани елементи. Единственото решение е да се ЛИКДИДИРА ФРОНТЕКС И ДА СЕ КОНФИСКУВАТ СПАСИТЕЛНИТЕ СЪДЪДЕ НА НПО-ТАТА. Така бежанците ще си *** в Средиземно море решавайки проблема...
74
0
 
20
 
! Отговори
шофер преди 5 години
Навремето Кадафи ви приказваше нещо, а после го премахнахте.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво
72
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свободно движение на хора, стоки и капитали. Трафикантите изпълняват европейските ценности.
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
66, 69, 70, 71 - доказателство, че един тук е дежурен и си заработва стотинките.Но въпросът е, защо тези писания не се заличават?
70
3
 
3
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
Ауууу къде отидоха юротлантичесите зценности на австрийците? Уджаст, и тех ги налазиха националистическите чувства. *** мола ви са, това никак не е юропско!
69
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ ПА КОЙ Е!ЗЛАТА БАБУШКА РЕШАВА А ТЯ ИСКА ОЩЕ :D
68
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са измислици, а истина. Която за съжаление малцина признават или не ги интересува.Българският ген е прокажен и ялов още от времената, когато славянската сволч се е сляла със степната фшкия.Сега ще приемем и араби, и африканци... и всякакви, само и само да съживим мрсният си народ.Иначе - край.
67
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По голяма част от Българите са едно злобно завистливо същество всеки дърпа чергата към себе си прави мръсно на съседа си колегата си подли малки душици радващи на на най малкия неуспех на другите и изпадащ в дива злоба ако някой успее и се измъкне ето това е да българския ген е прокажен съгласен съм с мнението по горе
66
5
 
3
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Абе, Курци, братчед,По- добре се захвани да изгониш скакалците от Австрия, че като гледам как са налазили младите ви момичета в парка, доброволно и то (!), скоро ще си имате шарена нацийка, баш арийска.