Наказателна акция на Колумбия изхвърли Полша

Хамес и Куадрадо сложиха край на полските надежди
Обновена: 25 юни 2018 07:03 | 24 юни 2018 23:05, Красимир Ангелов
51
Наказателна акция на Колумбия изхвърли Полша
Снимка: Reuters

Колумбия се реваншира по блестящ начи за лошия старт в група Н на Мондиал 2018 и срази Полша с 3:0 на стадиона в Казан.

Южноамериканците надиграха съперника си по всички параграфи и с страхотно изработени три гола запазиха шансове за излизане от групата, за сметка на Полша, която след загубата днес ще каже чао на световното след последния си мач в групата.

Наказателната акция на Колумбия започна в края на първото полувреме, когато Хамес Родригес центрира отлично пред вратата, където Йери Мина с глава порази мрежата. След почивката поляците опитаха да изравнят, но звездата им Роберт Левандовски пропусна златен шанс.

След това Фалкао се измъкна сам срещу вратаря и направи 2:0, а Куадрадо довърши съперника с трети гол след страхотна асистенция на Хамес.

Подробности за победата на Колумбия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поляците заедно с украинците и шиптарите са сред най-противните нации в Европа.Радвам се че вече няма да цапат Свещената Руска земя.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19 Обърни внимание на мача Колумбия-Япония!По колко черни имаше в отбор и кой победи?
7
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направи впечатление,че феновете на стадиона бяха предимно колумбийци!Има нещо вярно ,че поляците бойкотират световното ,от 40млн. Полша едва ли е имало и 5хил. поляци ,докато колумбийците бяха поне 3пъти повече!
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво. Истински се изкефих.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма много смисъл да им обясняваш за правопис. Аз спрях да чета статията след "блестящ начи" и преминах към коментарите. А иначе много злобари са се събрали - всички реторични коментари берат яко минуси. И то за отбор от първа урна (най-отявлените фаворити), който след 2 мача има 0 точки с позорна игра.
4
0
 
17
 
! Отговори
Палача преди 5 години
Какви "наказателни акции"?! Просто ги биха по правилата на играта.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре ,че ние не сме на световното ,щото като гледам какви разгроми има на това световно ,то не ни мърдаха двуцифренте загуби!Съперниците ни щяха да поставят рекорди по големи победи.
2
1
 
18
 
! Отговори
Тахион преди 5 години
Хора от Днес, внимавайте с правописа - " и с страхотни .." къде остана "със"? Разбирам, че не ви пука, и че сте супер спортни писачи, и прочее, но така не може!
1
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е, че си тръгва една страна, която освен да дразни и плюе руснаците денонощно, друго не прави. Нали щяха да бойкотират световното? Вече могат да започват! Чао, клоуни (: