След стрелбата заради куче: Простреляният - с опасност за живота!

Засегнати са вътрешни органи, пострадалият е в операционна
24 юли 2018 17:15, Анисия Иванова
121

Снимка: Булфото

С опасност за живота е 50-годишният мъж, който тази сутрин бе прострелян в корема в подлез в София.

Състоянието му е тежко, защото са засегнати няколко вътрешни органи, съобщиха от Военномедицинска академия за "24 часа". Пострадалият е в операционна зала и лекарите се борят за живота му.

Още по темата

Инцидентът стана тази сутрин около 10.00 часа в подлеза на бул. "Гоце Делчев" в София. По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е собственик на два обекта в подлеза.

Според една от версиите простреляният мъж също е собственик на търговски обект в подлеза, според свидетели обаче е бил клиент на един от магазините на стрелеца.

Скандалът възникнал между двамата, защото кучето на жертвата се изпикало пред магазина, скарали се и собственикът на обекта извадил пистолет и прострелял 50-годишния мъж.

Съпругата на простреляния е била с него, съобщи главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков. Той потвърди информацията, че поводът за скандала е кучето простреляния, което уринирало пред витрината на магазина на стрелеца.

"Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни", каза Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

Стрелецът е задържан. На местопроизшествието са започнали действия по разследването под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
12
 
34
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Пикаят и къкат навсякъде. Нападна ме невързано куче, бременна и стопанката се развика "какво толкова". Искам смърт за всички бездомни кучета. И сериозни мерки да се държат на каишка домашните. Всеки *** си мисли, че може да остави кучето си на каишка да дойде да ме помирише. Не ме пита страх ли ме е, гнус ли ме е, детето ми плаши ли се.
74
10
 
22
 
! Отговори
Само така преди 5 години
Собствениците на п о м и я р и стават все по нагли.. Псевдо защитниците на от организации, които перат пари, но вдигат вой до небесата относно кучетата, но никой от тях върши работа, като стане въпрос бездомните кучета, да си ги вземат да ги отглеждат те бре, а не само да изпъкват с медийно влияние.. Общината не прави нищо относно цапането и НЕупотребата на намордници... Така че - това е решението, като не помагат нравствените норми, тогава първобитните!
73
5
 
18
 
! Отговори
Не, че нещо ... преди 5 години
И накрая. Човека е ходел с палка защото е пълно с бездомни *** за които се трошат луди пари а те стават все повече, вървят на глутници и нападат не само кучета но и хора и *** навсякъде, носят бълхи и мизерия и общината не прави нищо. Криминален престъпник осъждан за агресия срещу хора притежава законен пистолет и той му е да ден от полицията по надлежния ред. Тука никой не попита кой подписа документите и даде оръжие на криминал. Тук всички смятат, че е нормално да гръмнеш някой ей така.
72
4
 
10
 
! Отговори
65 преди 5 години
200%съм съгласна с ,,не че нещоА представяте ли си,ако дете беше повърнало ,защото му е лошо?И въпреки това на кучето не може да пи кае там.
71
1
 
31
 
! Отговори
Не, че нещо ... преди 5 години
Правилно е който има куче да се грижи за него, ако кучето не е научено на хигиенни навици за това е виновен стопанина. Всеки има право да гледа куче но и да не пречи на останалите. Но в БГ има хора на които всичко им пречи, пречат им кучетата, пречат им хората, пречат им децата. До обяд се сърдят на себе си след обяд на света. Деградирахме като нация тотално и единственото решение е емиграцията, ще става по зле, ще започнат саморазправи, няма държава, няма страх от закона, няма живот тук.
70
7
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Боже, боже колко много злоба има в някои хора!
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
11 *** е *** че те е родила *** ***
68
3
 
2
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Край"Такива случаЙ" - не ме интересува какво си писал - просто си малoумен.
67
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам коментарите май животните са по умни от гадни хора като вас.
66
1
 
18
 
! Отговори
Край преди 5 години
Такива случай ще зачестяват. Властта не иска да налага ред - достатъчно и е да харчи парите ни. Нарушителите на законите не се санкционират. Така ще е с паркирането, с кучетата, с хвърлянето на *** - хората ще се саморазправят.
65
14
 
29
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
Колко ли кучета преди това са му ос..р..ли пред магазина, че да му писне и да стреля???Нагли кучкари, вегани и всякаква из..ет се е надула и фучи навсякъде за някакви права.Институциите спят и оставят хората сами да се оправят.Някой виждал ли е глобен кучкар, за това което върши любимеца му. Те хора и деца ядат...какво говоря аз...
64
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучето няма вина и затова кучкара е пострадал. Веднъж една нафукана дама изчака кучето и да се изтропа на пътеката и се подмести на чисто, но аз извадих салфетка, взех изпражнението и го пуснах в джоба и, казах, че си е изпуснала нещо. Подминах без да чакам благодарности.
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бруталноооо! Да живее България(тук се тупам по гърдите)!
62
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болен психопат вади пистолет
61
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казват че този с кучето е извадил палка и човека е стрелял при самозащита. Други пишат че е стрелял без предупреждение и провокация. Най-после решете какво е станало.
60
14
 
33
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Любов към кучета овце и кози ...а не към човеци ? Нещо има доста сбъркано ! Някой да е видял кучелюбец да почисти след като любимеца му се облекчи на обществено място ? Нема и да видите...
59
2
 
4
 
! Отговори
От юга преди 5 години
До До от ЮгаПодкрепям Ви. Аз също съм против *** и кибиците, защото не допринасят с нищо за обществото.
58
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата и стопаните минават също през подлеза. Нищо необичайно. Не е приятно да се изпикае куче там, но понякога се случва. Но хайде да се избием е изколим заради това. Диво и зло племе.
57
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калина, вие вървете за там където се е запътил простреляният кучкар.
56
13
 
23
 
! Отговори
До от Юга преди 5 години
Аз пък съм против келeшите и пияндурниците дето умирисват почти всяка квартална градинка. Повече са от кучетата. Може би е време да се стреля и по тях. Хора, които всеки ден прекарват по няколко часа по кварталните кафенета и пейки, наливайки се с алкохол и пиkaщи, където им е удобно, са по лоши от кучетата.