Кола застига друга на "Тракия". Удар и млада жена в болница

Движението при ПТП-то е ограничено в скоростната лента
6 авг 2018 15:45, Анисия Иванова
33
Кола застига друга на "Тракия". Удар и млада жена в болница
Архив: Булфото

Млада жена е пострадала при катастрофа на автомагистрала "Тракия", на 10 км в посока София, съобщиха от МВР.

Пътнотранспортното произшествието е станало след като лек автомобил застига и удря колата пред него.

Инцидентът е станал в 12:00 часа.

Движението е ограничено в скоростната лента, като временно се преминава само в активното платно по автомагистралата.

Пътна полиция работи върху регулацията на пътя, допълва "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
Маг и стралчик преди 5 години
Магистралите ни са с две платна,като всички магистрали.Всяко платно е с две ленти за движение и аварийна лента.Качеството на настилката е под всякаква критика, на по-голямата част от тях обаче.А че караме като изоглавени е безспорен факт{поне за 90% от нашите джигити }.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това ли е крими новина селска държава това е пътен инцидент , който може да се случи на всеки един човек
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задволанното устройство се е повредило.
24
1
 
5
 
! Отговори
дрън, дрън, дрън... преди 5 години
До Стар софиянецЩом си стар софиянец, трябва и да си умен! Високата скорост прави човека ***! Не се сърди, защото и аз съм бил в твоето положение! Трябва да мислим, когато сме на пътя!!! Излезем ли от него ... не ми се мисли!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам защо всички тук пишете Магистрала,а става дума за най обикновен двулентов път с мантинела,така наречената от Вас Магистрала предполага да е от ПОНЕ три ленти!Тогава можем да говорим за скорост от 130-140км.разрешена скорост.Със скорост от 140 км.по този двулентов път можем да бъдем недай боже пътници!
22
2
 
15
 
! Отговори
ДА преди 5 години
До До 17 ДАНе си разбрал!Не се изнасям изведнъж и не засичам!!Просто си карам в лявата лента с достатъчно висока скорост,но някой като теб отворко,ме настига с 200 и иска веднага да ме прескочи!Нали не си мислиш,че начаса ще ти дам път и ти ще продължиш да хвърчиш!?Ще се прибера,когато мога,а ти ще си чакаш зад мен!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По нашите магистрали най опасната скорост за движение е около 130-140. Налага се постоянно да сменяш лентата за движение за да изпреварваш по бавно движещите /не са толкова много/ и да даваш път на по бързо движещите се /болшинството/Теоретично по бързо движещи се не трябва да има и да си караш спокойно в лявата лента ама на практика не е така.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А и още нещо в Илинойс на магистралите лимита беше 55мили(90км)навсякъде до преди 2г сега има и 60м(около100км) и тук там 70м(по-малко от 115км), като минималната скорост е 45м(малко над 70км), много рядко явление е да видиш някой да кара с 85м(140км) и то ще да е някой източно европеец, руснак латино,мексиканец,киргистанец абе лош матрял ви казвам
19
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С риск да вбеся много хора, да попитам: Вие говорите че разрешената скорост била 130-140км(80-85мили),а да ви е минавало през акъла,че това не означава че трябва да караш със 140?Това е максималната скорост но всяка магистрала си има и минимална и ако минималната е 70-80км(не съм запознат точно) то тогава ако някой си кара с 90(но не в най-лявата)тогава всички святкащи могат да си светят колкото искат.
18
6
 
18
 
! Отговори
сопата преди 5 години
В България максимално разрешената скорост по магистралите и по другите пътища е толкова колкото може да вдигне колата ви.Това е неписан закон.За това не се чудете защо когато карате със 130 или 140 км. ви изпреварват като малка гара и до като се усетите онзи вече е на хоризонта.
17
4
 
16
 
! Отговори
До 17 ДА преди 5 години
Казваш, че се опитваш да накараш някой да те удари отзад, като го засечеш. Още ли не си успял? Аз обикновено карам с разрешената скорост от 130-140 км/час и все се намират такива като теб, които без да погледнат се изнасят вляво, "за да си задминат камиона". Не мигам и не святкам, а си го заслужавате - ще претрепете някой. То добре, че почти винаги такива екземпляри като теб ги усещам предварително, но някой път просто не е истина какви ги вършите на метри пред мен.
16
1
 
18
 
! Отговори
дрън, дрън, дрън... преди 5 години
Предлагам нашите депутати, министри, кметове и т. н. шефове да не се возят в специални автомобили. Да им се забрани със закон! Като наблъскат няколко от тях, ще им дойде акълът в кратуните. Максимално разрешената скорост за 2018 година е 130 км/ч. Карам със 120, но ме изпреварват така, сякаш съм спрял! Самоубийци, които обаче влачат след себе си и други в гроба!!!
15
8
 
14
 
! Отговори
Стар софиянец преди 5 години
Някои явно не знаят, че в България вече от доста време разрешената максимална скорост на магистрала е 140 км/час за колите до 3,5 тона и се чудят защо ги настигат, когато се движели с 120-130 км/час. Второ, в този случай от новината най-вероятно някой е тръгнал да изпреварва с 70-80 км/час изнасяйки се в лявата лента и е засякъл движещата се в лявата лента кола, която може да е била с разрешена скорост, примерно 120-140 км/час. Нагледах се точно на такива изпълнения тези дни.
14
1
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
На 10 км от Бургас всъщност се намираш на 350ти километър на магистрала Тракия. Точния километър на една магистрала е само една локация, а посоката винаги се споменава, за да е ясно от коя страна на мантинелите се намирате. Минавали ли сте изобщо някога по тази магистрала, и табелки са ви сложили, вижте си ги...
13
4
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 5 години
Единственото решение е да спират автовозите на Калотина и да препрограмират всички коли на 100 км максимална скорост. Преди 20 години нашите бяха купили едно бусче Нисан "Ванет" и на магиктралата като качиш 110км/ч и почваше да пищи -много културна работа.
12
4
 
15
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Аз най-обичам да гледам левия мигач на "бързака",който кара в лявата лента!Иска да мине по мантинелата ли,не знам,ама докато не си задмина камиона,не се прибирам.Все пак аз вече съм започнал изпреварване,ще изчака и ще си мига и святка колкото си иска!
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Англия макс скорост на магистрала е 70 мили/ч, което е около 110 км/ч и никой не се оплаква. Камери - на всеки километър. Значи може и по-бавничко.
10
2
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Анонимен 12Като им знам акъла на нашите джигити си представям какво прескачане ще започне... :)))
9
1
 
15
 
! Отговори
Sasho преди 5 години
До Само за справка.И къще по-точно го видя това нещо, че органиченито на скоростта е 130 км/ч? Максимално разрешената скорост по автомагистрала, за автомобили, категория B е 140 км/ч/
8
5
 
11
 
! Отговори
;-) преди 5 години
До Анонимен 1Десети километър в посока софия е 10 км след Бургас. Сега ясно ли ти е?