Деца ритат и убиват куче в Дряново

Възрастна жена опитала да ги спре, но я замерили с камъни
25 авг 2018 17:03,
82
Деца ритат и убиват куче в Дряново
Снимка: pixabay.com

Три деца убиха куче в град Дряново. Малчуганите били на възраст между 8 и 10 години и започнали да ритат животното, разказва стопанинът му Петър Стойнов пред "Дарик".
 
Майката на Стойнов, която в този момент била наблизо, се опитала да ги спре, но те започнали да я замерят с камъни. Заради напредналата си възраст четириногото не издържало на побоя и час по-късно починало.

Случката се разиграла пред блока, в който Стойнов живее, като изведнъж трите момчета започнали да ритат животното.
 
"Децата започват да ритат кучето. И майка ми излиза да им направи забележка, но те започват да я обиждат, да й правят физиономии и я замерят с камъни. А кучето, то е старо, не е издържало на боя и след един час починало. Ей така, с изплезен език", разказва Петър.

Стойнов не е сигнализирал никого освен медиите. Идеята му била повече хора да разберат за деянието на децата.
 
Майката на едно от децата сподели в социалните мрежи, че го е наказала да чисти кварталната градинка за една седмица. За друго става ясно, че тренира футбол. Третото пък живеело само с баба си и поначало било с агресивно поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
64
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледало е страшно,затова са му избили зъбите.иначе е похвално да защитиш цял блок от бълхара който е тормозил с години мирните граждани давайки му салам само заради страха от ухапване.
3
4
 
46
 
! Отговори
не "деца", преди 5 години
Деца-ид.иотчета. Ей ги на мама и тате я аутистчета, я някакви други олигоф.ренчета, като станат на 18 ще нападат хората по улицата без никаква причина, просто защото в мозъка нещо не им работи и са куку. В момента във всеки клас има поне по едно такова смахнато, на което майка му истерично настоява да се било интегрирало сред нормалните деца
2
5
 
43
 
! Отговори
ДДТ преди 5 години
Дано поне едното от тях бъде наритано докато изплези езика !
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип в такива случаи е най-добре да се намеси по-голямо момче, някъде 15-16 годишно.