Защо да изберем новото строителство? Ето и 6-те причини!

Ако все още се чудите, ето кое може да ви помогне
22 авг 2018 16:00, Красимир Ангелов
177
Защо да изберем новото строителство? Ето и 6-те причини!
Снимка: Булфото

Безспорно благоприятните икономически и финансови показатели в последните няколко години създадоха добра предпоставка за развитие на строителната индустрията, свързана с жилищните имоти в България.

Все по-засилените процеси на урбанизация и миграция към големите градове, информираността и взискателността на купувачите, нарастващото предлагане и ниските лихви по ипотечните кредити, спомогнаха за една много благоприятна среда за развитие на новото строителство у нас.

Ако сте пред дилема на ново или старо строителство да заложите, екипът на Imoti.net ви представя шест промени в новото строителство през последните години, които биха мoгли да наклонят везните в негова полза, посочени от експертът Юлия Теофилова от "Stonehard Holdings".

1. Увеличената енергийна ефективност и устойчивост на сградите във времето;

2. Цялостната визия и все по-добрият облик на сградите ново строителство определено правят впечатление през последните години. Един имот ново строителство винаги се проектира според последните тенденции в архитектурата;

3. Налагането на все по-високи стандарти, контрол и гаранции при степента на завършеност на новопостроените жилища;

4. Все по-голям избор от локации и проекти с иновативен и модернистичен дизайн;

5. Проблемът с паркирането при новите сгради е решен, като още при проектирането е задължително към всеки апартамент да има обособено паркомясто. Това обаче не означава, че всеки собственик на апартамент си го закупува;

6. Имплементирането на нови технологии и "смарт" системи в модерните домове навлезе доста стремглаво през последните години.

Още по темата вижте в Imoti.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какво са измислили в плюс, но да кажа аз негативите - в нова сграда на доказан строител съм, лъксозно завършена с немски тухли и мрамор на стълбището и тн, ноооооо чувам по колко парчета пуска в тоалетната комшията отгоре. Независимо в коя стая на моя апарт съм. Ппдовете ли са тънки, изолацията ли е зле не знам, но не искам да учазтвам в този процес наистина. Само миризмата я няма, иначе все едно съм вътре с него. Отврат е.
149
0
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Хубави причини,ама не са верни,нито една.Брокери,гладни,жадни и освирепели.Остава последното,то е най-сладкото.Свършването.74565
148
1
 
42
 
! Отговори
Pesho преди 5 години
Стените в новото строителство са изключително тънки и се чува всичко в съседните апартаменти. Не знам с какви материали се строи, но е абсурдно. Аз бих бягал далеч от ново строителство.
147
4
 
21
 
! Отговори
Защо да изберем ново преди 5 години
Защото ако избереме старото,няма да ни се наложи да се изплащаме до живот на банката.Без никога да си видим натуралният акт.И ще се надбягваме със велосипеди,без вериги.Кой как се умори да върти ***,пада.Следващият се качва и започва да изплаща,докато падне и той.Социалният стрий,който беше написан от К.Маркс..,,Капиталът'' е история.Тази система с управлението на ,,масите'' чрез парите,инфлации и девалвации вече не работи.Човечеството има нужда от нова соц.система.....Неизбежно е. Колапс
146
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Строителният бранш е абсолютна спекула. Държавата разрешава тази спекула, което е най-тъжното.
145
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юле, тая диплома , ако я имаш, може да я ползваш за тапети... т.3 е напълно невярна! Вижда се по падналите мазилки, тавани, сцепени стени и какво ли още не. т.4. Покрай иновативния дизайн може да си купиш триъгълно легла и да избереш кой крак да виси на земята.т.5 95% от новите сгради НЯМАТ!!! Паркоместа и гаражи. Отделно, когато ги имат- те не вървят с апартамента, а струват 35% от цената му. т.6. импле.... бла бла... Оптика, WI- FI рутер и си решаваш проблема с иновативните глупости.
144
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
новото строителство е пълна порнография.само един трус и е долу.видяхте турция ,италия франция ауууууу
143
1
 
19
 
! Отговори
Чух това преди време преди 5 години
В годините на късния соц неколкократно чух една сентенция: "Ако нямаш старо,купи го!"Във всеки един от няколкото случая, при която чух хора в зряла възраст да изричат това, ставаше въпрос за жилищни имоти. Не знам дали сентенцията е възникнала по онова време и дали се е отнасяла само за строителството, или е по-стара и са се имали предвид и други неща.
142
0
 
32
 
! Отговори
Защото преди 5 години
Строителната мафия трябва да лапка, а банките искат още роби.
141
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като и видях снимката на тая експертка, реших да не чета. Тя има три години опит, но е директор. Много експерт. Много нещо.
140
1
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Новото строителство в повечето случаи е значително по-калпаво от старото. Строи се с най-евтините материали, т.е. с най-некачествените материали. Работниците се наемат на същия принцип, които са най-евтини и разбира се най-некадърни. На практика, койти си купи ново жилище, трябва да смени всичко, което може да се смени: инсталации, дограми, общите инсталации и дограми на сградата, плочки, ако има поставени в сградата, примерно на стълбището, трябва покрива да се направи наново, както и всички ул
139
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като рекламирате новото строителсто,защо цените на старото са толкова надути също?
138
0
 
29
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Само това за паркоместата е наполовина вярно. На строителя като не му достигат паркоместа, обявява половината жилища за ателиета и така ги продава, отделно, че паркоместата са много маломерни.
137
17
 
14
 
! Отговори
Причина 7 преди 5 години
Най-често в новите сгради са млади хора които се грижат за сградата една идея по добре от сърдитите пенсионери дето 1лв не можеш им вземеш за крушка в стълбището и си складират *** по площадките.
136
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
новото строителство е с кухи тухли и спокойно може да си говорите с комшиите през стените,освен това ако има теч някъде,той отива по кухините навсякъде,не можеш един климатик или етажерка да хванеш за стената,външните мазилки често опадват откъм северните стени,а от валежите пък се образуват тъмни петна където се оттича водата покрай прозорци и тераси(не съм го виждал по панелки)
135
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо лаици дават акъл? Пълни глупости е написал господина или са му поръчали статията. Мога да изтъкна 100 противни причини на твърденията започвайки от калпави строители.
134
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 136В Пловдивско такива снегове няма.Аз си имам моя личен опит,който коренно се различава от твоя.Всеки със своята си гледна точка.Нямам намерение никого да убеждавам.
133
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 135Еми понеже и аз ти говоря от личен опит си седя в блока. Две години бях шофьор, вече не ща. Защото освен училище, занимални, градина има и английски, футбол тн, общо взето си прекарвах чудесно в колата с часове, чакайки някъде. Когато децата поотраснат бих се преместил отново в къща.
132
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една вечер, зимата, в Горна баня беше паднал голям сняг. Колата тогава беше с двойно, но затънах и слязох да слагам вериги. След 20-30 метра, минати зорлем, пак затънах. За*бах я пътя, ама той тесен! Нощес някакъв ми свиреше, ама докато сляза - беше върнал назад. Сабале в 5 саата - пак някакъв свири. Излязох по пижама и яке, да риеме и да бутаме! Това беше преди 7-8 години. Още помня как премръзнах!
131
3
 
22
 
! Отговори
До 132 преди 5 години
Напротив-много добре знам за какво става въпрос,защото живея в къща на 10 км от Пловдив.Така че ти говоря неща от личен опит.Само като видя вечер,че няма къде да се паркира пред блоковете и ми се убива всяко желание да живея в града.