€7500 нужни на Коки. Да му дадем шанс за живот!

Средствата са необходими за вливане на стволови клетки
3 юли 2018 11:45, Златко Желев
18
€7500 нужни на Коки. Да му дадем шанс за живот!
Снимка: Facebook

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм.

Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Семейството на детето постигна известен напредък в последните месеци, като в Италия, при д-р Антонучи, беше осъществено успешно хелиране на тежките метали.

Семейството е получило разрешение за вливане на стволови клетки, след успешния процес на хелиране.

Процедурата ще може да бъде осъществена в края на юли и август. За да се случи това обаче, Коки и родителите му се нуждаят от €7500.

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделr майката на Коко - Наталия Казакова.

Най-ефективен начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

Можете да дарите и на банкова сметка:

IBAN:BG89PRCB92301049318117

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк

Калоян Пейчев Казаков


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
7
 
! Отговори
До 16 ха преди 8 месеца
Коко има голям напредък от всички терапии , за вас недоказани , за родителите му и него работят ! Аз им се възхищавам на силата и упоритоста !!! Много малко хора на тяхно място биха издържали на всичко това !
16
3
 
4
 
! Отговори
До ха преди 8 месеца
Коки има страничка и там може да следите информацията за него . Хелирането излиза около 2000€ на всеки два месеца . Ще се правят стволови в Киев по препоръка на доктора в Италия които го наблюдава . И в нашата мила родина слагат под път и над път диагнозата аутизъм ! 80% от децата не трябва да са с тази диагноза , а с постваксинални усложнения ! Нашите мили доктори когато не могат да определят дадени симптоми и да различат много неща очебийни опростяват и живота на пациентите си !
15
5
 
4
 
! Отговори
ха преди 8 месеца
На това дете последно 8000 евро за Турция за стволови клетки ли му трябват?
https://dariknews.bg/regioni/shumen/pomosht-za-malkiia-koko-2053201

1600 евро за Украйна ли?
old.bg-mamma/?topic=1043732;topicrefid=19

За хелиране 4000 евро ли, 2000 евро ли?!?
Всяка година има статии за събиране на пари за това дете за процедури, които нямат доказан ефект върху аутизма. Ефектът е само положителен в джобовете на шарлатаните.
14
0
 
6
 
! Отговори
KOKO преди 8 месеца
S UDOVOLSTVIE,ZA DETETO,NO KADE E V SLU4AJA DARZAVATA,KOJATO NE LEKUVA PODANNIZITE SI.
13
5
 
5
 
! Отговори
реа преди 8 месеца
В други медии има изнесени различни суми, различна информация. Нещо ме смущава тази фондация, не за пръв път за това дете се събират пари, смущава ме и това,че аутизмът не е болест, кои го е назначил това лечение...назная, но имам известни съмнения за реалната необходимост от дарителска кампания.
12
0
 
8
 
! Отговори
Я преди 8 месеца
Държавата да извади 7500 евро,а заплатите на депутатите да се събират чрез дарения.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-лесно е да се проси отколкото да си устоиш правото! Такова просене на запад няма защото има истинска държава. Който има нека даде но това не е оправия завинаги.
10
5
 
10
 
! Отговори
До всички преди 8 месеца
Хора , да си чешем тук пръстите държавата какво трябва да направи , няма смисъл ! Това и да се случи за много деца ще е късно :( Коки има нужда сега от нас , нека помогнем ! Не мисля , че е проблем да се откажете от 1 кутия цигари днес . Отидете до Еконт и преведете парите по сметката на Коки . Струва стотинки и отнема 1 минута . Така ще има здраве за вас и за него .
9
0
 
9
 
! Отговори
До номер 6 преди 8 месеца
Коко е на 4 години роден е на 24.02 не пишете глупости . Проверете си информацията първо
8
1
 
17
 
! Отговори
Една луда преди 8 месеца
7500 евро са нищо за нашата богата държава. То колко пъти по толкова се дадоха само за охрана на гей парада и никой от държавните управници не възрази.
7
0
 
21
 
! Отговори
реалист преди 8 месеца
Пак дете в нужда, за което се търсят пари? Къде е държавата? САНИРА !!!
ПРАЗНИТЕ АПАРТАМЕНТИ ПО ЦЕННИ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ !!!
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди 1-2 години, Коки беше пак на 4 годинки, ако не греша...
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Скоро един колега детето му се наложило да му правят операция казали му една сума тои казал нямам толкова пари в момента ми като намериш тогава ела му казали от болницата
4
1
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 8 месеца
Държавата щяла да фалира ако направила операцията на такива деца ти чуваш ли се какво говориш тогава искам касови бележка от болницата как изчислиха тази сума ма те нарочно пишат че ще е в чужбина щото тука колкото поискат трябва да им даваш иначе мреш и колкото една операция застрашава живота на пациента по скъпа реката плащаш живееш ако не знаете къде
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Министерство на здравеопазването: тел. 02/ 9301 175, 02/ 9301 176

Народно събрание: 00359 2 939 39

Министър председател (АЗ давам, АЗ строя, АЗ, АЗ, АЗ!!!!!): (+359 2) 940 29 99

Успех. За пари за милиционерите няма проблем, предполагам, че и 7500 евро ще се намерят.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен

Не съвсем. Ако това стане както го предлагаш, болниците ще се възползват, и ще станат като в Щатите - лешояди, живеещи от човешката мизерия.
"Безплатно ли? Държавата поема? Ами добре, 250,000$, моля." И така докато държавата или частните лица не фалират. Не може всяко заболяване да се поема от държавата. И бас държа, че семейството са скатали от застраховка живот. Аз имам, която покрива дори неродените ми деца. Както всеки отговорен родител би следвало да има, но българите скатават.
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Трябва да се приеме закон децата да се лекуват безплатно стига с тия просешки истории какъв лекар трябва да си да върнеш такова дете и да кажеш като намериш пари тогава ела