Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

"Фронтекс" да сложи край на мръсния бизнес, иска Себастиан Курц
Обновена: 27 май 2018 11:04 | 27 май 2018 10:57, Анисия Иванова
125
Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

Австрийският канцлер Себастиан Курц смята, че за борбата срещу потока нелегални мигранти в Европейския съюз е необходимо по най-решителен начин да се пресича работата на трафикантите още в Африка, предава Regnum, цитирайки германски медии.

Курц е убеден, че това може да се направи, ако на "Фронтекс“ се дадат пълномощия да се бори с нелегалната миграция в трети страни със съгласието на техните власти.

Австрийският канцлер подчерта, че граничарите от "Фронтекс“ трябва да сложат край на мръсния бизнес на превозвачите на мигранти и да не се дава на съдовете им да извършват опасните пътувания през Средиземно море, които често свършват трагично.

Ръководителят на австрийското правителство отбеляза, че е съгласен с увеличаването на броя сътрудници на "Фронтекс“ до 10 хил. души, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са измислици, а истина. Която за съжаление малцина признават или не ги интересува.Българският ген е прокажен и ялов още от времената, когато славянската сволч се е сляла със степната фшкия.Сега ще приемем и араби, и африканци... и всякакви, само и само да съживим мрсният си народ.Иначе - край.
64
3
 
17
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Ялов ти е акълът.Който ти плаща определен брой стотинки за всеки постинг, напразно си пилее парите.Онези какво раждат? Имаш ли представа колко процента от тях са с генетични дефекти поради това, че инцестът при тях се практикува законно и дори е желателен - стараят се да омъжват момичетата за първите им братовчеди и само ако няма такива на подходяща възраст, търсят по-далечен роднина. Ако не си родственик, трябва да искаш разрешение от всичките й братовчеди, всеки да каже "отказвам се от нея"
63
6
 
27
 
! Отговори
До Анонимен 55 преди 5 години
Това не е вярно, пишеш измислици. Генът ни не само е здрав, но е и чист. Колко пъти да ти се повтори, че по време на Втората световна война немците правят тук антропологични проучвания и откриват НАЙ-ЧИСТИТЕ АРИЙСКИ ГЕНИ, особено по селата. Тогава над 70% от българите живеят на село. У турците е намерена много българска ДНК, но турска ДНК у българите се среща много рядко.Който те е цанил за ***, не е направил добър избор. Трябвало е да търси по-начетен. Само с инат и измислици не става!
62
0
 
18
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Страните, които имат милиони бежанци, които не си знаят историята и интересите, които са опростачени и чалгализирани, които са наркоманизирани и дезинформирани, по-лесно се управляват от Световния Финансов Капитал!!!Австрия е 8 000 000 мнлн. и ако се вкарат 1 000 000 бежанци, веднага спада нивото на интелект и съпротивителните сили на великата австрийска нация!!!Агент Бен Уйлшър!ЦРУ!!!
61
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
яаа, какви розови бузки има...
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе, майн курц, в африка няма нелегални имигранти! такива стават, след като пристигнат в австрия и ти им откажеш статут!
59
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварите не са *** а кръвожадни.
58
3
 
24
 
! Отговори
до 54 преди 5 години
Българката не иска да ражда, защото не иска децата и да са роби, които да хрантутят ***.
57
0
 
21
 
! Отговори
Да се спират преди 5 години
ама тъпите американци убиха Кадафи. Той ги спираше чудесно.
56
1
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Частните Съдии трябва да си сменят мястото с Нотариусите .Сделка се Изповяда пред СЪДИЯ , а не пред Нотариус . Дълг се изповеда пред Нотариус .
55
2
 
12
 
! Отговори
MNENIE преди 5 години
По тази Причина - Нелегални Емигранти , България не е в Шенген . Всяка кола без Талон на Собственика който я Управлява , веднага трябва да се спре и арестува на Наказателен Паркинг .Гърците започнаха да го правят . В България можеш да караш чужда кола и да се правиш на тарикат и да размахваш Договор от Бай Вуте Нотариуса .
54
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Треперим за гнлте си гени, дето първо самият им генезис е гнил, второ, кой от де мине ни опрашва здраво, трето, очевидно е, че сме умиращ и мъртвороден етнос и само вливания с живи етноси може да ни спаси.Помислете си.
53
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българката не ще да ражда. Ялова е. Мюсюлманките раждат по 5 деца минимум, българката не ще и 1 дете да роди. Ето затова ще ни превземат. Ще ни превземат с половите си органи.
52
4
 
10
 
! Отговори
Дойчланд юбералес преди 5 години
До РеалистНелегалните емигранти трябва да се пратят в твоя дом да живеят на твоя издръжка, мръсен комyнист!!!
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДО 16Болен си ти и комунистите като тебе, комуниста експлоатира собствения си народ дава му 200 лв запата и 100 лв пенсиа Капиталиста отива в Африка и дава на нeгърa 200 лв заплата а народа му живее доволно ето туй е разликата сега пита баба си що взема 100 лв пенсия, а англичанина 2 000 евро.
50
21
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Нелегалните емигранти, трябва да се спират само и завинаги в Австрия, мръсен фашист
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То за българите има ли значение дали ще дойдат да ни яхат африканци или ще ни яхат нашите древно индиици, които се развъждат с космическа скорост и ни заливат от всякъде вече.
48
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма нищо против тях, и да идват, и да се заселват, и да се сливат с нас.Само да работят, а не да паразитират.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Екипа на сайта ли си пишат сами коментарите , доста сте съмнителни........хаха
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжат Меркел че искали да учат в Германия а имат Бежански статус , док.филм по немската ZDF показва как Бежанеца с забрадената си жена се оплаква че получил Писмо от Властите , едва ли не защо му били пратили тва писмо