Танцьорката Габи в ареста до 22 юли, 4 обвинения срещу нея

Поведението й - опасно, според магистратите
9 юли 2018 09:55, Петя Славова
42
Танцьорката Габи в ареста до 22 юли, 4 обвинения срещу нея
Снимка: Bulgaria ON AIR

Четири обвинения е повдигнала районната прокуратура в Пловдив срещу студентката първокурсничка и танцьорка Габриела Медарова. Двете досъдебни производства срещу нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли на ул. "Македония" в Пловдив и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непозната нейна връстничка в тоалетните на нощен клуб в града, припомня "Монитор".

Габриела може да остане в ареста само до 22 юли, когато изтича максималният законов срок за престоя й зад решетките, съобщи адвокатът й Орлин Търновалийски. Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение "задържане под стража", наложена й заради удара в лицето на другото момиче, но отново е била оставена в ареста.

Още по темата

Мотивите на магистратите са, че поведението на Габриела Медарова е опасно за обществото, тъй като тя е извършила двете престъпления в много кратък период едно от друго. Така 21-годишната Медарова ще трябва да издържи още 2 седмици под ключ.

Обвиненията срещу нея са общо четири. Двете са, че е карала пияна и надрусана на 15 април, когато блъсна с джипа на гаджето си 10 паркирани коли.

Другото обвинение е, че е причинила значителни материални щети, а последното е, че е нанесла лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Студентката танцьорка признава, че пийнала водка в нощта преди фаталния 15 април, защото са разстроила – шефовете й в нощния клуб не са й платили и са я глобили. Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си.

Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия. За крошето в лицето на другото момиче казва, че го е ударила без да иска с вратата на тоалетната, тъй като й станало лошо и не можела да контролира действията си. Затова и приятелят й бил с нея в женската тоалетна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
4
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Плащаш с кредитна карта, като не дойде - парите са на банката, имат застраховка и толкова.
34
2
 
7
 
! Отговори
тоя крокодил преди 5 години
трябва да работи физическа работа а не да се юди в заведенията .пълно е с такива метил-мета-крилати галфонки
33
2
 
19
 
! Отговори
До 35 Румен преди 5 години
Каква любов те гони тебе бре?! Таз в главата са и само алкохол и наркотици. И просто продава тялото си, за да си ги набавя.
32
11
 
8
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Свобода за Габи!Помислете за всички мъже,които имаме нужда от Габи!Не слагайте прът в колелата на любовта!
31
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, приятелят й е бил с нея в женската тоалетна точно понеже й е било зле. Каква *** само. Гаджето й като има джип поне да я беше завел в гората, а не са се сно-шават по кенефите. Нали така ги возят магистралките. Ама че невъзпитано, тц тц
30
1
 
34
 
! Отговори
Аман от ...ви!!!!! преди 5 години
Сега какво да очакваме от неконтролируемата в гнева си чекнеща се, злобна, алкохолизирана наркоманка и ...ва и от нейния приятел сводник?! Случайно да взриви блок ли? Или в яда си да изпотрепе поне 10 човека вместо коли? Така и така съда й се връзва на всякакви лъжи, сълзи и театрално адвокатско-родителски смешни защити на "доброто" ученолюбиво дете, защо пък да не върши още и още подвизи.
29
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая долнопробна *** още ли не е осъдена???
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безкрайни драми.
27
3
 
35
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
"Двете са, че е карала пияна и надрусана на 15 април, когато блъсна с джипа на гаджето си 10 паркирани коли." Чудя се тази БТР ли е карала. Джип, джип, но да удариш последователно 10 коли ми се вижда твърде много. Освен това, след като човек удари дори 1 кола, следва спиране, притеснения, извинения, викане на КАТ. А тази се прибрала в къщи и изпушила цигара с наркотик. Това може да го направи само психично болен човек. Нормален никога.
26
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е несъвместимо с комунистическият морал!
25
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тамън за морето ще го пуснат, глезеното то...
24
1
 
36
 
! Отговори
Гаврош преди 5 години
Само безпристрасният български съд може да повярва на подобни твърдения.Влезнала в дамската тоалетна с приятеля си защо?Надрусана и решила да го облекчи.Това е.
23
1
 
44
 
! Отговори
леле преди 5 години
Сърцераздирателно....а дали си вярва?
22
3
 
24
 
! Отговори
+ преди 5 години
Ако се бе разплакала в Съда или бе дошла с патерици - щяха ба снемат обвиненията и да я пуснат да си ходи.
21
2
 
54
 
! Отговори
Американ преди 5 години
"Приятелат" дал колата на пияната си "приятелка" трябва да бъде наказан, все едно той е карал пиян. Ако не я я дал, значи тя е откраднала колата.
20
4
 
33
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
И като я осъдят какво?В най лошия случай ще виси няколко години на нашия гръб-с по 3 хранения на ден,на сухо,топло и тн. от нашите данъци платено.В най добрия случай ще я сложат и нея в някои отворен тип затвор и на 3-4 месец приятеля и ще я измъкне и през границата за където и хареса(така поне повече няма да плащаме за издръжката и и ще стане просто папка която ще събира мухал на нечие бюро.Трудово изправителен лагер му е майката.Да работи от сутрин до вечер и колкото изработи толкова ще яде
19
1
 
55
 
! Отговори
Джо преди 5 години
А за лъжесвидетелстване защо няма обвинение? Нали се беше опитала да натопи майка си, че уж тя била карала джипа?
18
21
 
12
 
! Отговори
Оха преди 5 години
Ох искам я, огън момиче
17
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в нета я има не става за порно актриса ,сводникът бил приятеля и ха ха ха
16
1
 
70
 
! Отговори
еми... преди 5 години
Само ме е жал за родителите и', гледах ги по тв, наистина възпитани хора, но щерката изшусната от всякъде, алкохол, наркотици, агресия, е...не по тоалетните...жалка картинка. Явно доста срам берат хората....