Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи откриха издирвано момиче

Тийнейджърката била изтезавана цял месец в дома на наркопласьор
26 юли 2018 09:11,
183
Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи откриха издирвано момиче
Снимка: Pixabay

18-годишно момиче бе открито от полицаи по време на полицейска проверка в дома на наркопласьор в Добрич.

Тийнейджърката е била в неизвестност от месец, а от 20 дни е била обявена за общонационално издирване. Полицаите намерили момичето случайно при полицейска проверка на собственика на апартамента, в който била открита марихуана. То било в неадекватно състояние и униформените са категорични, че е било държано против волята му от наркотрафиканта, пише "24 часа".

"Пазарувахме с Виктория преди три седмици, тя си поръча маратонки, прибрахме се, после излезе да пие кафе и не се върна" - разказа притеснената майка Атанаска Димитрова.

Тя подала молба за издирване на третия ден от изчезването на дъщеря си и чакала в неизвестност до 24 юли, когато й се обадили от полицията, че момичето е намерено.

Жената споделя, че Виктория е в много тежко състояние. Тялото е посинено, наранено, устата разбита и по тялото многократно са гасени цигари.

Майката разказа, че пред нея Виктория е казвала, че пуши трева един път месечно, но не може да нарече дъщеря си наркоманка. Наркоман, според нея, е мъжът, който я е отвлякъл и измъчвал. Това е 32-годишният Мирослав Дяков, за който се знае, че е дилър. Заедно с Мирослав е задържан още един мъж, който според майката му е помагал.

Момичето било открито съвсем случайно. Когато полицията я намира тя е в крайно тежко състояние, с видими следи от жестоко изтезаване. При медицинските изследвания в кръвта й е открито наличието на три вида наркотици.

Лекарите са констатирали, че момичето е държано вързано, малтретирано и гладно.

Според директра на болницата в Добрич д-р Светозар Байчев, Виктория била цялата в синини. Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, само отваряла и затваряла очи. "Ако искаш да я докоснеш, веднага подскачала от страх”, казва още д-р Байчев, цитиран от "24 часа".

Наложило се е кръвопреливане. Виктория е с рядка кръвна група – АB отрицателна. Лекарският екип е успял да извърши нужните в случая кръвопреливания, доставяйки кръв и от Варна. За момента, лекуващите медици уверяват, че ще осигурят нужната за пациентката кръв и се надяват да стабилизират състоянието ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе важното е че имотите щели да се вдигнат с още 20% тази година,,,,а тва че в БГ ГЕРБ е на власт и е беззаконие последните 20 г не е важно..месомелачка начело с ЦЦ и ББ
107
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големият въпрос е каква е тази полиция и правораздавателна система, която не може да открие един такъв никакъвец, дето всищки го знаят. Един месец издирват момичето!!! Каквото и да е то, има сигнал от майка му че е изчезнала. Знае се, че има връзка стози Гербаджия Полицаите явно са положили 0 усилия да я търсят. Случайно, доката са разчиствали сметки с дребни дилърчета на дрога, са я открили!
106
0
 
21
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Що за държава сме, след като няма елементарна воля да се сложи край на избиването по пътищата, да се намали общата битова престъпност, кражбата на автомобили....ами ало измамниците!!! Всеки божи ден новини за измамени пенсионери....никой не се трогва! Ако сме държава, то тези *** ще бъдат пометени и осъдени за броени дни! Срам!!! Полицията е кръгла нула! КАТ също!
105
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а да видим сега каде е ГЕРБ ,, ще има ли затвори или дилърите са от ""наще""" ..
104
3
 
16
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Баце Бойко и Цвъки, още първия мандат като дойдоха на власт, обещаваха, че ще реформират поличията и цялата правораздавателна и правоохранителна система! С тях реформаторите, а сега и патриотите също обещаваха разни неща... Баце управлява вече едно десетилетие, без да броим годините му в МВР по време на Царо, и никаква реформа няма, само празни приказки!
103
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говорете без страх!!! Да минат през месомелачката на народната любов!!!
102
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиите раздухаха случая и този и*зрод няма да се отърве лесно. Но си мисля, че подобни случай има много, но няма гласност. От една страна е страхът на жертвите, а от друга неадекватното поведение на съответните институции.
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото Мирослав има връзки в прокаратурата. Той ти казва през деня "Добър ден!" Много добро момче помага на майка си. Но е изверг през ноща. Дерибейства! Без свян. Кой да го предположи, че е такъв. Като го играе мил и възпитан. Пред всички!!! Или страда от тежка шизофрения или е голям актьор. Никой да не го заподозрени. Скрита лимонка.Добре го играе. И като знае че е връзка си прави, каквото си иска. Да си носи последствията.
100
1
 
