След стрелбата заради куче: Простреляният - с опасност за живота!

Засегнати са вътрешни органи, пострадалият е в операционна
24 юли 2018 17:15, Анисия Иванова
121

Снимка: Булфото

С опасност за живота е 50-годишният мъж, който тази сутрин бе прострелян в корема в подлез в София.

Състоянието му е тежко, защото са засегнати няколко вътрешни органи, съобщиха от Военномедицинска академия за "24 часа". Пострадалият е в операционна зала и лекарите се борят за живота му.

Още по темата

Инцидентът стана тази сутрин около 10.00 часа в подлеза на бул. "Гоце Делчев" в София. По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е собственик на два обекта в подлеза.

Според една от версиите простреляният мъж също е собственик на търговски обект в подлеза, според свидетели обаче е бил клиент на един от магазините на стрелеца.

Скандалът възникнал между двамата, защото кучето на жертвата се изпикало пред магазина, скарали се и собственикът на обекта извадил пистолет и прострелял 50-годишния мъж.

Съпругата на простреляния е била с него, съобщи главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков. Той потвърди информацията, че поводът за скандала е кучето простреляния, което уринирало пред витрината на магазина на стрелеца.

"Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни", каза Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

Стрелецът е задържан. На местопроизшествието са започнали действия по разследването под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
11
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
BravoKuckarite i murizlivite im pseta ne mi pukat
54
24
 
13
 
! Отговори
Калина преди 5 години
Като мразите кучета се върнете при кравите.
53
0
 
2
 
! Отговори
есср преди 5 години
За сведение на РЗИ В.Търново кв.Бузлуджа,ул.Иван Хаджидимитров 11
52
3
 
41
 
! Отговори
От юга преди 5 години
Ние не сме против кучетата, а против кучкарите. Сутрин, когато си пия кафето на терасата, виждам на полянката отсреща кучета, които си извършват физиологичните нужди и нито един кучкар не се навежда да почисти. Време е общината да започне да налага солени глоби като в Америка.
51
13
 
16
 
! Отговори
есср преди 5 години
Да бъде абсолютно забранено от санитарните власти,да се влиза с куче в асансьор.
50
21
 
10
 
! Отговори
Лонгора преди 5 години
Ако ми се искпикай тъй на беемвето долен пес че го трича до насита и доволство
49
8
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
не прочетох коментарите ,вроятно има много точни,но:-Нека някой наш сънародник,който живее в..."свободна европа" да сподели бил ли е свидетел на такива случаи?Това,което мога да кажа аз е:-Притежанието,развеждането,регистрацията и обслужване на *** там../простете,на кучетата!..кучемразец съм ,не го крия/..има ли нещо общо с ..със...как да я нарека?...айде,за по-меко:-Тая снобско-парвенюшка история с бг кучелюбците?оня с ротвайлера,тоя с пищова...И за какво?..За няколко кучешки фъшк
48
4
 
15
 
! Отговори
Azov преди 5 години
София ден и нощ...
47
6
 
25
 
! Отговори
akud преди 5 години
и двамата са виновни. поради българската си идентичност и селско днк
46
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нас трябва да се одобри закон - щом ловът е разрешен, така и гадни кучета да могат да се отстрелват. Малко са веганите. сори.
45
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучкарите са много долни хора. Тоя добре е направил.
44
3
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
кучешки истории,....
43
5
 
19
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Харесват ли ги или не, то кучетата се раждат и ако не ги вземе някой да се грижи за тях, то ще скитат из улиците и тогава кой трябваше да застреля този гламав човек бе? То всеки трябва да си контролира псето и да го дърпа да не пикай пред порти и магазини, ама станало и туй-то, ама за това човек ли трябва да трепеш?Ей тъй се затриват и двата живота-и на оня с пищова и на другия с дупката в корема
42
0
 
14
 
! Отговори
Явор преди 5 години
Все пак ютияджията е по за ***** защото е можел да пуца коладжията ниско в краката, а не в корема.
41
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия спазването на общественият ред и правила е задължение на полицията!Ако това беше станало там, собственика на магазина нямаше нужда да се разправя. Просто кучкаря щеше да отнесе сурова глоба!
40
3
 
29
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
По стар български обичай, се коментират измислици, които не са проверени и информацията е от сорта "чул-недочул" Криминално проявен със законно огнестрелно оръжие-това виц ли е или за толкова наивни мислите читателите?! Каквото и да е станало ,истината ще разберете от Националната телевизията а не оттук
39
16
 
31
 
! Отговори
питам кучкарите преди 5 години
до кога ще газя л. по градинките и тротоарите !!!???до кога ще дишам кучешка смрад и зарази по стълбите и в асансьора !!!???психопати !!!!това сте всички кучкари и пр. "любители" на животните !!!
38
0
 
12
 
! Отговори
Северозапада преди 5 години
Dnes.bg не ви прави чест да триете коментари, когато се разказват истински случки от елитни софийски квартали като Младост 1. Дори вече трябваше на напишете статия и да съберете много коментари, вспоследствие реклами... знаете пътя за успех на една медия. Не се цензурирайте сами, за да не стигнете до там, че никой да не ви чете...
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Две пораснали бабаитчета искали да си припомнят младините...Голямата новина- оставете ги да се избият, бре!
36
1
 
16
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Леле, ние сме като някаква джунгла. Всеки може да те нападне за всички. Ама така е като няма никакви норми. Според мен не е само до кучето, имало е и някакъв друг интерес и просто никоя институция не го е решавала и кучето е било само предтекст за стрелбата. И лошото е, аз така усещам, ще става по-зле и ще зачестяват такива случай.