Блокът на Меркел с най-ниско ниво на подкрепа от 12 г.

Анкета в Германия показа лек ръст за Зелените
65
Блокът на Меркел с най-ниско ниво на подкрепа от 12 г.
Снимка: архив, Ройтерс

Подкрепата за консервативния блок на германската канцлерка Ангела Меркел е спаднала до най-ниското си ниво от 2006 г., показа днес проучване, цитирано от Ройтерс.

Според анкетата на "Емнид", публикувана в германския в. "Билд ам зонтаг", подкрепата за християндемократите на Меркел и техните баварски партньори от Християнсоциалния съюз е намаляла с един пункт до 29 процента. За сравнение по време на изборите през септември тя е била 33 процента.

Социалдемократите, които споделят властта с консерваторите в оглавяваната от Меркел коалиция, също са загубили един пункт, смъквайки до 18 процента.

Подкрепата за крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" е останала непроменена на 15 процента, а Зелените са се изкачили с 2 пункта до 14 процента - тяхното най-добро представяне тази година.

Преди около месец коалицията на Меркел беше близо до разпадане заради разногласия за миграционната политика. В началото на юли беше постигнат компромис, но напреженията продължават да тлеят. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
3
 
! Отговори
?-трета част преди 5 години
А всъщност германското и австро-унгарското и сие разузнаване и специални служби са били с няколко класи над тези на некадърника ХитлерДа,воювали са срещу Русия,САЩ,Англия,Франция но веднага са загрели че могат да се поздравят с окончателна победа във войната само чрез мърсотииОт там и първата световна война е химическа,както и създала комунизма и ислямизмаОнази немска касичка в уж независима Швейцария е най-виновна за днешното дереже на света за вярващите в силата на парите
54
0
 
2
 
! Отговори
?-допълнение преди 5 години
То това германеца-хитлерист невероятна работаТака като го разчоплиш се оказва комунист и марксист влюбен в ислямизмаНа гребена на солидарноста между всички мюсюлмани Османската империя май е трябвало да помете всички французи и англичаниСамо в Русия са успели с план изготвен от истанбулски евреи съставен вероятно по заповед на самия османски султанА както казах всички немски мърсотии са се правили с пари от Швейцария
53
0
 
3
 
! Отговори
Далновиден преди 5 години
Я.ловата бабетка е много хитра-в близките 10-15 години белите ще я плюят,обаче след 20-25г,когато се конституира Бундесхалифата,най-голямата джамия в Берлин ще е на нейно име!
52
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Това са бели кахъри, още не е имало случай в Демокрацията да се броят гласовете. Изключение - избирането на Хитлер, допуснато от недоглеждане. Оттогава евреите не правят подобни грешки.
51
2
 
4
 
! Отговори
Реджеб ебн Атеб преди 5 години
Гнедиге фрау Меркел,ферщеен?
50
0
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
да потърсим ли, чии пари стоят зад "новинарите" от n-tv?
49
1
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
но зелените профитират, според поредното платено проучване на фолксваген за дизела си. не знам колко трябва да си объркан и фашистки настроен, че да гласуваш за зелените, за които най-святото е ***$дофилията!
48
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
лелче, имаш право! но въпросът е кой ще ги изхранва всичките тези асоциали? илио сорос и уахабитите на арабията мислиш ще са вечни? уахахахааа...
47
0
 
12
 
! Отговори
lelka преди 5 години
Процентите на Меркелския съюз ще продължават да падат. Тоя съюз се държи от масата пенсионери, които ще измират с всяка година. Другите партии сигурно също ще намаляват процентите си. Ще се появи някоя нова партия, която ще обедини непрекъснато нарастващите мюсюлмани. В момента около 40% от учениците са мюсюлманчета. И повечето от тях и идея си нямат от сегашните партии и предистоията на Германия. В семействата им и по джамиите ще им кажат за кого да гласуват.
46
1
 
10
 
! Отговори
Име преди 5 години
ден и нощ, ден и нощпустий гей стои на пост.и дебне той за правата линияна лумбагото на юнкер,който освободи от данъцивсички богати, дето ни фърлят в пламъципламъците на новата расадето на евреите най-пасвада е управлявана дистанционно.
45
0
 
15
 
! Отговори
Име преди 5 години
в германия има преди всичко гигантска манипулация по медиите и неизброими разходи за асоциалните, които никога няма да подхванат да работят. в германия не се плащат данъци от богатите, които канят бедните от африка. но катастрогата ще дойде, когато трябва да се плащат пенсиите на всички тези асоциални, каквато е и меркел, но и нейните медии.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияНе ***, не Путин, Сорос е кукловода на тая , а зад него са другите кукловоди, дето нямат Бог kajete go koi stoi zad soros ami HAZAROZIONISTKITE BANKERI STRAH VI E DA KOMENTIRATE TOVA ZASHOTO DANS PO NAREJDANE NA ZIONISTKOTO POSOLSTVO NA KOZIAK E NAREDILO DA SE SLEDI VSEKI KOMENTAR VSIKA NOVINA I IZKAZVANE TOVA E ISTINATA
43
0
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
ти пък коя си да даваш наклон в живота на хората бе "до хахаха"? това, че си *** не те прави нищо повече от поредния асоциал на социална помощ!
42
1
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
поправям се: искате да кажете, че диктаторският режим на меркел има проблеми?
41
4
 
1
 
! Отговори
до Ха ха ха преди 5 години
Абе хахо... земи се скрий вече..колко пъти да ти го кажат?Мий си краката и лягай
40
1
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Да "приветстваме" най- новия *** *** с никнейм "привет от Германия"... Денонощно кисне козячето, "компетентно" е по всички въпроси. СТРАНДЖАТА май се изчерпа, та Козяк го смениха с "привет от Германия" ! Коя ли стаичка са му дали в Козяк с три - четири лаптопа да спами денонощно и са го накарали да повярва, че стаичката се нарича Германия.. Заработва яко, личи си, че егладен! Ако наистина беше в Гемания, надали щеше да има и 5 минути време да кисне в този сайт 24/7 и да пейства опорки!
39
1
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
искате да кажете, че режимът на меркел има проблеми?
38
0
 
6
 
! Отговори
Омар даи Даям преди 5 години
Много данке на фрау Меркел от милиони братя! Още милиони идват от Юг - да и кажат лично ДАНКЕ!
37
2
 
7
 
! Отговори
Мемет преди 5 години
Нансовците ми плащат социала. Евала на тази бабичка.
36
1
 
1
 
! Отговори
не че ни вълнува но преди 5 години
кои дават парите тогава