Всички актьори накрая поглеждат към Русия... За Стивън Сегал

Това е сделка с Дявола, коментира киножурналистът Станислава Айви
7 авг 2018 12:30,
160

От екшън герой, раздаващ крошета и ритници в Холивуд, до заемащ висок дипломатически пост във външното министерство на Русия – Стивън Сегал ще отговаря за развитието на отношенията между Вашингтон и Москва в хуманитарната сфера.

Още по темата

Защо Владимир Путин взема под крилото си популярни актьори и изпълнители? Едва ли събира работна ръка за малък частен театър… Как се купува любовта на творците?

"Всички киноактьори рано или късно поглеждат към Русия. Вероятно в кариерата на Сегал е дошъл момент, в който той не е вече екшън герой. Връзката му с Русия изглежда като сделка с Дявола – трябва да са му обещали нещо много голямо. Намесени са вероятно много пари", отбеляза киножурналистът Станислава Айви.

Според нея изглежда, че Путин раздава паспорти на актьори в края на кариерата им. "Не можаха ли да си намерят по-адекватен консултант по отношенията със САЩ? Защо ли това не се случва с 20-годишните актьори?", попита риторично гостът в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Владимир Путин си плаща за много скъп PR, особено когато успява да накара американски актьори да плюват по държавата си", изтъкна тя в "България сутрин".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** си прави ПР с увехнали актьори. Защо най-скъпия актьор в момент Дуеин Джонсън не вземе руско гражданство?
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 42Всички ги знаят и двамата и се отнасят по подходящ начин. Това че вие смесвате нещата си е ваш проблем.
43
12
 
9
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Стивън Сегал е познат в Холивууд като сериен лъжец, балон под налягане, с една дума - кофти личност. Не се учудвам, че в момента приблизва на Путин. Няма да забравя как разправяше в едно интервю как бил добър приятел с Брус Ли, как тренирали заедно, и т.н безмислици. А той е бил почти дете когато Брус Ли е починал. Комедиант, който вече никой не взима насериозно. За филмите ми няма да коментирам ...
42
7
 
5
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
До Есаул 24 Верно Великая Русь. Правят най великите бомби. Ама да измислят нещо в полза но цивилизацията , там ги няма.Пропаднала нация, *** на човечеството.
41
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегал го познава целият свят.Не е въпросът да те познава целият свят, а да бъдеш авторитет на който хората да гледат с уважение! Те и Джак Изкормвача го знаят, нали!?
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както винаги плюещите по Русия имате нещо чуждо в имената и психиката си.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
20 годишните актьори нямат житейски опит и ерудиция. Това така наречения "киножурналист" би трябвало да се сеща.
38
1
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
До Локумчо 20 Алооо , аптекаря , стига с тия хапчета. Някакви доводи да имаш? Ахмак.
37
8
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Поглеждат натам с мисълта да укрият данъците си и да ползват евтина женска плът, но никой не се задържа за по-дълго, а тези прекарали известно време там започват да страдат от ди.ария и депресия ... !!!
36
3
 
14
 
! Отговори
Статистика на грешни преди 5 години
те послания:1. Стивън Сегал нама да заема висок дипломатически пост във външното мин-ство на Русия. Той ще бъде посланик на добрата воля и няма да получава заплата;2. Тъй като не заема пост, Стивън Сегал няма да отговаря, а ще полага усилия да подобрява и развива отношенията между Вашингтон и Москва в хуманитарната сфера;3. Любовта на творците не може да се купи. Любов не се купува с пари;4. Стивън Сегал е познат на мало и голямо в цял свят, а поканената киножурналист е никой и се казва ...?
35
1
 
12
 
! Отговори
Саирджия преди 5 години
Ще си я пусна пак тая Айви, за да потвърдя съмненията си докъде е стигнало невежеството на мейнстрийма!
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегал го познава целият свят.А герберастките *** - никой.Та той и самият им Вожд е и познат единствено в Тиквостан,където медиите го показват оп 48 пъти на ден.Нормалните хора хич не им дреме.
33
10
 
7
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
До С нами Богь! 11 Русия и духовност. Ти даваш ли си сметка каква е тая духовност да унищожиш цивилизования свят , че живее по добре от тях.Егати духовността. Ама като се замисли човек , вярно са доста духовити. Ха, ха..!
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз Сегал станал торба с картофи...сигурно толкова му е и акъла. Все едно нашият Стоичков културно аташе в Испания. Де е културата, де е Ицката!?
31
0
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Мариана Димитрова от ,,Мъжки времена'' се метна от тераста в САЩ!
30
0
 
17
 
! Отговори
Чук и Гек преди 5 години
Както върви, в Холивуд ще останат само изнасилените на младини от похотливи режисьори!
29
5
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 16 Вероятна Ван Дам няма да сключи сделка с дявола и да стане продажник. Тай знае кай го направи човек.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ZA BALGARSKITE HARTISTI NE DAVAM I PUKNAT GROSH.
27
7
 
5
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Повъзрастните си спомнят , някога имаше един американски певец Дийн Рид, който беше изгонен от САЩ за комунистически идеи . Засели са в ГДР , огледалото на соца и никой не му обръщаше внимание.След няколко години този певец се обеси , като остави писмо в което пише колко е разочарован от соца и от себе си. И онзи французина с месестата брадичка взе руски паспорт и изчезна от Русия. Вероятно има някаква простажка мода.
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-да водещи, не канете такива глупави женици с неадекватен смях и поведение!