17
 
! Отговори
]om преди 5 години
Щом полицията така неглежира, защо не приемем закон за огнестрелните оръжия? Ако ме нападне наркотрафикант да имам право да се защитя с пистолет.Нямаме полиция, не можем да се защитим... Значи трябва да бъдем бити, насилвани и накрая убити от престъпници. Така ли? В Америка може, но в БГ - не! Защо? Защото някоя ТИКВ@ продължава с тоталитарно мислене. Ето затова.
99
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главния въпрос е защо тези на които плащаме заплати 20 дена нищо не са направили, въпреки че майката им е казала за този Мирослав????!!!!!Това е основния въпрос!!Ние им плащаме заплатите и ако сме общество не трябва този случай да се замита както всички други, замитани от управляващите!Утре ще бъдат отвлечени вашите дъщери, а полицаите и вас ще бъзикат че уж работят!
98
1
 
29
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Дилъра трябва да бъде изкормен и влачен за червата си от кола..... Нямат престъпниците страх от полицията, шом си позволяват да извършат такова брутално посегателство!!!
97
0
 
38
 
! Отговори
ДонДон преди 5 години
В такива случаи трябва:УВОЛНЕНИЕ на началника на полицията, шефа на криминалния отдел, заедно с всички отговорни надолу по веригата!Отнемане на специалните им права за пенсиониране!Забрана да работят каквато и да е държавна и общинска работа!Да видим след това, останалите полицаи, как ще работят.
96
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такива изверги - куршум
95
0
 
36
 
! Отговори
ДонДон преди 5 години
*** винаги е имало и ще има и занапред. Големият въпрос е каква е тази полиция и правораздавателна система, която не може да открие един такъв никакъвец, дето всищки го знаят. Един месец издирват момичето!!! Каквото и да е то, има сигнал от майка му че е изчезнала. Знае се, че има връзка стози ***!!! Полицаите явно са положили 0 усилия да я търсят. Случайно, доката са разчиствали сметки с дребни дилърчета на дрога, са я открили!
94
0
 
19
 
! Отговори
яка кака преди 5 години
Ех, да беше попаднал на мен тоя мирослав - щях да му изкъртя и кътните зъби и щеше да пикае през тръбичка до дълбоки старини.Момичета, борете се с насилниците - има хиляди начини!
93
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те ще му резнат зелката. Ако него приберат. И всички по веригата.
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седи гладна или на цвекло за да е слаба. И да я ползва за робиня. Ако и купи нещо тя да е щастлива от този факт и да оценява добрина та му уж. Тоя си е чист сводник. Какво прави навън!!!??? Има нужда да му се смени главата.
91
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно, че мъчителят няма да получи адекватна присъда, така че нека момичето се възстнанови, после да започне да тренира яко, да се свърже с добри и благородни батки и след време да прибара дилъра и да си поиграе с тялото му ей така-по приятелски.
90
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирослав обича да ги плаши, да им звъни посред нощ в най-сладкия сън и и те да му скачат. Ако не си вдигнат телефона ще я бие следи на балкона ще и се качи да и напомни че трябва си вдигне телефона. Тя затова подскача защото той я плаши дълго време, и когато спи и е разбива съня и сърцето. Мирослав е садист по природа и силно изразена циклофренията. Изпитва задоволство жената да се мъчи и да я боли. Не осъзнава че неговите действия не са човешки, а повече от изверг.
89
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Собственикът на апартамента, за който се знаело, че е дилър...абе питам се защо този дилър е на свобода или пък ако е бил съден като дилър, защо пак е дилър и защо пак е оставен на свобода??? В щатите дилърите лежат повече от убйците, а тук едните лежат 5-10 г. или никък, а другите нищкой не ги закача.